Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.141
- 70.302
- 4.918
Severim uskumruyu. Bu arada gözlüğün ne güzelmiş.norveç uskumrusu yönetseydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Severim uskumruyu. Bu arada gözlüğün ne güzelmiş.norveç uskumrusu yönetseydi
Severim uskumruyu. Bu arada gözlüğün ne güzelmiş.
Maç samiyende. Taraftar da baskıyı kursun o zaman.Yine en acemi, en kolay yenecek hakemi bize çakmışlar
Hangi taraftar kuracak o baskıyı. Stadın 4’te 3’ünde ayağa kalkınca bile otur otur diyen seyirci kitşe basmış durumda.Maç samiyende. Taraftar da baskıyı kursun o zaman.
Geçen gozlugune sovuyordun @Furkan Korkmaz in hayirdirSeverim uskumruyu. Bu arada gözlüğün ne güzelmiş.
Yeğenimin stil danışmanı benim zaten. Sen bir uza da tatsızlık çıkmasın. Musibet herif.Geçen gozlugune sovuyordun @Furkan Korkmaz in hayirdir
@Savaş Barış güzel kardeşim şunu aramıza alıp sevelim mi. Biz birlikte gucluyuzYeğenimin stil danışmanı benim zaten. Sen bir uza da tatsızlık çıkmasın. Musibet herif.
cezasını verdim bir daha sövemez sende hatırlatıp durma sanada saplarımGeçen gozlugune sovuyordun @Furkan Korkmaz in hayirdir
Ne cezası verdin. Biz seni savunuyoruz hain herifcezasını verdim bir daha sövemez sende hatırlatıp durma sanada saplarım
banladımNe cezası verdin. Biz seni savunuyoruz hain herif
Helal olsun kolpa yapmiyorsanbanladım
hain herif
Helal olsun
Frukomla aramızı bozamazsin kurbağa beybu nasıl bir kafa yav.