Galatasaray, Yusuf Erdoğan'ı İstiyor!

bu ülkede bu malca transferi beğenecek mal çok

Gelsin diyenler var bir de yav. Trabzon'un artiklarini bize layik görüyorlar inanilir gibi degil.

Ilk 11 icin oyuncu alsinlar, elimizdeki cogu ilk 11 oyuncusundan zaten iyi yedek olur.

Yusuf Yazici dururken, Yusuf Erdogan ne alaka. Yusuf Yazici dururken, Belhanda'ya ne gerek.

Igrenc bir futbolcu. Trabzon'da tutunamayan Cavanda'dan sonra bir KAZIK daha olur.

en fazla emrah bassan tipi bir sozlesme hakedebilecek 1 sporcu

o degilde hazir sao paolodan MAICONu almisken RONIyi de 7 milyonun ustune helal etseler guzel olurdu

ersun bunu kestiğinden beri tspor top oynamaya başladı. anladı bunun ne mal olduğunu satmaya çalılıyorlar. yusufta yetenek var ama aptal ve tskım oyununa hiç uymayan bir topçu. alırsak cavandadan sonra bir kazık daha girmiş olur

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kiralık ve bonservisi olmayan oyuncuları kovalayacaksın o zaman. İlla çöp alınacak diye bir şey yok.

Eee, 4-5 futbolcuya bütçe harcandı diyelim, en isabetli tercihlerle bile yeterli olacağını düşünüyor musun peki?...

Benim bahsettiklerim olmayabilir ama makul bedelle de birkaç futbolcunun alınması kaçınılmaz bir gerekliliktir. Kaldı ki Castro elimizdeki bütün orta saha oyuncularından, Titi bütün stoperlerimizden, Visca bütün kanat oyuncularımızdan daha kaliteli. Yusuf, iyi bir solbekin yedeği olarak iş yapar, yine kanat rotasyonuna da katılır.

Ciddi bir külfet getirmiyorlar zaten, tutmazsa çok az zararla, hatta zararsız her zaman talipleri çıkacak adamlar...Titi' yi BJK düşünüyor zaten, alırlarda faydalı olursa yine Şenol Güneş güzellemeleri yazılır burada...

Sabriden açılan mal kontenjanını bundan yana mı kullanacağız.

Iyi yedek olur lafını görünce delleniyorum. Bizde yedek dolu cancağızlarım

Barış gittikten sonra anca bunu alırlar sana yerli diye Konya bile şuan 10M fiyat çeker.

Hala Barış’ı satma derdinde olan zeka küpleri

Yeni haber sanıp başlığa girdim, kan beynime sıçrayacaktı neredeyse.

Bu Yusuf yaşıyor mu ?
Ben de öldü diye baş saglığı dilemeye girmiştim.

Geri
Üst Alt