Tier 1 Galatasaray, Zambo Anguissa İçin Girişimlere Başladı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20250630_232811.webp

Galatasaray, Napoli forması giyen Zambo Anguissa için girişimlere başladı.

Samiyenhaber telegram

Sami yen herhalde yeni bir isim daha salladı. Yoksa manasız bir hamle.

Lemina gidiyorsa o başka.

Lemina ile alakası olmayan bi oyuncu

Lemina kadar atletik ve ondan daha teknik ama benzer savunma meziyetleri yok bence. Bir tık daha hücumcu bi orta saha Lemina'ya kıyasla, yan yana falan da oynayabilirler

Partey daha doğru bi kıyaslama olur Zambo ile

Samiyen işi paraya döktü ve saçmalıyor gibi bu dönem. Artık eski dönemlerdeki gibi güvenilir değil sanki.

Lemina-Tor ikilisine dokunmuyorsak çok kaliteli hamle olur. Fener'le adı geçtiği zaman inşallah almazlar diye içimden geçirmiştim.

Daha önce çok istedim ama Afro kupasından sonra soğudum. En önemli zamanda 1 ay çok büyük süre

Ağalar niye her transfer durumunda birisini göndereceğimiz düşünülüyor? Alalım kim iyiyse o oynasın 11 de. Bence orta saha rotasyonumuz yok zaten.

Yollamak istiyolar

Enteresan bi kontratı var. Free mi değil mi muamma İtalyan medyasında garip garip haberler var. Arabistan'a yollamaya uğraştılar €20m'ye ama olmadı

Başka hedefleri var baya para harcayacaklar bence €8-10m'ye bitebilecek bi transfer. Herif de Arabistan'a gitmek istemiyor zaten. Hatta belki free duruma bile düşebilir ortada büyük bi belirsizlik var

Napoli'ye geldiğinden beri istikrar abidesi olan bi adam. İki tane Serie A kazandı Napoli gibi kel alaka bi takımla ve orta sahayı taşıdı bu süreçte. Fulham'da falan da iyiydi gayet. Avrupa'da hala piyasası olacaktır özellikle free olursa. Gelirse çok memnun oluruz çünkü Torreira, Lemina ve Zambo'dan en az ikisi hep oynar bu da orta sahada leğen olmayacağımız anlamına geliyor

Geri
Üst Alt