Galatasaray'a 3 Alman Aday

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Galatasaray'a 3 Alman aday var! Özel Haber

Galatasaray, Lucescu'nun Shaktar'da kalmasının ardından hoca arayışlarına hız verirken listeye sürpriz bir isim de eklendi

unalaysalson.jpg

Galatasaray'ın teknik direktör adayları konusunda her gün onlarca isim ortaya atılıyor.

Mancini'nin istifa etmesiyle başlayan sürecin, Mircea Lucescu'nun imzayı atmasıyla birlikte tamamlanması bekleniyordu ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve deyim yerindeyse sarı kırmızılılar kulübeye gelecek isim için dört dönüyor.

Teknik direktör belirlenemediği için ne kamp yeri belirlenebiliyor ne de transferde net adımlar atılabiliyor.

Galatasaray yönetiminin kriterleri belli: Az bütçeye Türkiye'yi bilen ya da çabuk uyum sağlayabilecek tanınmış bir antrenör.

İşte şu anda Galatasaray'ın gündeminde olan 3 teknik direktör adayı:

1- Joachim Löw: Sarı kırmızılılar Löw için nabız yokluyor ancak Alman teknik adamın milli takımıyla 2016 sezonuna kadar sözleşmesi var. Gerçekleşme ihtimali şu an için zayıf.

2- Otmar Hitzfeld: 65 yaşındaki çalıştırıcı şu anda İsviçre Milli takımının başında. Kariyerinde Borussia Dortmund ve Bayern Münih gibi takımları uzun süreler çalıştırmış olan Hitzfeld'in olası bir teklife vereceği cevap henüz bilinmiyor.

3- Bernd Schuster: Listenin en sürpriz ismi olan Schuster bilindiği üzere Beşiktaş'ı da çalıştırmıştı. Geçmişte Real Madrid'i de çalıştıran teknik adamın Türkiye'yi tanıması avantaj olarak görülüyor.

Önümüzdeki sezon bu üç isimden birinin Galatasaray'ın teknik patronu olması muhtemel. Ancak şu da bir gerçek: Yönetim, bu isimleri (Financial fair play kuralları gereği) düşük bütçeyle mücadele etmeye nasıl ikna edecek ?

3Puan.com

image-141813-panoV9free-cwax.jpg

:(

Listedeki isimler begenmiyorum. Löw zaten bana göre iyi bir TD degil. Klinsmann olsa anlarim ama Löw nedir ya. Hitzfeld DK'dan sonra emekli olacakmis,ac de degil zaten,herseyi kazanmis. Schuster de olmaz, Tuchel dan baska bir TD olmaz. Bize Tuchel lazim, bize dynamik lazim , bize genclik lazim , bize Motivasyon lazim , bize Taktik lazim , bize THOMAS TUCHEL lazim.

Alman diye diye en sonunda Daumu musallat edecekler başımıza

image-141813-panoV9free-cwax.jpg

:(

Listedeki isimler begenmiyorum. Löw zaten bana göre iyi bir TD degil. Klinsmann olsa anlarim ama Löw nedir ya. Hitzfeld DK'dan sonra emekli olacakmis,ac de degil zaten,herseyi kazanmis. Schuster de olmaz, Tuchel dan baska bir TD olmaz. Bize Tuchel lazim, bize dynamik lazim , bize genclik lazim , bize Motivasyon lazim , bize Taktik lazim , bize THOMAS TUCHEL lazim.

kim bu bilgisayarci

Bize büyük takim calistirmis ve ofansif futbol oynamayi benimseyen adam lazim. Biz ofansif mantaliteye sahip bir takimiz. Rakiplerimizin 99%'u bize karsi kapanip kontra atak oynuyorlar. Buna göre düsünüp tasinip bir aday bulunmali. Isimlere bakilmamali, teknik kaliteye agirlik verilmeli.

adayların hepsi rezalet alman ekolü hollanda ekolü yönetimin ne kadar futbol fakiri olduğunun net göstergesi

Ekol mus

Ne la bu android programimi install yapinca bi anda oyke mi oynancak

Bu zaman kadar altyapiya getirseydini birini olurdu

Senelerdir ayni zirva ayni zivana ...

Satin bi rusa da herkez rahat etsin

ben capello derim ama aı bile geçmiyor.rus milli takımı elenince rusyada devam etmez teklif yaparsak.çalıştıgı liglerde hep şampiyon olmuş başarılarını yaz yaz bitmez.almadıgı kupa yok.

Laudrup'a Alman vatandasligi aldirsak kasini gozunu sari kirmizi siyaha boysak , Unal Aysal Alman sanip getirmez mi acaba takimin basina :( ?

Alman ekolü ne demek ya??

Futbol da ülke ekolü mü kaldi?

"Italyanlar defans yapar, Hollandalilar total futbol oynar, Almanlar kazanir" Bunlar eskide kaldi, artik ülkeye has futbol yok, futbol global ve international bir oyun oldu, bizim haberimiz yok. Bu kafayla bizden bir ... olmaz!

Geri
Üst Alt