Galatasaray'a 33'lük Forvet!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'ın transferdeki ilk bombası ortaya çıktı. Gomis'i Al Hilal'e sattıktan sonra forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılıların, İspanyol golcü Llorente ile prensipte anlaştığı ileri sürüldü.

skysports-fernando-llorente-tottenham-hotspur-football-premier-league_4088546.jpg

1 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

Yönetim, Londra'ya çıkarma yaparak Tottenham ile 33 yaşındaki Llorente'nin transferi için masaya oturacak. Cim-Bom, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Llorente için İngiliz kulübüne en fazla 1 milyon euro gibi bir rakam ödemeyi planlıyor. Tottenham'da bu sezon 3 karşılaşmada sadece 24 dakika süre alan 33 yaşındaki İspanyol golcü, kariyerinde 9 yıl A. Bilbao forması giydi, 3 sezon da İtalyan devi Juventus'ta görev yaptı.

OLYMPİAKOS DA PEŞİNDE

Aslan'ın el sıkıştığı İspanyol golcünün Olympiakos'un da listesinde olduğu iddia ediliyor. 1.93'lük boyuyla dikkat çeken golcü, kendisine oynanan uzun toplarda sırtı dönük oynayabildiği için takımının hücumlarda kilit rol üstlenebiliyor.

Star

robinhoya yaslı derken bunu alırsak komık olur

Forvete hızlı oyuncu lazım dedikçe daha ağırlarını bulmakta başarı gerektirir.

Llorente'yi Arena da çıplak gözle izlemiştim çok iyi futbolcuydu tabi 5 yıl önceki halini söylüyorum şuan nasıl bilmiyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga tamam bende en iyisini istiyorum ama gözümüzün önünde onlarca örnek var adebayor etoo robinho bu adamlar 30 kusur yaşında geldi sonra hep bir ağızdan keşke biz alsaydik milletin forveti var diye buralarda çıldırdık ama hemen çöp diyoruz.
Bana sorarsan bende istemem ispanyollar bu ülkede resmen saçmalıyor.

Kesinlikle gelsin asla burun kıvırılacak bir forvet değil

Geri
Üst Alt