Galatasaray'a Badou Ndiaye İçin Transfer Müjdesi!

Listeyi görünce Ndiaye'yi gözüm görmeden Shaqiri'ye takıldım...Basel zamanından beri listemizde olan bir adam olsa mükemmel olur ...

Rodrigues +€18m
Belhanda +€5.5m
Derdiyok +€1m (+2.5m de maaş bütçesi)

Ndiaye -€2m (kiralık)
Shaqiri -€17.5m
Ahmed Musa -€10m

Balance: -€2.5m

Sözleşmesi biten bir ton da çöp var.

—————— Muslera ——————
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Feghouli-Ndiaye-Fernando-Shaqiri
———— Gomis - A.Musa ————

CL çeyrek final H.O.

Rodrigues +€18m
Belhanda +€5.5m

Ndiaye -€2m (kiralık)
Shaqiri -€17.5m
Ahmed Musa -€10m

—————— Muslera ——————
———— Gomis - A.Musa ————

CL çeyrek final H.O.
Shaqiri 17.5 eden oyuncu değil. Max 7

Rodrigues +€18m
Belhanda +€5.5m

Ndiaye -€2m (kiralık)
Shaqiri -€17.5m
Ahmed Musa -€10m

—————— Muslera ——————
———— Gomis - A.Musa ————

CL çeyrek final H.O.
Shaqiri 17.5 eden oyuncu değil. Max 7

Bence de değil ama o yıllar biraz geride kaldı. Biz almazsak bile en az 17-18 milyona başka bir premier lig takımına imzayı atar.

Belhanda , feghouli out , badu shaqiri in

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Badou'nun formasina sahip olan bir kisi olarak sunu soylemek istiyorum :

PL hayali icin bizden gitti, kume dustu, simdi odul.olarak CL'de mi oynaticagiz?

Istemeyiz, eysan kalsin orada.

Rodrigues +€18m
Belhanda +€5.5m

Ndiaye -€2m (kiralık)
Shaqiri -€17.5m
Ahmed Musa -€10m

—————— Muslera ——————
———— Gomis - A.Musa ————

CL çeyrek final H.O.

Maiconla CL'de adami oldururler, daha kaliteli stoper lazim. Keske onun yerine Acerbi gelseydi, adam tam saf kan italyan stoperi. Shaqirinin yerine daha genc ve potansiyeli yuksek oyuncu alinabilir.

Transferleri fransadan yada italyadan alicaksin, bizim lige uygun ve uyum sorunu yok.

Badou'nun formasina sahip olan bir kisi olarak sunu soylemek istiyorum :

PL hayali icin bizden gitti, kume dustu, simdi odul.olarak CL'de mi oynaticagiz?

Istemeyiz, eysan kalsin orada.

Sen futbola norvec ikinci liginde baslayacaksin, Premier League'den teklif gelecek ve kabul etmeyeceksin ha?

Ustelik 16m kazandirarak gitti. Senin gibi olumsuz yorum yapanlari anlayamiyorum. Ayni Schalke'ya yapilan kazigi mi istiyorsunuz? Goretzka, Kolasinac, Matip sozlesmelerini uzatmadilar ve 5 kurus kazandirmadan gittiler. Simdi de Meyer aynisini yapti. Bunu mu istiyorsunuz.

Sen futbola norvec ikinci liginde baslayacaksin, Premier League'den teklif gelecek ve kabul etmeyeceksin ha?

Ustelik 16m kazandirarak gitti. Senin gibi olumsuz yorum yapanlari anlayamiyorum. Ayni Schalke'ya yapilan kazigi mi istiyorsunuz? Goretzka, Kolasinac, Matip sozlesmelerini uzatmadilar ve 5 kurus kazandirmadan gittiler. Simdi de Meyer aynisini yapti. Bunu mu istiyorsunuz.

Hayalleri PL ise gelmesin, gitsin PL'de oynasin, biz CL'de oynarken aglamasin sonra.

Para kazandirdigi dogrudur, kimse inkar etmez, 8 milyon avro para yaptik kendisinden, tsk ederiz.

Hayalleri PL ise gelmesin, gitsin PL'de oynasin, biz CL'de oynarken aglamasin sonra.

Para kazandirdigi dogrudur, kimse inkar etmez, 8 milyon avro para yaptik kendisinden, tsk ederiz.

şakir in daha 2 senesi var stok da 10-12 den aşşa vermezler 15 fiyat çekerek de epey yorarlar..
deli parasız olunca da işi temelli yokuşa sürerler nasılsa bunlar bize mecbur diye..

Bunu bonservisle alamayız gelirse anca kiralık gelir

böyle yeteneksiz adamlar uzak dursun

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Geri
Üst Alt