Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Listeyi görünce Ndiaye'yi gözüm görmeden Shaqiri'ye takıldım...Basel zamanından beri listemizde olan bir adam olsa mükemmel olur ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shaqiri 17.5 eden oyuncu değil. Max 7Rodrigues +€18m
Belhanda +€5.5m
Derdiyok +€1m (+2.5m de maaş bütçesi)
Ndiaye -€2m (kiralık)
Shaqiri -€17.5m
Ahmed Musa -€10m
Balance: -€2.5m
Sözleşmesi biten bir ton da çöp var.
—————— Muslera ——————
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Feghouli-Ndiaye-Fernando-Shaqiri
———— Gomis - A.Musa ————
CL çeyrek final H.O.
Shaqiri 17.5 eden oyuncu değil. Max 7Rodrigues +€18m
Belhanda +€5.5m
Ndiaye -€2m (kiralık)
Shaqiri -€17.5m
Ahmed Musa -€10m
—————— Muslera ——————
———— Gomis - A.Musa ————
CL çeyrek final H.O.
Bence de değil ama o yıllar biraz geride kaldı. Biz almazsak bile en az 17-18 milyona başka bir premier lig takımına imzayı atar.
Rodrigues +€18m
Belhanda +€5.5m
Ndiaye -€2m (kiralık)
Shaqiri -€17.5m
Ahmed Musa -€10m
—————— Muslera ——————
———— Gomis - A.Musa ————
CL çeyrek final H.O.
Badou'nun formasina sahip olan bir kisi olarak sunu soylemek istiyorum :
PL hayali icin bizden gitti, kume dustu, simdi odul.olarak CL'de mi oynaticagiz?
Istemeyiz, eysan kalsin orada.
Sen futbola norvec ikinci liginde baslayacaksin, Premier League'den teklif gelecek ve kabul etmeyeceksin ha?
Ustelik 16m kazandirarak gitti. Senin gibi olumsuz yorum yapanlari anlayamiyorum. Ayni Schalke'ya yapilan kazigi mi istiyorsunuz? Goretzka, Kolasinac, Matip sozlesmelerini uzatmadilar ve 5 kurus kazandirmadan gittiler. Simdi de Meyer aynisini yapti. Bunu mu istiyorsunuz.
Hayalleri PL ise gelmesin, gitsin PL'de oynasin, biz CL'de oynarken aglamasin sonra.Sen futbola norvec ikinci liginde baslayacaksin, Premier League'den teklif gelecek ve kabul etmeyeceksin ha?
Ustelik 16m kazandirarak gitti. Senin gibi olumsuz yorum yapanlari anlayamiyorum. Ayni Schalke'ya yapilan kazigi mi istiyorsunuz? Goretzka, Kolasinac, Matip sozlesmelerini uzatmadilar ve 5 kurus kazandirmadan gittiler. Simdi de Meyer aynisini yapti. Bunu mu istiyorsunuz.
Sen futbola norvec ikinci liginde baslayacaksin, Premier League'den teklif gelecek ve kabul etmeyeceksin ha?
Hayalleri PL ise gelmesin, gitsin PL'de oynasin, biz CL'de oynarken aglamasin sonra.Sen futbola norvec ikinci liginde baslayacaksin, Premier League'den teklif gelecek ve kabul etmeyeceksin ha?
—————— Muslera ——————
———— Gomis - A.Musa ————
imparator ne demiş3 üde hayal