Galatasaray'a Bedava Traore!

Leş gibi adam. Şayet olursa sırf forvet almak için yapılan bi hamle olur

Leş mi bilmem en son 3 sene önce izlemişimdir ama forvetin f'sinden haberi olmayan donk bile bizi hareketlendiriyorsa 2 metrelik bu adam sadece top indirse yeter bize gol mol atmasın. Donk 2-3 tane net pozisyona soktu takımı top indirerek

Golcü olmalı golcü. Eren de santrfor sonuçta ama ama golcü değil.

Leş mi bilmem en son 3 sene önce izlemişimdir ama forvetin f'sinden haberi olmayan donk bile bizi hareketlendiriyorsa 2 metrelik bu adam sadece top indirse yeter bize gol mol atmasın. Donk 2-3 tane net pozisyona soktu takımı top indirerek
Düşün yani forvetim diye geçinen 1.90 lık damızlık öküzümüz onu bile beceremiyor :) adam o boyuyla zıplamayı dahi bilmiyor aga bu adamı futbolcu yapana saygılarımı sunuyorum :)

Düşün yani forvetim diye geçinen 1.90 lık damızlık öküzümüz onu bile beceremiyor :) adam o boyuyla zıplamayı dahi bilmiyor aga bu adamı futbolcu yapana saygılarımı sunuyorum :)

schalke maçında Saneden tek top alamadı eren muğdat 2 kez falan top indirdi... Eren cidden numunelik ya o boyla hava topu alamayan oyuncu müğzeliktir benim için

Shaqiriyi isvicrede bi carsida sadece arnavutlar ve turkler tanir
Ereni arnavutlarda tanimaz

Devre arasında bu adamı almak çapsızlıktır. Zira Haziran-Temmuz-Ağustos ayında boş gezmiş adamı almayıp Ocakta sarılmak. Garip. Madem alacaksın niye yazın almadın diye sorarlar adama

Geri
Üst Alt