Galatasaray'a Büyük Piyango!

Ümit Çatar

Cezalı
bielekeke.jpg

‘Tek bilek tek yürek’ten 10 milyon TL

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek’in hayata geçirdiği ‘Tek bilek tek yürek’ kampanyası kulübe büyük bir gelir getirmeye başladı.

Bugüne kadar tanesi 10 TL’den 1 milyonu aşkın bileklik sattıklarını belirten Özbek’in verdiği rakamlara göre taraftarlar kulübün kasasına 10 milyon TL’lik bir girdi sağladı.
Bu da senelik 2 milyon 250 bin Euro kazanan Hamit Altıntop’un ücretinden çok daha fazlası…

AMKSPOR

Neyse bakalim bu daha ne kadar surecek, millet hala almaya devam edecekmi bugunku gorusmeden sonra..

Son düzenleme:
Oley Hamit'in rizkini karsiladik böylece.

2 milyon civarı satılacak.

Ben inanmıyorum bu kadar kısa sürede bu kadar bilekliğin satıldığına. İlgi var ama bu meblağlar yanıltmaya yönelik bence.
Bişeyler dönüyor perde arkasında. Tahminim, bileklik adı altında kasaya para aktarmak UEFA savunması adına.

Jem'i evlendirdik.Hamit'in rızkı ile Sabri'nin son model oyuncağıda tamam.Sırada kim var ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben inanmıyorum bu kadar kısa sürede bu kadar bilekliğin satıldığına. İlgi var ama bu meblağlar yanıltmaya yönelik bence.
Bişeyler dönüyor perde arkasında. Tahminim, bileklik adı altında kasaya para aktarmak UEFA savunması adına.

eğer öyle bişey varsa bu güzel bişey.. türkiyede işler böyle yürüyor çünkü

Bknz: Fenerbahçe

Bende öyle düşünüyorum öyle olmalı zaten

eğer öyle bişey varsa bu güzel bişey.. türkiyede işler böyle yürüyor çünkü

Bknz: Fenerbahçe

Fener'in 17 18 senelik baskanı, bizde 2 senede bir değişiyor. Sonraki gelen olayı anlamaya calısana kadar aylar alıyor. Fener'le kıyas etmek yanlıs.
Bide iyi bişey değil bu. Ceza almama adına yapılıyorsa ki öyle bence, durumu kurtarırız, bu işlerin sonu yok ama.

bazı beleş oyuncuları göndermek lazım onları gönderirsek kulüp baya bir rahata ermiş olur (selçuk emre rodrigez jem umut olcan yasin hamit ) bunlar gitdiginde kulüp 20 30 mn€ maaş yükünden kurtulur.

Proje geliştirilmeli insanların ilgisi bir süre sonra bitecektir, hemen yeni bir ürün örneğin kupa falan yapılıp yine aynı paralara satılmalı.

bazı beleş oyuncuları göndermek lazım onları gönderirsek kulüp baya bir rahata ermiş olur (selçuk emre rodrigez jem umut olcan yasin hamit ) bunlar gitdiginde kulüp 20 30 mn€ maaş yükünden kurtulur.

Mayıs'ta Sabri ve Hamit'in sözlesmeleri bitiyor.Dilerim bir kepazelik yapmayız bu adamların maas yükünden kurtuluruz.Umut'un da artık kalabilecegini sanmıyorum.Salih'i de Trabzon alacak gibi.Biraz rahatlayacagiz insallah.

Yeni yapılanma sart.Afrika,Avrupa,Güney Amreika hatta Asya.İyice tarayip ucuz maliyete kalite kadro kurulabilir.Bunun icin simdiden calismalarin baslamistir diye umut ediyorum.En az 7-8 oyuncu gelip bir o kadarının da gönderilmesi gerekiyor.

Mayıs'ta Sabri ve Hamit'in sözlesmeleri bitiyor.Dilerim bir kepazelik yapmayız bu adamların maas yükünden kurtuluruz.Umut'un da artık kalabilecegini sanmıyorum.Salih'i de Trabzon alacak gibi.Biraz rahatlayacagiz insallah.

Yeni yapılanma sart.Afrika,Avrupa,Güney Amreika hatta Asya.İyice tarayip ucuz maliyete kalite kadro kurulabilir.Bunun icin simdiden calismalarin baslamistir diye umut ediyorum.En az 7-8 oyuncu gelip bir o kadarının da gönderilmesi gerekiyor.
Yıllardır diyorum Fransa pazarına hâlâ girmememiz kabahat zaten. Ligue 1'i geçtim hatta Ligue 2 den bile taş gibi oyuncular çıkıyor.

Carole mesela tam görev adamı, kimse tanımıyordu etmiyordu Anadolu çöplerine para savuracağına git Avrupa'dan adam akıllı futbolcu transfer et.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yıllardır diyorum Fransa pazarına hâlâ girmememiz kabahat zaten. Ligue 1'i geçtim hatta Ligue 2 den bile taş gibi oyuncular çıkıyor.

Carole mesela tam görev adamı, kimse tanımıyordu etmiyordu Anadolu çöplerine para savuracağına git Avrupa'dan adam akıllı futbolcu transfer et.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çok üst seviye olmasa da dedigin gibi Carole tarzı adamlar is yapar.Yani forvete de bu tarz bir atılım olabilirdi mesela.8-10 Milyon Euro'ya yıldız bir oyuncu talebinde bulunmadım hicbir zaman taraftar olarak.Mesela Famara'nın adı geciyordu.O bile is yapardı bu ligde.

Fransa,Hollanda,Almanya gibi ülkelerden iyi arastırmayla saglam bir takım kurulabilir öyle cok büyük paralar harcamadan.Cok zor bir durum degil.Evvela bir futbol aklı gerekiyor.Gerisi hallolur.

Geri
Üst Alt