Galatasaray’a Dev Prim!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
2c1f7ssss.jpg

Chelsea zaferiyle hem Galatasaray hem de futbolcular kazanacak.

Detaylar GSC Portal'da...

Bu tarz maclarda primi oldukca sacma buluyorum. Bır futbolcu bu macta oynamayacakta hangi maçta oynayacak?Prımlerı anadolu deplasmanlarında vermek lazım

Ondan sonra deplasman maclarinda oynamazlar prim almayinca

Bu prim olaylarina karsiyim ben acikcasi. Zaten Türkiye de baska hic bir yerde kazanamayacaklari paralari kazaniyorlar ama gelde gör ki hala canini disine takip oynayan futbolcu sayisi 3 veya 4'ü gecmez maclarda. Bazi maclarda okay tamam birsey demem, mesela Sampiyonlar Ligi Tur icin. Ama Besiktas macina prim ne oluyor be arkadas? Ya da Fener macina? Para olmadan motive olamiyorlarsa bu maclara biraksinlar bu isi.

Ben futbolcu olacagim ve bilecegim ki deplasmanda rakiperlimizi yenersek Sampiyon olacagiz. Tabiri caizse her türlü götümü yirtarim kazanmak icin.

:p bari ligdeki deplasmanlara verin su primi belki mac kazaniriz..

Bu maçta zaten herkes oynamak istiyor.Primi deplesmanlar için versek daha karlı.Aysal gibi pragmatik bir adam bunu nasıl göremiyor.

İyice dozunu kaçırdılar artık. Her maça prim. Karabük'e de prim Chelsea'ye de prim.. Bu ne ya, sürekli para ile motive etmeye çalışıyorlar. Bu oyuncular anca böyle motive oluyorlarsa kov gitsin zaten hepsini. Eşek yüküyle para kazandıkları yetmiyor mu?

yıllık kazanacağın maaşın belli

üstüne maç başı para da alıyorlar

bir de prim veriyorlar

of herşey çok karışık

Geri
Üst Alt