- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
Hic iyi degil Bari buyuk reklam olsaydi iyi olurdu indesit yakismaz formaya.
sadece yazı olursa güzel olur gibi
amblemi olursa kötü durur gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic iyi degil Bari buyuk reklam olsaydi iyi olurdu indesit yakismaz formaya.
Bu yonetimden cacik olmaz Arkadas ayni senaryo gecen sene yasandi.Gecen sene sinirlama yuzunden alamadik dediler simdide mali durumumuz yok diye kandiriyorlar.

Ya ne adamsiniz.. Daha butcemiz yok eldeki eboue dany gitmeyerek kontenjani da actirmiyolar hala transfer diyorsunuz.. Sponsor 13m€ vermis begenmiyorsunuz eeh be bi gidin artik!
20 Ağustosda basın toplantısıyla açıklanacak . Bir havayolu şirketi .
Edit : Kaynak isteyeceklere kaynak benim .
Sponsor havayolu şirketi olacak . 20 Ağustos'ta açıklanacak . Indesit falan hikaye . Kazakistan ve Rusya'dan teklifler de çok düşük gelmiş . Şu an listede Qatar Airways , Emirates ve Samsung var . Ama Samsung'da fiyatı yükseltmiyormuş .
Sağlam kaynak
kaynak ne gsstore mu?
Yoo, bazi troller Fatih Terim aldirmadi dedilerBelki yine Fatih Terim aldirmamistir
![]()
Hayır . O da var ama tanıdığım birkaç kişi daha var . Bekleyin görün .

Aslında kaynak ben değilim 1-2 yerden duyumum var ama şimdi 2 saat konuşacaklar o yüzden kaynak benim diyorum![]()
Kardeş para ne kadar olacak?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
12 m euro diyorlar senelik . Ama Ünal Aysal 2 yöneticiyi devreye sokmuş fiyat arttırmaları için . Fiyat artırma yoksa 12 m euro alacağız senelik . Bence az para değil .