Galatasaray’a Dev Sponsor!

Haberin kaynaginin yaptigi bir baska açiklama:

Kralfutboltv @kralfutboltv · 58 min

Son dakika : Aziz Yıldırım 9milyon euroluk bekonun forma sponsoru teklifini geri çevirdi!!

Kralfutboltv @kralfutboltv · 47 min

Aziz Yıldırım bekonun teklifini formadan 20 milyon euro gelir bklediği için reddetti.

Bunun ustune bir "Yav he he" çekesim geldi.

Ahahah 20 milyon ne la.

Varsayalım doğru.

20 milyonu verecek firma, şike haberleri dönerken arka planda fener maçları görüntülerinde reklamım olsun diye mi verecek.

Konya (lafın gelişi) deplasmanında reklamım olsun diye mi verecek? :)

Gazprom adı bile

forumu gaza getirdi

KAP'a düşene kadar bekleyeceğim

İnşallah doğrudur

aylardır yoklardı şimdi mi verecekler başkan 8 milyon euroyu görse gözü kapalı kabul ederdi demekki gazprom önceden 5 milyon euro filan teklif etmiş düşük bulmuşlardı. 1-2 ayda 8 milyon civari teklif yükseltmezler balon haber

Pek sanmıyorum da olursa da Demirören'den bir açıklama bekliyorum, şöyle :

"TFF olarak Vodafone hariç yurtdışı sponsor sınırlaması getirdik"

Forma sponsoru olursa süper olur ama Gazprom'un Türkiye için forma reklamı vermesi için hiç bir neden yok... Türkiye ortağı Bosphorus'la girse desem ortakları da Ali Şen ve oğulları. Sürekli böyle sponsorlar pompalanıyor sonu yok. Hatta Aziz Üstel bile twitterdan yok şununla anlaşıldı, yok bununla anlaşıldı, yok Emirates'le anlaşıldı... Sallıyorlar da sallıyorlar. Eğer iyi bir sponsor olsaydı formalar satışa çıkmadan ve lig başlamadan çoktan çıkardı. Ya yok, ya da çok düşük fiyat öneriyorlar. Düşük fiyat önerenleri de şirket adını zedeleyeceği içinde reddediliyorlardır. Bunun başka açıklaması yok.

13 milyon euro mümkün degil arkadas!

Ben %1 ihtimal vermiyorum.

Korkum su ki, medya veriyor gazi, bide bakmissin sponsorsuz kaldik, o zaman taraftar ayaklanacak. Aysal'a zarar vermek icin yapilan haber gibi geldi bana...

Forma sponsoru olursa süper olur ama Gazprom'un Türkiye için forma reklamı vermesi için hiç bir neden yok... Türkiye ortağı Bosphorus'la girse desem ortakları da Ali Şen ve oğulları. Sürekli böyle sponsorlar pompalanıyor sonu yok. Hatta Aziz Üstel bile twitterdan yok şununla anlaşıldı, yok bununla anlaşıldı, yok Emirates'le anlaşıldı... Sallıyorlar da sallıyorlar. Eğer iyi bir sponsor olsaydı formalar satışa çıkmadan ve lig başlamadan çoktan çıkardı. Ya yok, ya da çok düşük fiyat öneriyorlar. Düşük fiyat önerenleri de şirket adını zedeleyeceği içinde reddediliyorlardır. Bunun başka açıklaması yok.

O yüzden şu an zorlama bir durumda Gazprom, Türkiye gibi şikeden tescilli,kalitesi düşük bir ligde bu kadar büyük rakama adı Galatasaray da olsa sponsor olmaz.Bir nevi biz talepkar durumdayız şu an... Ha haber doğruysa hakikaten bravo derim yönetime...

Eğer haber doğruysa Ünal Aysalı cani gönülden tebrik etmek lazım

Hiç zannetmiyorum ama inşallah dogrudur olumlu yada olumsuz bi açıklama yapsın artık yönetim

Geri
Üst Alt