GSC Portal Galatasaray'a FIFA'dan Kötü Haber!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray.jpg

Galatasaray, Al Sadd Kulübü'ne sattığı Keita için Lille kulübüne...

Detaylar GSC Portal'da...

Doğan TV ile olan anlaşma, CL maçlarının GS TV'de yayınlanması için iptal edilmiş olabilir.

Doğan TV ile olan anlaşma, CL maçlarının GS TV'de yayınlanması için iptal edilmiş olabilir.

CL grup maçları değil , hazırlık maçları ve elemeler. Belki elemeleri ve hazırlık maçlarını GS TV'de izleyebiliriz ama sanmıyorum. Ünal Aysal devam etseydi böyle bir planı vardı ama yeni başkanın bu olayla uğraşacağını zannetmiyorum.

CL grup maçları değil , hazırlık maçları ve elemeler. Belki elemeleri ve hazırlık maçlarını GS TV'de izleyebiliriz ama sanmıyorum. Ünal Aysal devam etseydi böyle bir planı vardı ama yeni başkanın bu olayla uğraşacağını zannetmiyorum.
Öyle bir plan vardı ama devam etmemesine rağmen anlaşma sonlanmazdı bence.Yine yapılacak gibi geliyor bana.Ünal Aysal'ın finanse edip yönetime hediye edeceğim dediği proje bununla alakalı olabilir.

Star yayınlayacak diyorlar kalan maçları.

Adnan Polatın suçu değil mi.zararı galatasaray neden çekiyor

Adnan Polat çıksın hesabını versin. Borcu azalttım da azalttım,şimdi ne kadar diye hesap soruyordu.
Bir de utanmadan 2008 yılında 2012-2018 i kapsayan antlaşma imzamış,onla da transfer yapmış.

Hala polat'in pisliklerini temizleyemedik. Adam oyle icine etmis kulubun. Utanmadan dahala konusuyor, yonetimi elestiriyor.

Öyle bir plan vardı ama devam etmemesine rağmen anlaşma sonlanmazdı bence.Yine yapılacak gibi geliyor bana.Ünal Aysal'ın finanse edip yönetime hediye edeceğim dediği proje bununla alakalı olabilir.

Ünal Aysal projeyle ilgili bu yaz için konuşmuştu. Belki Mayıs'ta yeniden aday olup seçilirse yapabilir ama şu şartlar içerisinde ne Duygun Yarsuvat ne de Alp Yalman kısa vaade de yapamaz.

Adnan Polat kadar kötü baskan gördü mü bu Kulüp?

Ünal Aysal projeyle ilgili bu yaz için konuşmuştu. Belki Mayıs'ta yeniden aday olup seçilirse yapabilir ama şu şartlar içerisinde ne Duygun Yarsuvat ne de Alp Yalman kısa vaade de yapamaz.

Duygun seçilirse yapabilir bence bildiğim kadarı ile ünal aysalın adamı duygun yarsuvat projelerini devam ettirecektir diye düşünüyorum.

Belliki Fenerbahçe'de birşeyler iyi gitmiyor bu tür haberler gündeme çıkıyor büyük olasılık Fenerbahçe içinde büyük krizler var ne zaman böyle olaylar çıksa Fenerbahçe'den 1-2 ay sonra istifa vb. haberler patlıyor derbi öncesi böyle mali kriz filan gibi salak salak haberlerin devamlı ard arda gelmeside komik ve düşündürücü geliyor Fenerbahçe'de herşey güllük gülistanlık gösteriliyor bence bu tür haberlere bir süre iltimat etmeyin derim kaos yaratmaya çalışıyorlar içimizde.

Duygun seçilirse yapabilir bence bildiğim kadarı ile ünal aysalın adamı duygun yarsuvat projelerini devam ettirecektir diye düşünüyorum.
7 aylığına geliyor yani günü kurtarmanın peşinde. Zaten Galatasaray sahipsiz kalmaz diye aday oldu. Ünal Aysal onu destekliyor tamam ama sonuçta Duygun Bey'in de kendine özel hedefleri vardır. Ama GS TV gibi uzun vaadede olan bir projede yer alması mümkün değil.

Napıyoz şimdi. D-Smart'ı iptal edem mi... Bi telefona bakar. Taahhütüm yok. ;) Yeni 32 TL den 24 TL ye indirtmiştim. Ne diyonuz.

Dsmartla sorun olduğu belliydi. Sırf dsmart vermesin diye düzgün hazırlık maçı bile yapmadık yazın

Geri
Üst Alt