- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğan TV ile olan anlaşma, CL maçlarının GS TV'de yayınlanması için iptal edilmiş olabilir.
Öyle bir plan vardı ama devam etmemesine rağmen anlaşma sonlanmazdı bence.Yine yapılacak gibi geliyor bana.Ünal Aysal'ın finanse edip yönetime hediye edeceğim dediği proje bununla alakalı olabilir.CL grup maçları değil , hazırlık maçları ve elemeler. Belki elemeleri ve hazırlık maçlarını GS TV'de izleyebiliriz ama sanmıyorum. Ünal Aysal devam etseydi böyle bir planı vardı ama yeni başkanın bu olayla uğraşacağını zannetmiyorum.
Öyle bir plan vardı ama devam etmemesine rağmen anlaşma sonlanmazdı bence.Yine yapılacak gibi geliyor bana.Ünal Aysal'ın finanse edip yönetime hediye edeceğim dediği proje bununla alakalı olabilir.
Adnan Polat kadar kötü baskan gördü mü bu Kulüp?
Özhan Canaydın.
Doğan TV arasında 2018 yılına kadar sürecek olan UEFA ve özel maç yayın anlaşması sona erdirildi
Ünal Aysal projeyle ilgili bu yaz için konuşmuştu. Belki Mayıs'ta yeniden aday olup seçilirse yapabilir ama şu şartlar içerisinde ne Duygun Yarsuvat ne de Alp Yalman kısa vaade de yapamaz.
7 aylığına geliyor yani günü kurtarmanın peşinde. Zaten Galatasaray sahipsiz kalmaz diye aday oldu. Ünal Aysal onu destekliyor tamam ama sonuçta Duygun Bey'in de kendine özel hedefleri vardır. Ama GS TV gibi uzun vaadede olan bir projede yer alması mümkün değil.Duygun seçilirse yapabilir bence bildiğim kadarı ile ünal aysalın adamı duygun yarsuvat projelerini devam ettirecektir diye düşünüyorum.