Galatasaray'a Genç Stoper

Özgür Kızılaslan

The Doctor
Onursal Üye

selimay.jpg

TFF'nin 5+3 olarak değiştirdiği yabancı kuralından sonra Galatasaray'da yerli futbolcu arayışları hız kazandı.

Detaylar GSC Portal'da...

Hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yediğin küfrün haddi hesabı yok TFF.

{taptap©}

Çok büyük artısı çok hızlı bir oyuncu. Bursa'daki İbrahim'den hızlı öyle söyleyeyim.

Defansif özellikleri standart izlediğim kadarıyla.

selim ay

cimboma bay bay

:asd2:

Akhisarspor'lu, eski altyapı futbolcumuz Uğur Demirok'u tercih ederim. Selim Ay'ı tanımıyorum.

Uçan kuş Galatasaray'a yazıyor bu sene herhalde transfer ile adımız geçmediği 1 klüp kalmıcaktır diye düşünüyorum şuana bakarsak G.Antep , Akhisar , Konya , Bursa , Trabzon 2-3 güne kadar Eskişehirde eklenir.

Çok kötü transfer olur. Elimizde ki hiç bir stoperden iyi değil.

Serdar Taşçı riskine girerim daha iyi.. Opsiyonlu kiralarsak zarar etmeyiz.. Bu kazmalardan iyidir.

Biri özelliklerini anlatibilirmi? mesela topu oyuna iyi sokarmi, hava hakimeyeti iyimi, fizik gücü saglammi, cevikmi, iyi top kesermi, ikili mücadele kazanirmi, taktik anlayasi iyimi, duran toplarda etkilimi ... ??? kimdir nedir bunu tanimiyorum ...

Biri özelliklerini anlatibilirmi? mesela topu oyuna iyi sokarmi, hava hakimeyeti iyimi, fizik gücü saglammi, cevikmi, iyi top kesermi, ikili mücadele kazanirmi, taktik anlayasi iyimi, duran toplarda etkilimi ... ??? kimdir nedir bunu tanimiyorum ...

Bu özellikler Bülent Korkmaz'da bile yoktu :D

1. lig için fazlaydı, beğeniyordum. Bu sene farketmedim bile varlığını.. Gereksiz bir transfer olur.

forma reklamı ile ilgili yaptığı haberden son derece taraflı hatta taraflı olanları solda sıfırda bırakacak bir site olduğu izlenimine kapıldım. uydurmadır muhtemelen.

Geri
Üst Alt