Galatasaray'a İhanet Eden Futbolcular

Ardaya gelirsek transferi süsü busunda değilim beni rahatsız eden yani macun belesoglu azize gibi kişilere yakin olma cabasidir. Bir gs çocuğuna yakismadi o hareketleri. Birgün FB formasi giymez diyemiyorum maalesef

Alti yapimizdan yetisen Emre Belezoglu ihanet ile suclayabilecegim tek futbolcudur. Cünkü bizim alt yapimizdan yetisti ve para icin FB´ye imza atti. Ama yinede düsünüyorum, aceba ben Emre yerinde olsam ve 3.5 Milyon yillik teklif gelse, ne yapardim diye ? Sonucta öyle bir durum ile karsi karsiya kalmadim ve maddiyatin önemli oldugu bir devirde yasiyoruz. Sonucta kariya kari bosamak kolay.

Ardaya gelirsek transferi süsü busunda değilim beni rahatsız eden yani macun belesoglu azize gibi kişilere yakin olma cabasidir. Bir gs çocuğuna yakismadi o hareketleri. Birgün FB formasi giymez diyemiyorum maalesef

Bu bile bizi niye rahatsız ediyor anlamadım. Adamın sahada kötü olmasının sebebini buna bağlamıyorsunuz herhalde? Eğer öyle değilse adam istediği kişiyle konuşur, istediği ile görüşür. Sanki hepimizin arkadaşları muhteşem Galatasaraylı insanlar.

Bizim taraftar futbolcunun yediğine, içtiğine, kız arkadaşına, kız arkadaşına yapacağı jeste, arkadaşına, komşusuna kadar müdahale etmek istiyor. Böyle saçma şey mi olur?

Servet haric katilmiyorum. Asil ihaneti mustafa sarpla baris özbek yapti bence. Sike tapelerinde onların da adı geciyordu. Sarp ya da baris birisi fb maci öncesi kadroyu sizdirmisti bir fbliye. En buyuk ihanet bence budur.

-Tapatalk-

Bu bile bizi niye rahatsız ediyor anlamadım. Adamın sahada kötü olmasının sebebini buna bağlamıyorsunuz herhalde? Eğer öyle değilse adam istediği kişiyle konuşur, istediği ile görüşür. Sanki hepimizin arkadaşları muhteşem Galatasaraylı insanlar.

Bizim taraftar futbolcunun yediğine, içtiğine, kız arkadaşına, kız arkadaşına yapacağı jeste, arkadaşına, komşusuna kadar müdahale etmek istiyor. Böyle saçma şey mi olur?

Katılıyorum tamamen.

Servet haric katilmiyorum. Asil ihaneti mustafa sarpla baris özbek yapti bence. Sike tapelerinde onların da adı geciyordu. Sarp ya da baris birisi fb maci öncesi kadroyu sizdirmisti bir fbliye. En buyuk ihanet bence budur.

-Tapatalk-

Iste bu konusma ihanetin kanitidir.

İddianamede Barış Özbek ile menajer Doğan Ercan arasındaki konuşmalar şu şekilde yer alıyor:

D.E. Oynuyor musun?

B.Ö. Yok oynamıyorum ya abi, bu adam oynatmaz artık beni ya. Yok sorma bana yani bu adam hep kendi oyuncularını hep oynattırıyor.

D.E. İyi forvet kim oynuyor?

B.Ö. Kewell oynamıyor ya Baros oynuyor. Sağda Kazım oynuyor, solda da Stancu.

D.E. Stancu şey Gökhan Zan oynuyor mu?

B.Ö. Hmm oynuyor stoperde.

D.E. Hım şeyle o zaman Servet’le Neill’i mı kesti?

B.Ö. Yok Neill’ı sağ beke koydu ya.

‘Barış Özbek, sağdan G.Saray’ı bayıltırlar diyor!’

İddianamenin ek klasörlerinde, geçen sezon G.Saray’da oynayan ve sezon başında Trabzon’a geçen Barış Özbek’e yönelik ilginç sözler dikkat çekiyor. 18 Mart’ta F.Bahçe’nin 2-1 kazandığı G.Saray derbisinden 2.5 saat önce menajer Doğan Ercan ile F.Bahçe asbaşkanı Ali Yıldırım arasında şu konuşmalar geçiyor:

A.Y: Nasıl yani, Yekta, Kulyo, o şey oynamıyor mu Cana?

D.E: O da şimdi Barış aradı da dedim orta sahada kim oynuyor, şey dedi abi, dedi Yekta’yı oynatıyor dedi konuşmuş birde.

A.Y: Hım Ayhan’ı oynatmıyorlar.

D.E: He oynatmıyor bir de o Cana oynuyormuş işte Kulyo, Kulyo.

A.Y: E Cana da var Kana da var.

D.E: Valla abi bunları söyledi bana haber vereyim dedim.

A.Y: İyi tamam baboş tamam tamam. Ne diyor Barış.

D.E: Barış’ın morali bozuk inşallah Fener yener diyor. (Gülüyor)

A.Y: Allah aşkına

D.E: Valla Kur’an çarpsın, s… gitsinler nasıl olsa kontratım bitiyor diyor anladın mı, sağ taraftan oynasınlar diyor, Doğan abi diyor.

A.Y: Hım…

D.E: Sağ tarafları kötü Neil şey ağır ya Ali abi.

A.Y: Hı hı.

D.E: Hakan Balta da kötü diyor ama sağ taraftan oynarlarsa diyor şey yaparlar diyor bayıltırlar diyor.

-Tapatalk-

Aklima ilk gelen Ribery,yönetim hatali davranması adamin hemen koşar gibi kacmasini gerektirmezdi tslde oyuncu kalmaz herkes kacsa,ayrica bütün kulüplerde ödeme sikintisi olabiliyor.ihanet deyince GS tarihinde ilk isimdir.Yerlilerden de Emre zaten hemfikirdir herkes.

Okan Buruk bedelsiz gitmiş olabilir lakin oynadigi dönemde formanin hakkini fazlasıyla vermiştir bjkye gitmesi üzücü fakat ihanet sayilir mi tartisilir.

Arda Turan Galatasaraya yüklü miktarda para kazandirmis formayada ihanet etmemiştir gidiş zamanlaması biraz tartisilir .Acunla Emreyle dost olabilir dosylarinida taraftar secemez kimseyi ilgilendirmez bu günlük hayatta herkesin fenerli dostu ahbabi vardır. TV karsisina geçtiğinde Galatasaray deyip duruyor her nefeste.

Selçuk'un bu sene gösterdiği performansı kötü olabilir forma olayinda da hatasini kabul etti o maçlık değerlendirilmeli hemen asilmayacak kadar bir kredisi var diye düşünüyorum.

Tarihimize güzel şeyler katmiş bizimle sembollesmiş degerleri kişileri hep bir karalama cabasindayiz birazdan biri gelir farlilik olsun diye Hakan Şükürü de yazar.

En büyük ihaneti okan buruk etti,emreninde aklini celip bedavaya götürdü,Emre karaktersiz Evet ama okan bu ihanete girmeseydi emre o yasta basini alip gitmezdi,en azindan bedavaya gitmezdi.

Ardanin avrupaya gitmek istemesi normal,bir medya,diger tarafta kaptanina küfreden sözde taraftar,birde ayhan akman gibi,hasan sas gibi taraftardan tepki gelse bile forma Icin varini yogunu ortaya koyan gercek galatasaraylilar var

Iste bu konusma ihanetin kanitidir.

İddianamede Barış Özbek ile menajer Doğan Ercan arasındaki konuşmalar şu şekilde yer alıyor:

D.E. Oynuyor musun?

B.Ö. Yok oynamıyorum ya abi, bu adam oynatmaz artık beni ya. Yok sorma bana yani bu adam hep kendi oyuncularını hep oynattırıyor.

D.E. İyi forvet kim oynuyor?

B.Ö. Kewell oynamıyor ya Baros oynuyor. Sağda Kazım oynuyor, solda da Stancu.

D.E. Stancu şey Gökhan Zan oynuyor mu?

B.Ö. Hmm oynuyor stoperde.

D.E. Hım şeyle o zaman Servet’le Neill’i mı kesti?

B.Ö. Yok Neill’ı sağ beke koydu ya.

‘Barış Özbek, sağdan G.Saray’ı bayıltırlar diyor!’

İddianamenin ek klasörlerinde, geçen sezon G.Saray’da oynayan ve sezon başında Trabzon’a geçen Barış Özbek’e yönelik ilginç sözler dikkat çekiyor. 18 Mart’ta F.Bahçe’nin 2-1 kazandığı G.Saray derbisinden 2.5 saat önce menajer Doğan Ercan ile F.Bahçe asbaşkanı Ali Yıldırım arasında şu konuşmalar geçiyor:

A.Y: Nasıl yani, Yekta, Kulyo, o şey oynamıyor mu Cana?

D.E: O da şimdi Barış aradı da dedim orta sahada kim oynuyor, şey dedi abi, dedi Yekta’yı oynatıyor dedi konuşmuş birde.

A.Y: Hım Ayhan’ı oynatmıyorlar.

D.E: He oynatmıyor bir de o Cana oynuyormuş işte Kulyo, Kulyo.

A.Y: E Cana da var Kana da var.

D.E: Valla abi bunları söyledi bana haber vereyim dedim.

A.Y: İyi tamam baboş tamam tamam. Ne diyor Barış.

D.E: Barış’ın morali bozuk inşallah Fener yener diyor. (Gülüyor)

A.Y: Allah aşkına

D.E: Valla Kur’an çarpsın, s… gitsinler nasıl olsa kontratım bitiyor diyor anladın mı, sağ taraftan oynasınlar diyor, Doğan abi diyor.

A.Y: Hım…

D.E: Sağ tarafları kötü Neil şey ağır ya Ali abi.

A.Y: Hı hı.

D.E: Hakan Balta da kötü diyor ama sağ taraftan oynarlarsa diyor şey yaparlar diyor bayıltırlar diyor.

-Tapatalk-

Haydaaaaaaaaa ben bunu okumamışım. Bu ihanet değil annesini sevmemek resmen.

Emre,sarp,barış bu 3 lü ihanet etti gerisi boş laf.

@Ömer Tuğrul Yılmazer allah askina topculari anladim da ardayla azizin arkadssligi ne alaka yahu.. Aziz macinla kanka olmak ne demek. Ben gidip fbli topcularla kanka olmasin demiyorum ama azizin bu cocuga yaklasmasinin tek nedeni ne olabilir. Birgun transfer etmek istiyor belli ki sen de gsin cocuguysan arana koyacaksin mesafeyi ne oyle kamera karsinda mincik mincik hareketler. Hatirlayinca sinirim bozuluyor hala. Burasi turkiye fazla genis modern dusunmeye gerek yok . ardayla azizin konusma sekli unal basganla gokhan gonul arasinda olsa gg bir temiZ sopa yerdi

Abi o adamlar yeteneksizdi. Bunlarin durumu ayri.

Tap

Yetenek konusu değil, rakibe taktik verip, sağdan gelsinler göçertirler diyen Barış ve Galatasaray'a ağız dolusu küfreden Sarp.

Benim listeme girme sebepleri bunlar.

Bu listenin başında olması gereken emre beloşoğlu, okan buruk ve fakyeli dikkate almayan bu yazıyı kaale almamak gerekir..

Emre ve Okan ilk akla gelen isimler, hem Jardeli disladilar, gerisini Febes Medyasi yapti ve bizim önümze sundular, bizde savunmadik, hep aklimiz eski Tayfalardaydi Hakan Sükür gibi, Fatih Terim gibi... o yüzden göz kirptik. Ama ben hayatta unutmam, Okan in gereksiz kirmizi kart yiyisi, ikili her ikili mücadele den korkak oynayip, sonra belli oldu neden böyle oynadiklari, Inter ile sözlesme yapmislardi, ve madde 1 de sakatlanirsaniz, fesh olur diye...

Servet de ayni Tip.

Geri
Üst Alt