Galatasaray'a İhanet Eden Futbolcular

acayip sinirlendim barış özbek itinin konuşmalarını okudum şimdi tam meymenetsiz.. ayrıca ardaya laf yok adam napsın istiyerek mi gitti gönderildi resmen bizim medya çok üstüne geldi asparagas haerler bunaldı hala Galatasarayı övüyo arda fenerde oynamaz çok net söylüyorum sarı laci giymez arda Galatasaraya gelir şartlar uyarsa

Arda gibi adam mı var bu dünyada. Biraz gurur duyun herif Galatasaray Galatasaray diye deli oluyo Atleticoda bile.

Fatih_Terim_134482332.jpg

futbolcu değil ama, galatasaraya ihanet eden en büyük kişidir kendisi...

öldüğü gün halaylar çekecez.

Bende oyuncu veya antrenör söylemek yerine bazı Taraftar profilerini söylemek istiyorum.

Galatasarayın en büyük ihaneticileri yeni nesil , Galatasaray kültürünü, ağırlığını , saygısını veya Kibarlığını öğrenememiş olmasıdır.

Kısaca Galataraylılık bir hayat ve yaşam tarzıdır, anlayana.

Bende oyuncu veya antrenör söylemek yerine bazı Taraftar profilerini söylemek istiyorum.

Galatasarayın en büyük ihaneticileri yeni nesil , Galatasaray kültürünü, ağırlığını , saygısını veya Kibarlığını öğrenememiş olmasıdır.

Kısaca Galataraylılık bir hayat ve yaşam tarzıdır, anlayana.

:ddDdDDdD

sempatik gelirdi o kadar.

keitanın 100 katını bu kulübe vermiş arda turan hain olarak görüldüğü yerde kaite o listeye en son girecek 3 kişiden biriyse tamamen ters bakıyoruz.

futbolda duygusallığa inanmıyorum, taraftara şirin gözükmesi veya herhangi bir bahane profesyonel bakış için anlamsız kalır. tekrar diyorum yanlış hatırlamışım kart değil ama sakatlık bahanesi ile gitti. tüm takım birlik mesajı vermek için gençler deplasmanına gitmişti, oynamayanlar da dahil, keita hariç.

Arda ne verdi kulube? Arda Keitanin ceyregi futbol oynamiyordu o donem.

Melo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Servet ve Balta disindakilere pek katilmiyorum.

Bu listede Lincoln, msimovic gibi isimler olmaliydi. Haa tum yerliler gecen sene Prandelli yi yollamak icin oynamiyorlardi. Bunu tum yerlilere yazabiliriz. Neymis video seyretmek ve cok kosmak istemiyorlarmis. O adamin yukledigi kondisyonla sampiyon olduk. Hamza bu yil kondusyonu ne kadar yuklemis gorduk!! Beyfendiler istedigi kadar calisti!! :(

Melo'yu cb, Sneijder'i cdm oynatan adamın videosunu bende seyretmezdim.

en büyüğü bence selçuk emre hamit

selçuk 25 maç yatar geri kalan haftalarda bir tane maç kurtarır 3.5 mil€ alır istatikçinin kralı yan pas geri pas yaparak en iyi pasör ilan edilir benim memleketimde
emre çolak tam bir loser sahte topa dalmalar sahte koşular posizyon bilgisi sıfır kademe anlayısı yok teknik dersen 34 lük bilal donunda sallar hiç yoktan bilal bize 3 maç kazandırdı.
hamit realde sakatken maaşında indirime gitti ama bizde gitmedi bedavadan 3.5 mil€ kazanıyor. daha bir sürü oyuncu var ama şuan mevcut duruma göre bunlar

Fatih akuel

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda Hakan Balta ve Selçuk üzerine kimseyi tanımıyorum.
Selçuk yine az çok dillendi ama hakanı kimse söylemiyor doğru düzgün

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Geri
Üst Alt