Galatasaray'a İki Hoca Adayı Daha!

Léo Güney

Ulubatlı Souness

gullit_789483c.jpg

Ilk hedeg Gullit Hollandalı adaylar arasında öne çıkan ad şimdilik Ruud Gullit. 51 yaşındaki teknik insanla ilk temasların müspet geçtiği anlatım edildi. 1996-98 arası Chelsea'de oyuncu-antrenör olarak çalışan Gullit, 1998-99'da Newcastle'ı 2004-05 sezonunda Feyenoord'u çalıştırdı. Gullit, nihayet 7 senede sadece LA Galaxy ile Rusya'dan Terek Grozny'nin başında yer aldı.

article-2228161-15DBFF20000005DC-261_468x307.jpg

İkinci sırada öne çıkan namzet Patrick Kluivert oldu. Hollanda Milli Takımı'nda Louis van Gaal'in yardımcılığını yapan Kluivert'le menajeri aracılığıyla görüşme yapıldığı kaydedildi.

Kaynak:Haberler.Com

Kluivert gelsin

Ilk hedeg Gullit Hollandalı adaylar arasında öne çıkan ad şimdilik Ruud Gullit. 51 yaşındaki teknik insanla ilk temasların müspet geçtiği anlatım edildi. 1996-98 arası Chelsea'de oyuncu-antrenör olarak çalışan Gullit, 1998-99'da Newcastle'ı 2004-05 sezonunda Feyenoord'u çalıştırdı. Gullit, nihayet 7 senede sadece LA Galaxy ile Rusya'dan Terek Grozny'nin başında yer aldı.

İlk defa karşılaştım bu tabirle.

"teknik insan."

Kluivert'a ihtiyacımız var ama bundan bi 20 sene önceki haline

Eğer bu tarz haberler doğruysa yönetim şu an sıvamakla meşgul. Sıvamadan önceki kısım ise herhangi bir hoca ile anlaşmaya varmadan ve düzgün bir B planı yapmadan eldeki hocayı gönderdikleri gündü.

Kluivert'mış. Bu b.k içinde kalmış düzeni Türkiye ile alakası olmayan, 0 tecrübe bir adamla yıkacağız yani. Vay anasını..

OMG, bu ne saflik, bu ne vizyonsuzluk?!

Eger gercekten bu tarz adamlar varsa gundemimizde biz olmusuz aglayanımız yok.

Gullit ?

Gullit Rusya'da fazla partiyi yaptigi icin kovuldu, karaktersiz herif. Hic begenmiyorum. 2 Sene önce dedigi laflar unutmadim ben.

Alman Sky Sport kanalinda "Galatasaray bu gruptan cikmaz,bu is bitti artik. Manchester,Braga,veya Cluj gruptan cikacak" demis pis bir ses'le.

Hala unutmadim, sonunda gruptan ciktik ve hic bir sey demedi...kel kafasi.

Geri
Üst Alt