Galatasaray'a İskoç Hoca Adayı

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

url]

Teknik direktör arayışları içerisinde olan Galatasaray için İngiltere'den sürpriz bir isim gündeme geldi.

Detaylar GSC Portal'da...

Hollandalı bir Alman gelecekti?

şu anda adı geçen adayların hepsinden daha çok isterim... birçoğumuz manu tecrübesini referans gösterip tepki verecektir... ancak adamın potansiyeli ve everton'da yaptıkları kısa manu tecrübesine kurban edilmemeli...

Manchester United tecrübesi tam bir facia. Ama ben uzun soluklu Everton tecrübesini de hesaba katmamız gerektiğini düşünüyorum. Ama yine de ligimizi bilmeyen ve tanımayan bir isim. 4. yıldız hedefinin kilit rol oynadığı bir sezonda, sıfır hatayla seçmemiz lazım hocayı.

sir alex furgosunun 20 sene emek verip bu günlere getirdigi dünya kulübü manchester unitedi 3 ayda paramparca yaparak kovuldu. Manchester united bu adam yüzünden siradan bir takim oldu. Gelirse felaketimiz olur

Yalan haber.

O kadar saçma ki içeriğinde fazla tr bütçesi istemeyen ama fellaini ve mata için 70 m harcayan hoca olarak geçiyor.

Masabaşı sallamasyon, kilit !!!

Manchester United tecrübesi tam bir facia. Ama ben uzun soluklu Everton tecrübesini de hesaba katmamız gerektiğini düşünüyorum. Ama yine de ligimizi bilmeyen ve tanımayan bir isim. 4. yıldız hedefinin kilit rol oynadığı bir sezonda, sıfır hatayla seçmemiz lazım hocayı.

8 kere ama yazmışsın knk

|tapatalk|

Dun burada birisi "moyes nasil olur' yazmisti hemen haber yapmislar

Bence bu gazeteciler forumlara kayitlilar ve oradan alip haber yapiyorlar ;)

yalan haberde yinede miğde bulandırıyor medyanın amacıda bu satılmayan kurum kuruluş kaldımı ülkede ?

Gelsin...İskoç hocalar iyidir...Bir yerde başarısız oldu diye her yerde başarısız olacak diye bir kaide yok kaldı ki Everton'da gayet başarılıydı.

Geçtiğimiz sezon öncesinde önermiştim ama nasıl olacağını bilemem artik.

N5

Bu kadar plansızlık olur. Neredeyse hazırlık kampı başlayacak, ortada hala 10' larca adamın ismi dolaşıyor. Hiç birisi de öyle bizi bir üst seviyeye çıkartabilecek adamlar değiller. Her şeye rağmen Mancini gitmeseydi keşke.

Forvet hattı Rooney ve Van Persie'ydi adamın; başarısız olması normal. Bizde Burak ve özellikle Umut gibi iki büyük yıldız ile çok büyük başarılar yakalar.

Şu an boşta olan başka hocalar varsa isimlerini zikredelim de, medyamız yarın onların da haberini yapsın.

Geri
Üst Alt