Galatasaray’a İtalyan Kule!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

ranocchia.jpg

Yeni sezon öncesi yabancı bir stoper almasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, Andrea Ranocchia’nın transferinde elini güçlendirdi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Bunun yerine Chedjounun kalmasini isterim acikcasi, adam bildigin kazma

Çöp gelmesin artık. Defansa alınacaksa Doria, Alex,Astori üçlüsünden biri alınmalı.

geçen senede herkes chedjou gelsin diyordu şimdi gitsin diyoruz 3 yıl evvel 34 yaşındaki stoperi ne yapacaz diyorduk şimdi yeri dolmuyor. Transferde en zor yer stoper hem çok az isim var hem de nasıl oynayacakları belli olmuyor

Kötü futbolcum Ceyhun'un biraz upgrade hali.

Ağır, hamlesiz, bir tek hava toplarında iyi.

Doria Ve Balanta varken Bunu almak sacma Doriayi alsak varya ne super olur.

Birkaç kez tesadüfen seyrettiğim Dede yi çok beğenmiştim, Cruzeiro dan, tam bize lazım olan tipte bir stoper...Ranocchia yı gözüm tutmadı...Dede olmayacaksa Astori, Alex, Rhodolfo dan biri olabilir, ismi geçenlerden...Ne kadar atletik olursa olsun 1.81 lik stoper (Balanta) tercihim olmaz, şu kadro yapısı içinde...

Bildigim Ceyhun Gülselam bu. Allah korusun...Eger Yabanci Stoper alirsak,bu oyuncu Chedjou'dan kesinlikle daha iyi olmasi lazim. Rano'da süpheliyim.

Bende pek beğenmiyorum.

Astoride bu arada pek iyi sezon gecirmedi.

Doria zor

Balante'yı tanımıyorum.

Alex ise hem mümkün hemde bence nokta transfer olur.

Alex veya Astori gelmeyecekse Chedjou kalsın.

Chedjou ya ciddi talip çıktığı anda postalanmalı, kadro planlamasından bağımsız olarak...Daha üç yıllık kontratı var ve diyelim bir sene sonra filan göndermek istediğinde alıcı bulamayıp tazminatla fesih riski de olduğunu hesaba katmak gerekiyor...Keşke bunların hesabını yapmayabilecek mali bilanço ve kontenjan rahatlığı olabilseydi kulübün...

ulan türk stoperlerle adam gibi kadro kuramıyoruz birde yabancı stoper ile nasıl kuracağız forvet burak kaleci eray olacak sanırım

Geri
Üst Alt