Galatasaray'a Karabükspor'dan Kötü Haber!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
ishak-dogan-6544.jpg

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan İshak Doğan ile Ahmet İlhan Özek, Karabükspor ile sözleşme yeniledi.

Haberin Devamı GSC Portal'da

sözleşme yenilemesi gelmesi için engel değil

kulüplerin anlaşması yeter

Şu bizim Anadolu kulüplerinin " Ya bize tonla para kazandırır ya da futbolu mahvolur" mantığından nefret ediyorum.

Hayır Fenere resmen peşkeş çekip adamın gerçekten futbolunun bir yere geleceği kulüplere gitmesine engel olunması ise resmen zırvalık.

Hele bir de "Futbolcunun geleceğini düşünüyoruz" veya " Kulübümüzün menfaatlerini düşünüyoruz" edebiyatı yok mu.

Bu adamın sözleşme tazelemesindeki sebep oraya yüklüce bir serbestlik maddesi eklemişlerdir ondan.

Ayrıca bu futbolcudan gelecek paralar için " Kulübümüzün menfaatleri" ibaresi cidden saçmalık.

Ulan mal. Adam elinde patlayacak işte. Hayır kalınca seni ŞL şampiyonu mu yapacak

yoksa Reale 50 m euroya mı satacaksın

Güzel haberler !! Önce Tarik sonra bunun haberi. :):):)

hayırlı olsun. kalan parayı sağlam bir yabancıya harcıyacaz demektir bu. sevindim :)

Zaten biz Tarik ile ilgileniyoruz yani ok..

Şu uyuz felan koskoca Galatasaray 'ın gündemine geliyor ahh bu kontenjan ahhh.

Subeyi kapatmayı düşünüyoruz o derece kötü haber

Anadolu'dan kimseyi almayıp eldekiler yada altyapıdakilerle zorlama olarak oynasak daha kötü durumda olacağımızı sanmıyorum. En azından yüksek meblağlardan kurtulmuş oluruz.

floryaya çöpçümü arıyoruz allah aşkına ishak ne ya offfffffff offf

Geri
Üst Alt