"Galatasaray'a koşulsuz dönerim"

Uğur Yılmaz

non fui, fui, non sum, non curo
GalataSarayı Efendileri

necati_ates_mers_645564564.jpg

Eskişehirspor'la yollarını resmi olarak ayıran Necati Ateş, Galatasaray'da bir ağabey konumunda tekrar yer alabileceğini söyledi.

Detaylar GSC Portal'da...

Efendi adamdır buyrsun gelsin

Cogu buyuk takim boyle veteranlarini kadroda tutuyor .Atiyorum 20 mac degilde 10 mac oynatiyor ama maksimum verim alarak.Turkiyede boyle seyler pek olmuyor, bence Necati gelsin herturlu kritik anlarda katki verir.

Hiç gitmeseydi kadroda kalabilirdi belki ama şu an Necati'yi transfer edersek alay konusu oluruz (daha ne kadar olacaksak..).

Cogu buyuk takim boyle veteranlarini kadroda tutuyor .Atiyorum 20 mac degilde 10 mac oynatiyor ama maksimum verim alarak.Turkiyede boyle seyler pek olmuyor, bence Necati gelsin herturlu kritik anlarda katki verir.

Iste bu dedigin gibi biz Drogbayi kullanmaliydik gecen sezon. Muazzam katki verirdi bu sekilde.

Gel çok itiraz eden çıkmaz. Üç deplasman maçı alsan yeter.

Gelsin takım şampiyon olsun ve bıraksın. Efsaneler arasına girer.

Necati'nin genç bir versiyonu bizde 10 sene oynar. Süper Lig şartlarında çok kral bir santrafor.

Necati'nin yollanması başlı başına hataydı, bu yastan sonra gelsin gene katkı yapar.. En azından sağlam bir yedek olur..

Adam gibi adam, sıfır ego.Çok severim kendisini, gelmesini de isterim.

Bu seneye Burak ve Umutlan baslayacagi gibi, yanlarina Necat'yi almak hic de kotu fikir degil.

Hiç gitmeseydi kadroda kalabilirdi belki ama şu an Necati'yi transfer edersek alay konusu oluruz (daha ne kadar olacaksak..).

istediklerini desinler 2. sefer geldiğinde çarşıdan aldım Shaqiri eve geldim Necati diye dalga geçiyorlardı

sonuç : şampiyonlukta büyük katkı verdi Neco

Antep deplasmanında attığı gol

Orduspor maçında kilidi açan gol

Sivasspor maçındaki müthiş performansı

gelsin yedekte otursun

Iste bu dedigin gibi biz Drogbayi kullanmaliydik gecen sezon. Muazzam katki verirdi bu sekilde.

Kesinlikle.Zaten bizim en buyuk sorunumuz Turk futbolu olarak kadro muhendisligi genc adamlar nasil nerde oynicak,yasli tecrubelilerden nasil max verim saglanir bunlardan hic cakmiyoruz.Gunluk neyse ise yarar yaz gitsin kadroya sonra ne oyuncu yetisiyor ne baska bisey.

ümit karan da gelirse muhteşem ikili olurlar. Ne necatisi arkadaş ahı gitmiş vahı kalmış. Her geliyim diyene buyur gel mi diyeceğiz.

umutu satsınlar yerine gelsin dursun hiç değilse umuttan kurtulmuş oluruz

Geri
Üst Alt