Galatasaray'a Lavezzi Müjdesi!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
lavez.jpg

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Lavezzi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Önceki günlerde Lavezzi'nin menajerinin Galatasaray'la görüşüyoruz açıklaması sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırmıştı. Chelsea ve Galatasaray'ın oyuncusu ile ilgilendiğini belirten manejer oyuncunun sarı kırmızılılara gelebileceğini belirtmişti.

İtalyan basınında çıkan haberlerde ise Lavezzi'nin eski kulübü Napoli'ye transfer olacağı iddia edilmişti. Bu iddialara Napoli başkanından açıklama geldi. 29 yaşındaki oyuncunun yaşlı olduğunu belirten başkan, "Geri mi dönecek? O artık biraz yaşlandı. Bunun yanında sizi aldatan eski karınızı geri ister misiniz?" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarla birlikte transferde Chelsea ile Galatasaray yalnız kalırken oyuncunun sezon sonunda gelen tekliflere nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

Eurosport.com

Istanbul a gelmis mi?

Gomis, Lavezzi bunlar iyi isimler.İlgilenmemiz güzel.

gelse bile 29 çok değilmi sonuçta en az 12 15 arası bonservisi olur hadi iyimser olalım en iyi 10m bonservis 3m de yıllık olur sıkıntı

Madem bütcede kısıtlama yapılacak ve söz konusu isimler hep bonservisi elinde olan isimler 3 nokta transferle kapatalım yabancı transferi,stopere Lescott kanada Lavezzi ileriye de Gomis veya Hugo'dan birini isterim acıkcası...

Madem bütcede kısıtlama yapılacak ve söz konusu isimler hep bonservisi elinde olan isimler 3 nokta transferle kapatalım yabancı transferi,stopere Lescott kanada Lavezzi ileriye de Gomis veya Hugo'dan birini isterim acıkcası...

lescott ne ya

ben bu sezon bonservisi olan futbolcularla ilgilenecegimizi hic sanmiyorum.

bonservisi elinde olan, yas olarak 30 gecmis eski ünlü futbolculari almaya calisiriz gibi geliyor bana fazla para harcamamak icin. lavezzi gibi futbolcular hikaye olur bundan dolayi.

Yak Gel Bildigin ne varsa !!!

Stopere Astori,Sol Forvete Lavezzi.

Forvet hattı

Bruma-Burak-Lavezzi Allahuekber huuuu.

Chelsea almak isterse zor aliriz bunu, mutlaka hizli davranmak lazim.

Geri
Üst Alt