Galatasaray'a Lemina ve Saracchi Müjdesi

Riske girileceğini sanmıyorum. Koskoca Galatasaray burası. Ama kanama durmuş diyor haber, 3 gün içinde de kendini toplarsa sakatlığı geçmiş olmuyor mu?

Sampiyonluk mu feneri sonsuz karanliga gömmek mi deseler tabi ki ibnelerin kurbagali derenin bok kokan karanlik sularinda bir daha cikmamak uzere bogulmasini dilerim.

Maç ve 3 puan konusunda dediklerine birebir katılıyorum ama iş Lemina'ya gelince risk varsa bence zorlanmalalı. Rakibe bakınca zaten kaliteli 2,5 adamı var ve bunların hepsi de bu maç da yok belki bir ihtimal 0,5 olan Emre B.

Biz ise elimizdeki kadro ile bu açığı kapatıp bu FB'yi gidip yenemiyorsak Lemina oynasa da yenemeyiz ve yenemeyeceksek bence dükkanı kapatıp gidelim.

Fb maçı sadece üç puanlık bir maç değil.Fb nin bu senesini ve hatta gelecek senelerini mahfetme maçı olabilir.Oynayabilecek durumu varsa kendini 15-20 dakika denesin ve kararı oyuncu kendisi versin.Bu maçı kaybedersek hem rakibe can vereceğiz hem de şampiyonluk yolunda yara alacağız.

Lemina yı riske edip tekrar sakatlayıp bir iki ay oynatamazsak sonumuz olur
tek maç yenilsekte sıkıntı değil lemina dinlendirilmeli

Lemina oynarsa maçın ilk 10 dksı içinde baldırını tutarak kenara geleceği ve min 4 5 maç kaçıracağı konusunda hem fikir olalım. Hiç mi hiç gerek yok bu riske.

Sağlık heyeti risk görmez ve uygun bulursa, kendisi de iyi hissedip oynamak isterse oynar, ezbere abartılıyor sanki?..

Son 3-5 yılda hiç sakatlık yaşamamış futbolcu da sahaya çıkıp 1. dakikada sakatlanabilir. Büyük bir bilge(?!)nin başka bir meslek grubu için sarfettiği sözden esinlenerek; ''Sakatlık futbolun fıtratında var'' diyorum...

(Ekleyeyim; normal şartlarda bu takımın şampiyon olmasına pek ihtimal vermeyenlerdenim. Olası bir Kadıköy zaferi ile takım bambaşka bir motivasyona sahip olabilir, bunu da hesaba katmak lazım. Bu hafta TS kazanır, biz de kaybedersek, şampiyonluk mu kalır zaten Allah aşkına yahu?)...

Son düzenleme:
Potansiyel bir 3 puan için 1 aylık sakatlık riskini almazlar

Saracchi oynar Lemina kadroya dahi alınmaz.

Muslera

Mariano Marcao Donk Saracchi

Seri Ömer
Emre

Fegh Falcao (Adem) Onyekuru

Normalde fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı felan yazar. Nasıl bir tedavi geçiriyor acaba.

cok zayif kalir bence o orta saha yav. taylan > omer bu kadro ile bence. onyede yedek birakilir omer sol kanatda oynar
Taylanın defansif yönü bence iyi değil. Donku 6ya alıp Ahmeti stopere koyabiliriz. Ömer sol Onyekuru yedek olur bu durumda da.

ya da bir ihtimal daha var.

Defansı bozmadan. Emreyi çıkarıp ortayı Seri Ömer Belhanda yapabilir hocam. hocamın sağı solu belli olmaz

Risk almayalım diyen arkadaşlar Trabzon bjkyi yenerse ve biz fenerle berabere kalırsak nasıl şampiyon olmayı planlıyorlar?

Taylanın defansif yönü bence iyi değil. Donku 6ya alıp Ahmeti stopere koyabiliriz. Ömer sol Onyekuru yedek olur bu durumda da.

ya da bir ihtimal daha var.

Defansı bozmadan. Emreyi çıkarıp ortayı Seri Ömer Belhanda yapabilir hocam. hocamın sağı solu belli olmaz
knk dogru diyosunda taylanin defansif yonu lemina kadar iyi degildir ama ben atiyorum mesela serinin de cok iyi oldugunu dusunmuyorum ama omerinde cok iyi degil mesela. taylan yine bana en iyi alternatif gibi geliyor leminaya omer ve seriden once bile.
fizik anlami olsun, top ile emin adimlari olsun, paslar olsun en yakin yine bana taylan gibi geliyor. tabi ayni kalite degil leminayla o ani patlamalari o sakinligi taylanda yok fakat yine omerde seridede o yok.

defansi bozma taraftari degilim o yuzden donk orta sahada istemem ama donk en ideali olurdu leminanin yerine kesinlikle. ben boyle bir orta saha yapardim : omer - taylan, veya seri - taylan. ama hoca yine tabi belhandayi kullanacak leminanin yerine cunku taylana guvenmiyor. belhandaya nasil guveniyor o ayri bir mesele.

Risk bir tek sakat oyuncuyu zorlamak ile değil, hocanın saha da ki diziliş, tercih ve oyuna müdahale edişi ile de alınabilir. Zaten hoca bunu yapamıyorsa istediğin kadar sakat oyuncuyu zorla alıp alacağın en fazla 1 puan olur.

Lemina kendisini zorlayıp sakatlamasa bile fenerliler sakat bacağına çalışır bilerek eminim. Yedekte dursun olur da orta sahayı adamlara verir çözüm de bulamazsak son çare sokarız.

knk dogru diyosunda taylanin defansif yonu lemina kadar iyi degildir ama ben atiyorum mesela serinin de cok iyi oldugunu dusunmuyorum ama omerinde cok iyi degil mesela. taylan yine bana en iyi alternatif gibi geliyor leminaya omer ve seriden once bile.
fizik anlami olsun, top ile emin adimlari olsun, paslar olsun en yakin yine bana taylan gibi geliyor. tabi ayni kalite degil leminayla o ani patlamalari o sakinligi taylanda yok fakat yine omerde seridede o yok.

defansi bozma taraftari degilim o yuzden donk orta sahada istemem ama donk en ideali olurdu leminanin yerine kesinlikle. ben boyle bir orta saha yapardim : omer - taylan, veya seri - taylan. ama hoca yine tabi belhandayi kullanacak leminanin yerine cunku taylana guvenmiyor. belhandaya nasil guveniyor o ayri bir mesele.
kesinlikle defans bozulmamalı hemfikirim. ama hoca ya defansı bozar ya da torpilli belhandalı ortasaha yapar. taylan torpilsizlikten kaybeder.

ama şu an düşününce hoca defansı bozacak gibi duruyor. muhakkak stoperlerin arasına gömülecek bir önlibero oynatmayı seviyor. bunu anca donkla yapar.

Lemina'yı riske etmek intihar olur bırakın dinlensin adam daha çok maç var.

Geri
Üst Alt