Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.685
- 21.003
- 2.643
Ben sadece merak etmistimSana mı sorucaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sadece merak etmistimSana mı sorucaz
Fb maçı sadece üç puanlık bir maç değil.Fb nin bu senesini ve hatta gelecek senelerini mahfetme maçı olabilir.Oynayabilecek durumu varsa kendini 15-20 dakika denesin ve kararı oyuncu kendisi versin.Bu maçı kaybedersek hem rakibe can vereceğiz hem de şampiyonluk yolunda yara alacağız.
cok zayif kalir bence o orta saha yav. taylan > omer bu kadro ile bence. onyede yedek birakilir omer sol kanatda oynarSaracchi oynar Lemina kadroya dahi alınmaz.
Muslera
Mariano Marcao Donk Saracchi
Seri Ömer
Emre
Fegh Falcao (Adem) Onyekuru
Taylanın defansif yönü bence iyi değil. Donku 6ya alıp Ahmeti stopere koyabiliriz. Ömer sol Onyekuru yedek olur bu durumda da.cok zayif kalir bence o orta saha yav. taylan > omer bu kadro ile bence. onyede yedek birakilir omer sol kanatda oynar
knk dogru diyosunda taylanin defansif yonu lemina kadar iyi degildir ama ben atiyorum mesela serinin de cok iyi oldugunu dusunmuyorum ama omerinde cok iyi degil mesela. taylan yine bana en iyi alternatif gibi geliyor leminaya omer ve seriden once bile.Taylanın defansif yönü bence iyi değil. Donku 6ya alıp Ahmeti stopere koyabiliriz. Ömer sol Onyekuru yedek olur bu durumda da.
ya da bir ihtimal daha var.
Defansı bozmadan. Emreyi çıkarıp ortayı Seri Ömer Belhanda yapabilir hocam. hocamın sağı solu belli olmaz
sen yenisin galiba burdaRisk almayalım diyen arkadaşlar Trabzon bjkyi yenerse ve biz fenerle berabere kalırsak nasıl şampiyon olmayı planlıyorlar?
kesinlikle defans bozulmamalı hemfikirim. ama hoca ya defansı bozar ya da torpilli belhandalı ortasaha yapar. taylan torpilsizlikten kaybeder.knk dogru diyosunda taylanin defansif yonu lemina kadar iyi degildir ama ben atiyorum mesela serinin de cok iyi oldugunu dusunmuyorum ama omerinde cok iyi degil mesela. taylan yine bana en iyi alternatif gibi geliyor leminaya omer ve seriden once bile.
fizik anlami olsun, top ile emin adimlari olsun, paslar olsun en yakin yine bana taylan gibi geliyor. tabi ayni kalite degil leminayla o ani patlamalari o sakinligi taylanda yok fakat yine omerde seridede o yok.
defansi bozma taraftari degilim o yuzden donk orta sahada istemem ama donk en ideali olurdu leminanin yerine kesinlikle. ben boyle bir orta saha yapardim : omer - taylan, veya seri - taylan. ama hoca yine tabi belhandayi kullanacak leminanin yerine cunku taylana guvenmiyor. belhandaya nasil guveniyor o ayri bir mesele.