Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.061
- 2.098
- 1.078
Sen tofaşçılara laf mı sokuyorsun hayırdır:tofaşçı zibidilere benziyor bundan orta saha olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen tofaşçılara laf mı sokuyorsun hayırdır:tofaşçı zibidilere benziyor bundan orta saha olmaz
Sen tofaşçılara laf mı sokuyorsun hayırdır:
Sen önce arabayı kullanmayı öğren öyle laf sok.tofaş kullananlara değil tofaş ile yollarda makaslar atıp ona buna çemkiren kırolara laf soktum ...
Sen önce arabayı kullanmayı öyle laf sok.
Passat mı puhshahh gören de Bmw kullanıyor sanacak.passat kullanıyorum
Passat mı puhshahh gören de Bmw kullanıyor sanacak.
BMW ye karşı PASSAT tercih etmek buna şeytan güler yahu.iki üç yaşında bmw de alabilirdim ama sıfır passat tercih ettim.
BMW ye karşı PASSAT tercih etmek buna şeytan güler yahu.
Elin tadi baskadir renkdashhuyum kurusun ilk kullanan ben olmalıyım ...
hiçbir şeyin 2. elini sevmiyorum
edit : pardon kurumasın bu huyumu çok seviyorum![]()
Ne dion fakirBMW ye karşı PASSAT tercih etmek buna şeytan güler yahu.
Bmw nin 2-3 yaş önceki sıfırını da bulabilirdin sanki 2005 model ikinci ele bakmışsın gibi bu arada Passat Leş araba.huyum kurusun ilk kullanan ben olmalıyım ...
hiçbir şeyin 2. elini sevmiyorum
edit : pardon kurumasın bu huyumu çok seviyorum![]()
Mercedesci değil porscheciyim renktaşım.Ne dion fakir
Mercedesci
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bmw nin 2-3 yaş önceki sıfırını da bulabilirdin sanki 2005 model ikinci ele bakmışsın gibi bu arada passat leş araba.
Gla 220 amg vs porcheMercedesci değil porscheciyim renktaşım.
Passatcı renktaşım Sen bu kafayla çok yaşamazsın nokta.kiyamam![]()
konu fransa 2.ligi değilKonu fransa 2. ligi adamlar araba konusuyor te allahim ya..
fransa ligi bende heycan yapıyo abi ama konu mort oldu.Konu fransa 2. ligi adamlar araba konusuyor te allahim ya..
Renktaşım ister misin konudan kuş avlamayı.Konu fransa 2. ligi adamlar araba konusuyor te allahim ya..