Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor mu gerekli?

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Ben Martinsi gözümle değil başka bir yerimle izledim sanırım

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

"Ayın kaybedeni" gibi bir uygulama var mı forumda?

Sanırım.

Ben Martinsi gözümle değil başka bir yerimle izledim sanırım

Ciddii şüphelerim var.

Net konuşayım başka yerimle izleseydim de merkez forvet olmadığını anlardım o kadar yani.:D

Tamam çok biliyorsunuz

Martins müthiş top tutuyor mu dedim? Top tutma özelliği var dedim Barosa atılan toplar gibi duvara çarpar gibi geri gelmiyor toplar

Mesela Rooneyde,Eto´oda sprinter görünüyor ama top tutma özellikleride var ama İbra daha iyi top tuttuğu için Barca onu seçti

anlattığımı idrak edemeden şov peşinde olmayın

Ağzından bal damlıyor kaptan bal:) Bu genç yaşına rağmen müthiş üne ve kariyere sahip ayrıca aranan kan Barosun hızına nondanın top tutma özelliğine sahip Wolsburgda Dzeko,Grafite faktöründen dolayı yedek kalıyor almak çok zor olmaz

Obafemi coşardı bu sistemde coşar

Bu lafı söyledikten sonra dönüşün zor zorlama.

ayrıca mantıklı transfer önerilerinde adamı merkez santrafor olarak önermişsin.

Daha farklı sporlarla ilgilen bence tenis,eskrim,dağcılık gibi konularda başlık aç artık daha faydalı olur senin içinde forum içinde.

Tamam çok biliyorsunuz

Martins müthiş top tutuyor mu dedim? Top tutma özelliği var dedim Barosa atılan toplar gibi duvara çarpar gibi geri gelmiyor toplar

Mesela Rooneyde,Eto´oda sprinter görünüyor ama top tutma özellikleride var ama İbra daha iyi top tuttuğu için Barca onu seçti

Kaba olacak ama söylemeden edemeyeceğim.

YUH!:mad::confused:

Tamam çok biliyorsunuz

Aynen katılıyorum.

Şov peşindesiniz beyler! Hepiniz haftada 3'er konu açıyorsunuz ve hiçbirinde zerre mantık olmuyor.

Şovu bırakın artık!

Aynen katılıyorum.

Şov peşindesiniz beyler! Hepiniz haftada 3'er konu açıyorsunuz ve hiçbirinde zerre mantık olmuyor.

Şovu bırakın artık!

:coffee:

Benim demek istediğim Martins Barostan daha iyi top saklar onu bile idrak edemdiniz

baros ve nonda konusu bence sezon sonu konuşulacak şeylerdir.

Benim görüşüm bu 2 oyuncuda sezon sonu kulüpden ayrılacakdır ve yerlerine söylenen o sprinter ve pivot santrafor tipi oyuncular getirilecekdir.Bence şuan için bu iki oyuncuyu eleştirmek yersiz zira bizim en önemli sıkıntımız forvetten ziyade orta alandadır..

Bu konu hakkındaki son postum

Herkesin bir futbol görüşü vardır . Hiçbirimiz bu işin içinde olmadığımız için bu işi çok iyi bilmiyoruz yorumlara saygı duymaya özen gösterin

Mesela Emir Satriani nickli üyemiz Lincolnnun tekniğin Gerarddan iyidir dedi ben saygı duydum bana saçma geldi ama onun futbol görüşü git tenis izle gibi şeyler demedim

Bu konu hakkındaki son postum

Herkesin bir futbol görüşü vardır . Hiçbirimiz bu işin içinde olmadığımız için bu işi çok iyi bilmiyoruz yorumlara saygı duymaya özen gösterin

Mesela Emir Satriani nickli üyemiz Lincolnnun tekniğin Gerarddan iyidir dedi ben saygı duydum bana saçma geldi ama onun futbol görüşü git tenis izle gibi şeyler demedim

Futbol görüşü değil senin ki."Baros sisteme uymuyor" diyorsun, halbuki tamı tamına uyuyor. Bu, iki futbolcunun tekniği gibi ölçülmesi güç birşeyi karşılaştırmaya benzemez. Senin dediğin "Gökyüzü siyahtır" demek gibi birşey.

Yine bomboş, hem anlam, hem de yazım yanlışlarıyla dolu bir konu açtın, insanlara ceza aldırdın. Aferin.

Haftaya senin açacağın "Hedefimiz Uefa'yı almaksa bu iş Nonda, Sabri, Baros, Kewell, Arda, Servet, Topal, Rijkaard ile olmaz!" adlı konuda görüşürüz.

Futbol görüşü değil senin ki."Baros sisteme uymuyor" diyorsun, halbuki tamı tamına uyuyor. Bu, iki futbolcunun tekniği gibi ölçülmesi güç birşeyi karşılaştırmaya benzemez. Senin dediğin "Gökyüzü siyahtır" demek gibi birşey.

Yine bomboş, hem anlam, hem de yazım yanlışlarıyla dolu bir konu açtın, insanlara ceza aldırdın. Aferin.

Haftaya senin açacağın "Hedefimiz Uefa'yı almaksa bu iş Nonda, Sabri, Baros, Kewell, Arda, Servet, Topal, Rijkaard ile olmaz!" adlı konuda görüşürüz.

:coffee:

Herkese sallıyorsun da asıl sende idrak sorunu var. Yaştan mı yoksa başka bir sebebi mi var bilemem ama bu yönün üzerine çalışmalısın.

Böyle "emote"lar ile cevap vermeye devam etmeni rica ediyorum, kurduğun "cümle"lerden çok daha kolay anlaşılır oluyor.

Öncelikle sprinter forvet ve merkez santrafor kavramlarını biraz daha açsan daha iyi olurdu.

Öncelikle sprinter forvet ve merkez santrafor kavramlarını biraz daha açsan daha iyi olurdu.

Bunu yapmak için nasıl tartışılacağını bilmek gerekir. Okan arkadaşımız bu yetiden yoksun bir genç.

Aynen dediğin gibi "sprinter" ile "merkez"in kendisine göre ne olduğunu açıklamalıydı, sonra Baros'un sprinter olduğunu örneklerle anlatmalıydı, son olarak da Baros'un, Rijkaard'ın sistemine neden uymadığını düşündüğünü kendisine göre anlatmalıydı.

Geri
Üst Alt