Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor mu gerekli?

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Herkese sallıyorsun da asıl sende idrak sorunu var. Yaştan mı yoksa başka bir sebebi mi var bilemem ama bu yönün üzerine çalışmalısın.

Böyle "emote"lar ile cevap vermeye devam etmeni rica ediyorum, kurduğun "cümle"lerden çok daha kolay anlaşılır oluyor.

Martins çok iyi top tutmasada Barostan daha iyi top tutar dedim sana onunla ilgili cevap gelmedi Haklı olduğumu kabul edip konuyu değiştirdin

Güzel taktik:) Tavsiye içinde teşekkür ederim bu arada:)

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Martins çok iyi top tutmasada Barostan daha iyi top tutar dedim sana onunla ilgili cevap gelmedi Haklı olduğumu kabul edip konuyu değiştirdin

Güzel taktik:) Tavsiye içinde teşekkür ederim bu arada:)

Ben Martins'le ilgili tek bir kelime etmedim. Diyorum sana, idrak sorunun var. Ben Martins top tutar ya da tutmaz, Baros iyi tutar ya da tutmaz diye birşey yazdım mı?

Senin Martins'le ilgili mesajını alıntıladım, peki altına ne yazdım?

Aynen katılıyorum.

Şov peşindesiniz beyler! Hepiniz haftada 3'er konu açıyorsunuz ve hiçbirinde zerre mantık olmuyor.

Şovu bırakın artık!

Bunu yazdım, izin ver biraz açayım: Bu mesajda seninle dalga geçiyorum Okan. Sen sana katılmayan üyelere "şov yapıyorsunuz" dedin. Ben de kinayeli bir şekilde asıl şov yapanın sen olduğunu yazdım.

Bir daha, dikkatli bir şekilde oku, Martins'den bahsetmediğimi göreceksin. Bana ne Martins'ten ayrıca? Senin hayal dünyanda gelişen transferler bunlar, Dzeko, Carew, Santa Cruz gibi. Martins konusuna cevap vermem bile. Tek cevap verdiğim lafın "Baros sisteme uymuyor" idi, sana sebepler öne sürerek katılmadığımı yazdım. Sen cevap veremedin.

Ben Martins'le ilgili tek bir kelime etmedim. Diyorum sana, idrak sorunun var. Ben Martins top tutar ya da tutmaz, Baros iyi tutar ya da tutmaz diye birşey yazdım mı?

Senin Martins'le ilgili mesajını alıntıladım, peki altına ne yazdım?

Aynen katılıyorum.

Şov peşindesiniz beyler! Hepiniz haftada 3'er konu açıyorsunuz ve hiçbirinde zerre mantık olmuyor.

Şovu bırakın artık!

Bunu yazdım, izin ver biraz açayım: Bu mesajda seninle dalga geçiyorum Okan. Sen sana katılmayan üyelere "şov yapıyorsunuz" dedin. Ben de kinayeli bir şekilde asıl şov yapanın sen olduğunu yazdım.

Bir daha, dikkatli bir şekilde oku, Martins'den bahsetmediğimi göreceksin. Bana ne Martins'ten ayrıca? Senin hayal dünyanda gelişen transferler bunlar, Dzeko, Carew, Santa Cruz gibi. Martins konusuna cevap vermem bile. Tek cevap verdiğim lafın "Baros sisteme uymuyor" idi, sana sebepler öne sürerek katılmadığımı yazdım. Sen cevap veremedin.

Bu konuda haklısınız

Fikirlerime dalga geçercesine yorum yapılınca ters cevaplar verebiliyorum

ama Herkesn bir futbol görüşü var dediğim gibi Emir Lincolnun tekniği Gerarddan iyi dedi herkes dalga geçti ben saygı duydum

Bende kendi düşüncelerime saygı bekliyorum Katılmıyorum şundan şundan deyin geçin

Bu konuda haklısınız

Fikirlerime dalga geçercesine yorum yapılınca ters cevaplar verebiliyorum

ama Herkesn bir futbol görüşü var dediğim gibi Emir Lincolnun tekniği Gerarddan iyi dedi herkes dalga geçti ben saygı duydum

Bende kendi düşüncelerime saygı bekliyorum Katılmıyorum şundan şundan deyin geçin

Okan beni hatırlıyor musun bilmiyorum ama senin o ünlü "...bu iş Baros'la vs olmaz!" konunda, sana gayet yeterli, ayrıntılı ve doğru bilgiler içeren cevaplar yazarak, Baros'un bizim sistemimize neden uyduğunu anlatmıştım. Bir değil, birkaç kere. Sen hep görmezden geldin.

Dönüp dolaşıp aynı konulara takıldın, insanları sinirlendirdin, ceza aldırdın. Madem mantıklı, saygılı cevaplar istiyorsun, birileri bunu verince senin de saygı duyman gerekir. Baktım senin niyetin fikir alışverişi değil, laf yarışında bulunmak, ben de forumun geri kalanı ile beraber seninle dalga geçmeye başladım.

İnsanlardan saygılı cevaplar almak senin elinde. Sen, fikirlerini örneklerle, tanımlarla, gerçeklerle desteklersen, açık ve anlaşılır bir dille, yazımına dikkat ederek yazarsan, "idrak sorunun var", "şov yapıyorsun" gibi çocukça cümlelerden uzak durursan, biri mantıklı bir şekilde senin dediğini çürüttüğünde o kişiye saygı duyup, haksız olduğunu kabul edersen, kısacası nasıl tartışma yapılacağını öğrenirsen kimse seninle dalga geçmez.

Okan beni hatırlıyor musun bilmiyorum ama senin o ünlü "...bu iş Baros'la vs olmaz!" konunda, sana gayet yeterli, ayrıntılı ve doğru bilgiler içeren cevaplar yazarak, Baros'un bizim sistemimize neden uyduğunu anlatmıştım. Bir değil, birkaç kere. Sen hep görmezden geldin.

Dönüp dolaşıp aynı konulara takıldın, insanları sinirlendirdin, ceza aldırdın. Madem mantıklı, saygılı cevaplar istiyorsun, birileri bunu verince senin de saygı duyman gerekir. Baktım senin niyetin fikir alışverişi değil, laf yarışında bulunmak, ben de forumun geri kalanı ile beraber seninle dalga geçmeye başladım.

İnsanlardan saygılı cevaplar almak senin elinde. Sen, fikirlerini örneklerle, tanımlarla, gerçeklerle desteklersen, açık ve anlaşılır bir dille, yazımına dikkat ederek yazarsan, "idrak sorunun var", "şov yapıyorsun" gibi çocukça cümlelerden uzak durursan, biri mantıklı bir şekilde senin dediğini çürüttüğünde o kişiye saygı duyup, haksız olduğunu kabul edersen, kısacası nasıl tartışma yapılacağını öğrenirsen kimse seninle dalga geçmez.

Haklısınız

Artık dikkat edeceğim bu önemli detaylara;)

Haklısınız

Artık dikkat edeceğim bu önemli detaylara;)

Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin bilmiyorum ama inşallah ciddisindir. Son mesajım içten yapılmış bir tavsiyedir, başka birşey değil.

Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin bilmiyorum ama inşallah ciddisindir. Son mesajım içten yapılmış bir tavsiyedir, başka birşey değil.

Niye dalga geçeyim ki ?

Benim yorumlarıma dalga geçmenize bile bukadar üzülmemiştim

Dalga geçtiğimi düşünmeniz daha çok üzdü beni

yine bir Okan Damgaci yazisi, yine bir Milan Baros tartismasi. bu davani her iki hafta baska bir "ayni" baslik ile acmaya israrlisin galiba?

yine bir Okan Damgaci yazisi, yine bir Milan Baros tartismasi. bu davani her iki hafta baska bir "ayni" baslik ile acmaya israrlisin galiba?

İlk konumda anlattığımı anlayamayanlar olduğu için daha açıklayıcı bir başlık açtım

Saygılar

Devamlı istemek yerine ilk önce elindekilerin kıymetini bilmek lazım.

Bu istekler transfer döneminde yapılır.Şuan elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım.Yani Baros yada Nonda'dan nasıl daha faydalı şekilde yararlanacağız? Şu dönemde önemli olan budur.

Merkez santrafor,merkezi olmayan santrafor zamanı değil... :)

günlük belli sayıda başlık açma hakkı olsa keşke de okanı daha az görsek bu forumda..başlık açar içindeki 100 mesajdan 50 tanesi kendisine ait olur..fikirleriyle inceden inceden provoke ederek insanları çileden çıkarmaya çalışır..sonra üyeler onun yüzünden banlanır o da gülerek bunları izler..yönetim uyuma taraftara sahip çık:D

günlük belli sayıda başlık açma hakkı olsa keşke de okanı daha az görsek bu forumda..başlık açar içindeki 100 mesajdan 50 tanesi kendisine ait olur..insanlar onun yüzünden banlanır o da gülerek bunları izler..yönetim uyuma taraftara sahip çık:D

Öyle bir niyetim olsa Modlar ve Adminler banada ceza verirdi

Kendi kafandan senaryolar üretme

Öyle bir niyetim olsa Modlar ve Adminler banada ceza verirdi

Kendi kafandan senaryolar üretme

bak ceza kurallarında şu var..

24. Camiaya zarar veren, amaçsız, karalama topicleri açmak, 1 ay Mesaj Yazamama Cezası (MYC) ile cezalandırılacaktır.

bence sen buna uyuyorsun..

bak ceza kurallarında şu var..

24. Camiaya zarar veren, amaçsız, karalama topicleri açmak, 1 ay Mesaj Yazamama Cezası (MYC) ile cezalandırılacaktır.

bence sen buna uyuyorsun..

Amaçsız değil

Galatasarayın ihtiyacı olduğunu düşündüğüm konuyu açıyorum;)

Neden amacsiz olsun ki, sen katilmiyorsun diye amacsiz olacak hali yok. Okan'in ayni fikirleri biraz daha dallandirarak ikide bir konu actigi dogru ama katilmiyorsaniz bile saygi gostermek zorundasiniz. Amacsiz konu acmak degil de acik olan konuya gelip alakasiz alakasiz Okan soyle Okan boyle yazmak cezalandirilmalidir asil.

Kişisel tartışmayı lütfen özel mesajla yapınız. Bundan sonra uyarmayacağım.

Ya ikili tartışmaya döncek yine konu..Gereksiz kirlenecek forum..O yüzden bu başlık altındaki son mesajım...Bak insanlara şov yapıyorsunuz diyerek tahrik ediyorsun..Her gün birbirinin benzeri başlıklar açıyorsun.. Mesela ''martins coşardı bu sistemde coşar'' yazın bile tek ihtimali olan insanların hikayesi adlı sözlük yazarından birebir alıntı..Sadece isim martins olarak değişmiş..Daha önce de söylendi nerde bir köşe yazısı okusan hoop direkt burda kendin fikrinmiş gibi bir başlık açıyorsun..Açtıktan sonra da milletin mesajlarını alıntılayıp öyle değil böyle diyerekten mesajlarınla insanları adeta dövüyorsun..Senin yüzünden şu ana kadar 10 küsür üye ceza aldı..Hepsinde onlar mı haksızdı acaba..Çok provoke edici mesajlar yazıyorsun..Şov yapmayın diyorsun..Umarım daha fazla üye sinirlenip de ceza almaz..Ama bence sana da bir dur denmeli artık..

4-3-3 eğer tek forvet oynayacaksanız forvetiniz top tutacak

Yanlış.Orta sahan pas yapacak,ileri 3'lün hareketli olacak.Forvetin top tutacaksa bu taktiğin diğerlerinden farkı ne,boşuna mı total futbol diye yırtıyor insanlar kendilerini,4-3-3 boşuna mı isim yapmış bu kadar.4-4-2 oynarım,ileri koyarım devenin tekini,indirsin dursun.Sonra ?

pas - pas - pas - pas - pas - pas - pas ..

Hayır 4-3-3 oynamak istiyorsanız size bir merkez forvet gerekli ki Barcelona bunu farketti Eto´oyu gönderip İbrahimovici aldı

Bu konuyu daha önce de konuştuk,cevabını verdiğimi zannediyordum ama hâlâ ısrarcısın.Eto'o Barcelona'da 5 yıl boyunca oynadı,harbiden oynadı,5 yılın sonunda mı farketti bunu Barcelona ?

Yanlış.Orta sahan pas yapacak,ileri 3'lün hareketli olacak.Forvetin top tutacaksa bu taktiğin diğerlerinden farkı ne,boşuna mı total futbol diye yırtıyor insanlar kendilerini,4-3-3 boşuna mı isim yapmış bu kadar.4-4-2 oynarım,ileri koyarım devenin tekini,indirsin dursun.Sonra ?

Topu kale önüne getiriyoruz getirdikten sonra Barosa atılan toptan sonra Baros çalıma kaçıyor,yada ona atılan toplar duvara çarpar gibi geri geliyor Pas trafiğini kesiyor Bu sistemde pas trafiğini kesersen olmaz

Ben Maritinse merkez dedim güldünüz Şöyle anlatayım Nondanın Rennes ve Monacodaki süratli haline deseydim merkez forvet herkes gülerdi

Martinsin top tutma özelliği var Sadece sprinterlik özellikleri çok fazla olduğu için top tutma özelliği gölgede kalıyor ve görülmüyor

Bu konuyu daha önce de konuştuk,cevabını verdiğimi zannediyordum ama hâlâ ısrarcısın.Eto'o Barcelona'da 5 yıl boyunca oynadı,harbiden oynadı,5 yılın sonunda mı farketti bunu Barcelona ?

Peki Barca neden Eto´onun yerine Tevez,Villa,Aguero gibi oyuncuları almadı? Onları alacak parası yokmuydu?

Topu kale önüne getiriyoruz getirdikten sonra Barosa atılan toptan sonra Baros çalıma kaçıyor,yada ona atılan toplar duvara çarpar gibi geri geliyor Pas trafiğini kesiyor Bu sistemde pas trafiğini kesersen olmaz

Ben Maritinse merkez dedim güldünüz Şöyle anlatayım Nondanın Rennes ve Monacodaki süratli haline deseydim merkez forvet herkes gülerdi

Martinsin top tutma özelliği var Sadece sprinterlik özellikleri çok fazla olduğu için top tutma özelliği gölgede kalıyor ve görülmüyor

Bu tartışmanın sonu olmayacak apaçık,ben böyle düşünüyorum,sen de öyle.

Peki Barca neden Eto´onun yerine Tevez,Villa,Aguero gibi oyuncuları almadı? Onları alacak parası yokmuydu?

Şu soruya almak istediğin cevap nedir,onu da merak ediyorum.İbrahimovic bambaşka birşey Okan,anla şunu.Mario Gomez de de boy var,Luca Toni de de,deve de de.Bunları niye almadı o zaman ? Hadi benden de sana saçma bir soru gelsin.

Geri
Üst Alt