Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor mu gerekli?

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Topu kale önüne getiriyoruz getirdikten sonra Barosa atılan toptan sonra Baros çalıma kaçıyor,yada ona atılan toplar duvara çarpar gibi geri geliyor Pas trafiğini kesiyor Bu sistemde pas trafiğini kesersen olmaz

Ben Maritinse merkez dedim güldünüz Şöyle anlatayım Nondanın Rennes ve Monacodaki süratli haline deseydim merkez forvet herkes gülerdi

Martinsin top tutma özelliği var Sadece sprinterlik özellikleri çok fazla olduğu için top tutma özelliği gölgede kalıyor ve görülmüyor

Peki Barca neden Eto´onun yerine Tevez,Villa,Aguero gibi oyuncuları almadı? Onları alacak parası yokmuydu?

Çünkü İbra şu anda dünyanın en iyi forvet oyuncusu. Her özelliği kendinde barındıran müthiş bir yetenek.

İbra tarzı forvet dünyada yok şu anda. Bir adam dünyada tek olur mu diye soruyor insan kendi kendine ama işte oluyor. İbra'dan bir tane var başkada yok. Sebep bu.

Senin Martins olayına gelince. Martins top mop tutamıyor, hiçbir özelliği gölgede kalmıyor. Bochum maçını izleyen bir adam Martins'in nasıl top tuttuğunu bariz görür. Grafite'ye atılırken toplar orada kalıyordu bu iki oyuncu yer değiştikten sonra Wolfsburg ileride topu kontrolü altına alamadı. Martins ve Dzeko beraber beceremediler bu işi. İki adam bir Grafite edemedi bu konuda.

Baros ise top tutma özelliği olan bir oyuncu. Sen böyle bir kanaate nasıl varıyorsun anlamıyorum. Top tutmadan kastınız eğer topu alıp beklemekse evet Nonda daha iyi yapıyor çünkü Nonda'nın ekstra özellikleri yok.

Baros'un göğsüyle indirdiği topların haddi hesabı yok. Mücadelesi de cabası. Topu kaptırmamak için savaşıyor resmen. Topu alıyor, sprint yapıyor, çalıma kalkışıyor vs. Yani topu ileride tutmaya çalışıyor. Alır almaz direk pasta veriyor eğer doğru pas atacak pozisyonu bulursa.

Bence Baros'u gözü kapalı izliyorsun. Bir kere takmışsın kafaya olmaz diye adam ne yapsa sana olmaz geliyor. Topu alamıyor diyorsun ama aldığında da çalıma girişiyor diyorsun. Yani aldığını görmene rağmen başka kusur buluyorsun.

Biraz iyi niyetle izle o adamı. Elmander dedin eyvallah dedik ama Martins'te resmen saçmaladın. Martins önemli bir futbolcu olamadı bugüne kadar bundan sonra da olamayacak gibi.

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor gere

Bu tartışmanın sonu olmayacak apaçık,ben böyle düşünüyorum,sen de öyle.

Şu soruya almak istediğin cevap nedir,onu da merak ediyorum.İbrahimovic bambaşka birşey Okan,anla şunu.Mario Gomez de de boy var,Luca Toni de de,deve de de.Bunları niye almadı o zaman ? Hadi benden de sana saçma bir soru gelsin.

Murat renkdaş, Okan İbra'daki farkı göremeyecek kadar toz pembe bakıyor hayata.:) Adamın gözüne karartı inmiş resmen. İbra'nın neden alındığını göremeyen adama Martins'i açıklamak, Baros'u kanıtlamak çok ama çok zor. Boşuna debeleniyoruz bence.

Barcelonanın etoyu göndermesinin sebebinin sistemle alakalı olduğunu pek sanmıyorum ırkçılık vs. gibi sorunları vardı öyle olsa Barça senelerce etoyu oynatmazdı zaten zlatanın geliş sebebide tamamen şov amaclıdır.

Baros 'u bulmuşuz daha ne arıyoruz?

Iorfa 'ları, Lukunku 'ları özledik galiba...

2 yıldır bu böyledir; Milan varsa, Milan oynar.

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor mu g

Murat kapadık bu konuyu. Konuyla alakalı mesajlar lütfen.

Teşekkürler.

Cevap: Galatasaray'a Milan Baros gibi sprinter bir forvet değil merkez santrafor mu g

Aslında Haddim olmayarak. Tartışmaya katılıyorum. Affınıza sığınırak. Fikir ve ifade özgürlüğü ile toplumu sarsan, yaygın kanaatlere ters düşen, aykırı olan fikirlerin de korunması gerekir diye düşünüyorum..

Herkes istediğini fikri söylemek söylemekte özgürdür diye düşünüyorum..

Kimse kimseyi fikirlerinden dolayı yargılyacak değil ya?

Ama abartmadan..

Aslına bakarsanız:

ters düşen fikirlere karşı gelmek ve tepki göstermek insanın yaradılışında vardır.

Okan DAMGACI belkide ilgi çekme potansiyeli olduğu için aykırı başlıklar açıyor olabilir..

Farklıyım hissini yerleştirmek istemesi gibi..

Hıncal uluç, Ahmet Çakar gibi...medyadan örnek veriyorum..

Teşbihte hata olmaz.

Kendi fikirlerine ters düşen her olayı,kişiyi yerden yere vuran,parçalayan zihniyetin olduğu yerde tatlı tartışma zemini yaratmak imkansız..

Ama şu var ki: hangi başlığa girsem bir provakasyon havası seziyorum..

An itibari ile tartışma hiddetini arttırmış durumda..

Bence hiç gereği yok..

İnsanları yargılarken Kişiyi yargılamayın derim ben.

Fikirleri yargılayın.. O zaman taşlar yerine oturur diyorum..

fikirlerin savunulma şekli açısından forum yerlerde sürünmektedir.

Biraz daa orjinal, biraz daha Aklı başında...

Galatasarayın eksiklerini tartışmak sana göre ilgi çekmek oluyor yani

Galatasarayın eksiklerini tartışabilirsin. Gayet tabii.

Ama Milan Baroş'u tartışamazsın..

Sana bu hakkı vermez..

Bu sistemde Baroş'mu yoksa başka forvetmi lazım

Bunuda bilemezzsin..

Bunu Rijkaard bilir..

Çünkü Rijkaard Futbolu senden daha iyi biliyor..

Galatasarayın eksikleri olarak: stoper ve Libero deseydin hemfikirdim senle..

Ama şimdi Elinde Baroş gibi bir forvet varken, başkasını istemek..

Çorbaya Turşu katmak gibi birşey..

Şu var: Milan Baroş'u beğenmiyorsan Sana Merkez Forvet olarak Rooney ve ya Zlatan'ı getirelim ne dersin? Belki onları beğenirsin.. Yahu bu kadar doyumsuz olmayın..

Daha Ne istiyorsunuz? Allah'tan belanızımı?

Galatasarayın eksiklerini tartışabilirsin. Gayet tabii.

Ama Milan Baroş'u tartışamazsın..

Sana bu hakkı vermez..

Bu sistemde Baroş'mu yoksa başka forvetmi lazım

Bunuda bilemezzsin..

Bunu Rijkaard bilir..

Çünkü Rijkaard Futbolu senden daha iyi biliyor..

Galatasarayın eksikleri olarak: stoper ve Libero deseydin hemfikirdim senle..

Ama şimdi Elinde Baroş gibi bir forvet varken, başkasını istemek..

Çorbaya Turşu katmak gibi birşey..

Şu var: Milan Baroş'u beğenmiyorsan Sana Merkez Forvet olarak Rooney ve Zlatan'ı getirelim ne dersin? Belki onları beğenirsin.. Yahu bu kadar doyumsuz olmayın..

Daha Ne istiyorsunuz? Allah'tan belanızımı?

Zaten şu forumda tartışmalarımızın hiçbirinin anlamı yok.Sonuçta kararı Rıjkaard verecek.Ama bizde kendi aramızda görüşlerimizi paylaşıyoruz.Forumunda amacı burda.Ne kadar yapılmayacağını bilsekte takımımız hakkında düşüncelerimizi söylüyoruz.Mesela sende demişsin:stoper ve libero.Bunada sen karar veremezsin Rıjkaard verir.Ama bu sadece kendi aramızda yaptığımız bilgi alışverişi.

Sizi Damar dinlemeye davet ediyorum.

Zaten şu forumda tartışmalarımızın hiçbirinin anlamı yok.Sonuçta kararı Rıjkaard verecek.Ama bizde kendi aramızda görüşlerimizi paylaşıyoruz.Forumunda amacı burda.Ne kadar yapılmayacağını bilsekte takımımız hakkında düşüncelerimizi söylüyoruz.Mesela sende demişsin:stoper ve libero.Bunada sen karar veremezsin Rıjkaard verir.Ama bu sadece kendi aramızda yaptığımız bilgi alışverişi.

Bu kadar uçuk görüşleri söylemek arsızlık ve doyumsuzluk.. Kimleri beğenmez oldunuz ya.. Milan Baroş'dan bahsediyoruz.. Futbolu Ve kariyeri belli..

Bunun ne görüşü olabilir ki?...

Forvette alabilecek en iyi adamı aldık..

Bundan iyisi şamda kayısı..

Bundanda iyisi.. Bizi aşar birader!..

Görüşlerinde bir sınırı var..

Bu kadar uçuk görüşleri söylemek arsızlık ve doyumsuzluk..

Sana mi soracakti gorus bildirirken? Sen mi karar veriyorsun hangi gorusler dogru, hangileri ucuk, hangileri doyumsuz? Zaten anlamamissin, adam Baros'u begenmemekten ziyade onun tipinde bir forvet oyuncusunun oynadigimiz oyuna uymadigini soylemis ki bir yere kadar dogru. Konuyu tartisacaksan tartis yoksa kalabalik yapma.

Valla güzel tespit takımın başındaki avrupanın en iyi teknik heyeti farkedememiş sen teşhisi koyup vermişin ayarı.. Hemen Üstünel i arayım devre arasında Rooney le Gilardinho yu takıma kazandırmak lazım..

Fazla tepki gösteriyorsunuz...Sadece görüş bildirmiş ki Baroşu beğenmiyorum dememiş bize uymaz demiş..Tam olarak katılmıyor dahi olsam saygı çerçevesini aşmadan yanıt veriyorum..Lütfen laflarınıza biraz daha dikkat edin..

Sana mi soracakti gorus bildirirken? Sen mi karar veriyorsun hangi gorusler dogru, hangileri ucuk, hangileri doyumsuz? Zaten anlamamissin, adam Baros'u begenmemekten ziyade onun tipinde bir forvet oyuncusunun oynadigimiz oyuna uymadigini soylemis ki bir yere kadar dogru. Konuyu tartisacaksan tartis yoksa kalabalik yapma.

Oynadığımız oyuna uymadığını nerden çıkardın ki?

Oynadığımız oyuna uymadığını nerden çıkardın ki?

Genelde kapanan takimlara karsi oynadigimiz icin Baros bu takimlara karsi zorlaniyor o yuzden.

Baros biraz fazla ilerde duruyor bence ve bu sene özellikle topun ayağa atılmasını istiyor.

Halbuki Baros'un ortasahaya biraz daha yaklaşması lazım,çünkü Baros en uçtaki adamımız olduğundan rakip takım defans çizgisini ona göre kuruyor.

Rezalet ötesi grafiklerle şöyle anlatmaya çalışayım.

--------Ortasaha Çizgisi-------------

Keita-----------------------Kewell

-------------Baros-----------------

-----------Ceza Sahası Çizgisi--------

İşte bu şekilde olunca defans ileriye çıkmadığından bize boş alanlar kalmadığı gibi,rakip takımında ileri üçlümüze savunma yapması kolaylaşıyor.Bu yüzden Baros mümkün olduğu kadar ortasaha çizgisine yaklaşmalı,top alıp arkasından adam da sürüklenmeli.Keita ve ya Kewell kanatta top aldığında onlara paralel ve yakın olmalı.Bu sayede başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Sana kim söz hakki verdi,adam sana birsey mi diyor laf atiyorsun?

Bakiyorum da ziplattikca, ziplatiyorsun son zamanlar...

Otur oturdugun yerde, Tabatani seyret. Burda Milleti deli etme.

Seni aslinda suraya alsak; forzabesiktas.forum

Sana kim söz hakki verdi,adam sana birsey mi diyor laf atiyorsun?

Bakiyorum da ziplattikca, ziplatiyorsun son zamanlar...

Otur oturdugun yerde, Tabatani seyret. Burda Milleti deli etme.

Seni aslinda suraya alsak; forzabesiktas.forum

Seni de suraya alalim, dertlerine care bulursun belki:

AutismForum.net: News

Genelde kapanan takimlara karsi oynadigimiz icin Baros bu takimlara karsi zorlaniyor o yuzden.

evet bu yönden doğru olabilir belki ama Avrupa kupalarındaki maçlarda ve ligdki derbilerde Baroş'un önemi kat ve kat daha iyi anlaşılacaktır. Mızrağın en sivri ucu ve en harketli en atılgan olması gereken kişi şu sistemde. Sistem oturdukça daha rahat gol atacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt