Galatasaray'a Nefret Kusmak İçin Yeni Araç: Milli Takım

Cehaletin prim yaptığı, mantıklı sayıldığı bir döneme denk geldik anasını satayım. Bu kadar yalana iftiraya değer mi aklınızı kaybetmeye?

Bu kutuplaştırma 6 senedir ama özellikle son 3 senedir malum kulübün başındaki malum oç tarafından bile isteye yapılıyor.

Yarattığı düşmanlığın seviyesi belli değil. bu herifin acilen ama acilen ülke futbolundan uzaklaştırılması lazım diye bas bas bağırıyoruz, boşa bağırmıyoruz. Bu adamın bir odaya kapatılıp tıp biliminin son teknoloji, en sağlam psikoloji ilaçlarıyla tedavi edilmesi lazım.

Ama normal; 96dan beri koskoca 28 yıldır her türlü pozisyonda becerdik bunları, üstlerinden inmiyoruz. Düşmanlıkları bu yüzden.

Hocanın mallığı,

Galatasaray’ın oynatmayıp kiraladığı adamı sırf eski öğrencin diye kadroya alır yetmez bir de ilk 11 başlatırsan…

Ligde son maçlarda formayı kaybetmiş Kerem’i oynatırsan…

Samet gibi 9 köyden kovulmuş, her köyden de saçma goller yedirerek kovulmuş bir aveli sırf eski oyuncun diye oynatırsan,

sırf oynamasın diye takımının as kalecisi kazma Onana’yı özel jetle getirten Altay’ı oynatırsan,

Kenarda da 1 önceki maçta muazzam gol atmış Real Madrid’in wonderkid’i, 19 yaşında olmasına rağmen Yunus’un İngiltere Championship’te forma giydiği kadar Juventus’ta forma giyen wonderkid varsa, Ajax’ta forma giyen 21 yaşında bir stoper genç varsa, gole ihtiyacın varken 18 yaşında olmasına rağmen ligde 12 gol atmış wonderkid varsa ve oynatmıyorsan laf edilir ve haklılardır da…

Elbette her wonderkid oynamaz ama yerine oynayanların tartışmasız net isimler olması lazım. Sen kenarda Arda, Kenan, Semih varken Yunus’u oynatamazsın ne yazık ki Galatasaraylı olmam bu gerçeği değiştirmiyor. Ha olur kanatlarda İrfancan, Barış Alper dersin ki Kenan oynamıyor ama …

Çekya maçına inşallah şu mal grubunun istediği 11'le başlarız. Hatta Mert Hakan'ı da çağırın.

Lan bunlar hakikaten salak, ilk maçı kazanırken neredelermiş orada da 3 tane adam oynamadı mı bizden? Yunus ve Kerem'i bizim taraftar bile tartışıyor, bide gidecez milli takıma sokacağız öyle mi, hakikaten eşekler adam olur bu fb ve avanesi salıncak sevdalısı kargalar adam olmaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyal medya lobisi olmasa semih şimdi ağlaya ağlaya feyyaz abisine abi beni almadılar abi diye inliyordu. Haketmeyen semih girmiş milli takıma daha konuşuyorlar.

Üzerine kitap yazılacak bi konu. Tüm detaylarla analiz etmek sabaha kadar sürer. Her şey Avrupa'da Türkiye'nin gururunun Galatasaray olmasıyla başlıyor. Yeşilçam destekli, über zengin destekli kulübün değil de, Galatasaray'ın Avrupa Fatihi olmasıyla birinci şok yaşanıyor. Düşünsene, sen 70-80 sene medyasıyla, kalın enselilerle desteklenip kendine bir hayal dünyası kurmuşsun. general harrington diye kafa açıyorsun falan. Tüm filmlerde başroller fbli, hababam fbli, ele geçirmişsin medyayı, her yer senin fanatiklerinle dolu. Kendi Alice Harikalar Diyarı'nı yaratmışsın. Keyifler yerinde, yüzler gülüyor. Memleketin bir numarasıyım, ben iyiysem bu memleket güzel, benim keyfim yoksa işler kötü diyen köşe yazarların falan var. Sonra HAŞŞIRT! Birden Galatasaray Avrupa Fatihi oluyor. Senin daha doğru düzgün galibiyet alamadığın yerde, adamlar gruplardan çıktığı, Manchester'ı eleyip cl sistemini değiştirdiği gibi, üstüne bir de namağlup Uefa şampiyonu oluyor. Sen tabi şaşkın, wtf şeklinde gezinirken üstüne Real Madrid'i yenip kupa kazanıyor. Senin hayal bile edemediğin yıllar. Senin rüyanda bile görmeyi beceremeyeceğin başarıları adamlar tüm dünyanın dikkatini çekerek alıyorlar. Sen mtk ile can çekişirken, sıfır çekerken, bu millet San Siro'da Galatasaray'ı izlerken büyüleniyor, coşuyor. Sen daha Rm ile maç yapamazken, adam 2 kere çeyrek finalde karşılaşıyor. Geriden gelip galibiyet alıyor. Sen ilk takıma elenirken, Türk'ün yüz akı, gururu, Milan'ın efsane kadrosuna ilk yarı 0-2 çekiyor. Sen şoktasın, vatan millet Gs ile coşmuş, Türkiye'nin asırlık reklamı yapılmış, Türkler Dünya'nın her yerinde gururla geziyor. Tabi sen şoktasın, en çok para sende, e arkan da sağlam ama niye ben yapamadım bunları diye çıldırıyorsun. Herkes Galatasaray'dan bahsederken sen Atkinson, Kenneth Anderson falan diye geziniyosun köyünde. Türk futbolu çağ atlamış, işler değişmiş, millet gururlanmış ama sen ortada yoksun. Bu olayın öznesi sen olmadığından, çıldırıyorsun. Ligin sefiri bendim hani, hababam öyle diyordu, efsane bendim, hani en büyüktüm falan diye gezerken ligde de geriye düşüyorsun ve yıldız vakaları başlıyor. (Vidalar iyice gevşemeye başlıyor. akli denge ortamı terketme eğilimine yavaş yavaş girmeye başlıyor.) Ulan, kadın basketbol cl finalinde bile Gs gelip seni yenip ilk CL kupasını alıyor. Sonra ligde fark iyice açılıyor ve bugünlere geliyorsun. Yani, bitmiş rekabetin davasını gütmekten bıkmayıp, şimdi de gündüz düşleriyle teoriler yazıp milli takımı karıştırıyorsun. Naparsan yap, bu milletin yüz akı, gururu, efsanesi Galatasaray olacak, sen de kenardan izleyeceksin. Ha desen ki ben bunu kabulleniyorum, daha iyisi için çabalayıp daha ileri gideceğim. O zaman senin için işler değişecek ama neyse ki o bilinci taşıyan, o etikte bi yöneticin henüz yok. Sarmala devam.

Organize bir şekilde bize saldırmaya çalışıyorlar
Dünkü golleri hep fbli topçular yüzünden yedik ama biz bunu malzeme haline getirip etrafa saldırmayız
Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız
Çürümüş camianın terörist kılıklı provokatörleri !!

Hocanın mallığı,

Galatasaray’ın oynatmayıp kiraladığı adamı sırf eski öğrencin diye kadroya alır yetmez bir de ilk 11 başlatırsan…

Ligde son maçlarda formayı kaybetmiş Kerem’i oynatırsan…

Samet gibi 9 köyden kovulmuş, her köyden de saçma goller yedirerek kovulmuş bir aveli sırf eski oyuncun diye oynatırsan,

sırf oynamasın diye takımının as kalecisi kazma Onana’yı özel jetle getirten Altay’ı oynatırsan,

Kenarda da 1 önceki maçta muazzam gol atmış Real Madrid’in wonderkid’i, 19 yaşında olmasına rağmen Yunus’un İngiltere Championship’te forma giydiği kadar Juventus’ta forma giyen wonderkid varsa, Ajax’ta forma giyen 21 yaşında bir stoper genç varsa, gole ihtiyacın varken 18 yaşında olmasına rağmen ligde 12 gol atmış wonderkid varsa ve oynatmıyorsan laf edilir ve haklılardır da…

Elbette her wonderkid oynamaz ama yerine oynayanların tartışmasız net isimler olması lazım. Sen kenarda Arda, Kenan, Semih varken Yunus’u oynatamazsın ne yazık ki Galatasaraylı olmam bu gerçeği değiştirmiyor. Ha olur kanatlarda İrfancan, Barış Alper dersin ki Kenan oynamıyor ama …
Yav Güray ne anlatıyorsun allah aşkına. Keremin yarattığı etkiyi kenan bu zamana kadar oynadığı maçlarda yaratamamış bir oyuncu. Belki de Türk pasaportuna sahip oyuncular içinde en çok pozisyon yaratan oyuncu olabilir.

Kenan falan oynamadıysa oynamadı adamın bir bildiği var madem insanlar daha çok biliyor ve eleştirmekte haklı e o zaman sırayla hoca olarak dönelim ne gerek var ki bu kadar yatırıma.

Real madriidn wonderkidi olması bir şey ifade de etmiyor açıkcası. Madrid götü sağlama almasa belki de 2 maç falan oynatılırdı bu sene o kadar. Sen geç biz sana gol attıracağız yeğenim pozisyonunda oynatılan oyuncu.

Şu yazıyı okuyup gören zanneder ki arda ispanyada sezona damgasını vuran herif de yedek kalması konu oldu.
Aynı wonderkid herif Gürcistan maçının en kötüsü, bala göte kazanılmış topa şut çekti gol attı diye turnuvaya Ronaldo damgası vurdu, tek başına maçı aldı zannedilecek.

Hoca kendisi belki ilk maçta performansını beğenmedi daha diri ve ayakta kalan oyuncular üzerinden gitmek istedi. Belki kenan verdiği mevkide oynayamadı. Belki bu adamlardan verim alamayacağını düşündü son maça saklamak istedi.
Portekiz maçı son maçımız mıydı kaybedince eleniyor muyduk?
Ortada 1 puan aldığında bile tur atlayabileceğin bir son maç var dimi maçın 1. dakikasından beri.

3 gün önce hayvan gibi ağır bir zeminde oynamış ve yine aynı sahada benzer bir zeminde oynatmak hafif sorunu olan oyuncularda sorun yaratacağını düşündü belki.

Real madridin oyuncusu varken o oynar oynatmazsan eleştirilirsin düşüncesi çok sığ bir bakış açısı değil mi?

Kenan da Arda da maça girdikten sonra topu ileriye taşıyamadık. Taşşak geçip pepenin falan çalım atarak bizim ceza sahasına girmeye çalıştığı dakikalarda bunların ismini duymadık. 25 dakika kadar oynayan kenanın ismimi duymadık.
Kenanı keremden üstün kılan şey nedir, Juventus denilen italyanın beşiktaşındaki juventusun semihi olmasından kaynaklı mı?

Çekya maçını kaybedersek en büyük sorumlu dünden beri takımı düşürecek her şeyi yapan insanlardır. Bir beraberliğe hedeflerinden birini geçecekken, kendi çıkarları için elenmişiz gibi ortalığı aleve verdiler. Sorsan hepsi millidir, ülkesi sever ama yaptıkları milli takımı baskı altına alıp başarısız olmalarını sağlamaktır.

Abi portekizin altın çocuğu. 120 milyon euro gibi uçuk bir paraya transfer edilen.
Şampiyonalar liginde 3 gol 1 asist, ligde 7 gol 3 asisti olan herif portekiz milli takımında şu ana dek 1 dakika bile forma giymedi.
Maç demiyorum bak dakika dedim.

Şampiyonalar ligi finalinde oynayan milli takım oyuncumuz da 1 dakika şans bulmadı misal. Orta sahada deli gibi oyuncu aradığımız maçlar da geçirdik.

Kadrodaki iki organik forvetten olan cenk ve bertuğ da şans bulamadı.

Yada daha geçen haftaya kadar sakat olan oynayıp oynamayacağı konusunda tereddütlü ifadeler bulunan ve turnuvada oynadığımız 2 maçta da sahaya patır patır sıçan gavur Fred niye oynuyor sakat olmayan bir sürü bek vardı diye eleştiri var mı? Yok.

Ama 5 sene sonra yıldız olacak olan futbolcu neden oynamadı.
Yunus da gayet iyi oynadı iyi top taşıdı, almanların bile ayağının kaydığı zeminlerde kaydı diye mi kötü oynadı düşünülüyor.

Ardanın attığı golü atsaydı bu çocuk daha 21 yaşında kanat 8 10 oynatılmış top taşıma konudunda da başarılı diye tüm insanlık götünü yalayacak mıydık.

19 yaşında realde totalde 4 tane 90 dakika kadar oynamış arda wow müthiş kariyer. Maça bakıyoruz tüm maçlarda 50. dakikada götünden soluyordu. Madridde oynuyor olmak demek ki kondisyon katamamış hala yürüyerek oynuyor.

Kimse niye interde avrupanın en değerli oyun kurucularından olan, 25 milyon euroya Benfica gibi üretici bir kulübe giden herif sahada yok demiyor. Bu adamlar kenarda olsa neden kenarda denilecekti bunu da biliyoruz dimi.

Al geçen maçın en iyi oyuncusu sametti oynattı ne oldu?
Kamil gibi ofsaytı bozan 5 senedir italyada oynayan herif neden oynadı diyen de yok.

İşimize geldiği için işimize gelenleri konuşup duralım.

Üstelik devlet hazinesinden para almak için dava açan geri zekalılar millilik taslamasın
Ulan az yüzünüz olsun

fenerli trol hesapların amacı belli

akıllarınca milli takım başarısız olsun ki büyükekşi aday olamasın

Bıktım bu arda, kenan , semih neden oynatılmıyor söylemlerden. Bir taraftan fenerliler, diğer taraftan beşiktaşlılar. Galatasaraylı oyunculara bok atmalar. Milli takım hevesi bile bırakmadılar. Bundan sonra umarım yenilip eleniriz

Nefret kusanlara bir paket kına öneriyorum. Münasip yerlerine sürsünler.

Ben artik takmiyorum hic birini. Sosyal medya coplugunde her sey yapiliyor artik. Bu leslere en guzel cevap ligde gecen sene yaptigimiz gibi rekorlar kirarak sampiyon olmak. Biz bu sene kadroyu guclendirelim. Koyalim zimba gibi 3 oyuncu daha , lige de ambargo koyalim iyice kafayi yesinler

Ya arkadaşlar o değilde lig bitmeden 1 hafta önce başladı bu kısa reellerde (instagram, YouTube vs.) sürekli fb ve bjkyi mağdur bizi kötü lanse eden içerikler var.
Galatasaray lehindeki paylaşımlar birden inanılmaz azaldı.
Sizde bunu gözlemledinizmi yoksa benmi paranoyak oldum?

Geri
Üst Alt