Galatasaray'a Onyekuru Müjdesi!

2-3 sene veya neyse iste bir oyuncuyla ilgilendik mi o oyuncunun mutlaka transfer edilmesi gerekiyor yoksa bizim yöneticiler rahat durmuyor ama bu monaco da aptal yani 10-12 verip aldigin cocugu niye oynatmiyorsun? beyinsiz misiniz ya? 35lik falcao'yu bonservissiz yollamamak icin ayak yaptilar, 10-12 verdikleri genc oyuncuyu oynatmiyorlar..

Battal Gazi'nin torunu Vanku gibi gideceksin.Akuvvak yapacaksın ver lan Onyekuru'yu diyeceksin.Al sana Onyekuru..

Gelmesin gerek yok ki çok faydalı görürüm ve severim.

Sezon ortası çağıran kulübe bir daha güvenilmez ama, çağırmasalar 3-5 puan daha fazla toplardık, demoralize oldu takım iyice.

Onyekuru maç ritmi olduğu için aralarında en hazır oyuncu ama maç kadrosuna alınmıyor adamlar bizimle fena..... geçmiş

IMG_6443.webp

Pek Onyekuru’luk değil galiba Kovac’ın oyun yapısı. Çift forvette oynatırmı bilmem

Adamlar kiralamak değil satmak istiyor açık açık. Yoksa Onyekuru'yu oynatacakları için geri çağırdıklarını düşünmüyorum.

Misyonu feneri Kadıköy de yenmeye yardımcı olmaktı, onu da yaptı ve görevi bitti. Bundan fazlasını veremez. Artık kendisine başarılar dileyip başka isimlere yönelinmelidir.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tasak mı geçiyonuz yaw. ulan niye çağırdınız adamı o zaman. avrupa şansı gitti sizin yüzünüzden. davarlara bak ya.

Bi ben göremedim herhalde hizini? Bana öyle uçan kaçan gibi gelmedi..

kısa mesafede çabukluğu var ama deparlı bir oyuncu değil. yavaş değil kesinlikle ama garry, onyekuru gibi patlayıcı deparlar atmıyor.

atletizm yönünden ömer bayram gibi biraz. ama tabi teknik özellikleri daha yüksek.

en azından benim izlediğim maçlarda böyleydi.

Geri
Üst Alt