Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi İçin İyi Haber

İnşallah gruplara kalıp grubu 3. Bitirip neden bir uefa kupası daha almayalım. Ayrıca orda da iyi para var

Ön elemeden sampiyonlar ligine katilmak bizim lig icin imkansiz gorunuyordu, acaba basarabilecek miyiz? Tabi once hepsinden degerli ankaragucu macini gecelim

icardisiz cok zor elenırız

İnşallah gruplara kalıp grubu 3. Bitirip neden bir uefa kupası daha almayalım. Ayrıca orda da iyi para var

Ilk sene icin ideal bir senaryo ancak ben artik duzenli olarak CL'ye katilan bir ekip olmamiz gerektigini dusunuyorum bir donem oldugumuz gibi. Ilk sene, bence 3.olup gitsek bile yeterli olamayabiliriz.

1684974004803.webp

-----------------------Muslera-------------------

Dubois------Kaan-------------Abdül------Kazım

---------------------Berkan---------------------
-------------Oliveira---------Mertens-----------
Zaniolo---------------Barış---------------Kerem

ilk eleme turuna muhtemelen bu kadroyla çıkarız

Lig 4 Haziran'da bitiyor. 1 ay tatil olsa 3 hafta hazirlik zamani kaliyor. Bence yeter gibi
Icardi gibi adamları 4 Temmuzda kampa getiremezsin. Muhtemelen transferler de yetişmez. Yetişse bile Icardi tarzı adam alırsak onlar da gelmez. Kampa o tarihte gelirse Nelsson, Rachica tarzı adamlar gelir.

İlk turda zayıf rakip gelmeli.

Icardi gibi adamları 4 Temmuzda kampa getiremezsin. Muhtemelen transferler de yetişmez. Yetişse bile Icardi tarzı adam alırsak onlar da gelmez. Kampa o tarihte gelirse Nelsson, Rachica tarzı adamlar gelir.

İlk turda zayıf rakip gelmeli.
O da fazla gecikemez de digerleri erken gelmeli. Ozellikle Torreira filan. Forvet de Mustafa olur veya Zaniolo filan. Bu arada bence de erken gelmesin. Kurtlarini iyice döküp gelsin. Sezon ortasinda su kaynatir filan

Kesin değil elenen takımlara göre bayağı değişir ama fikir olsun diye yazıyorum.

İlk tur muhtemel rakipler:
Maccabi hayfa
Zalgiris
Helsinki
Flora Talinn
Shamrock Rovers
The New Saints
Olimpia Ljubjina (rieraspor)
Mostar
Aris Limassol

2.tur
Molde
Sheriff
Aek
Bate
Slovan Bratislava
Ludogorets

Playoff
Qarabag
Antwerp/st. Gilosse
Ferencvaros
Slovan Bratislava

-----------------------Muslera-------------------

Dubois------Kaan-------------Abdül------Kazım

---------------------Berkan---------------------
-------------Oliveira---------Mertens-----------
Zaniolo---------------Barış---------------Kerem

ilk eleme turuna muhtemelen bu kadroyla çıkarız
Sonra eleniriz

Kesin değil elenen takımlara göre bayağı değişir ama fikir olsun diye yazıyorum.

İlk tur muhtemel rakipler:
Maccabi hayfa
Zalgiris
Helsinki
Flora Talinn
Shamrock Rovers
The New Saints
Olimpia Ljubjina (rieraspor)
Mostar
Aris Limassol

2.tur
Molde