Galatasaray'a Sürpriz Başkan Adayı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunus Tanır

Sarı Üye
Galatasaray'da erken seçim sesleri yükselirken, esk TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un adaylık için çalışmalara başladığı iddia edildi.Şampiyonlar Ligi'ne elenmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'de de şampiyonluğa havlu atan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ı zor günler bekliyor.

6 Nisan'da yapılacak olan Olağan Mali Genel Kurul'da muhalefet şimdiden çalışmalara başladı. Başkan Ünal Aysal, erken seçim isteyen genel kurul üyelerine 'tamam' derse sarı-kırmızılı camiada seçim rüzgarları esmeye başlayacak. Kulislerde, geçmiş dönemde görev yapan Adnan Öztürk ve Ali Dürüst'ün adı geçmeye başlarken, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy'un adı gündeme bomba gibi düştü.

Haluk Ulusoy'un başkan adaylığı için ismi geçen Ali Dürüst ve Ünal Aysal'ın da yönetiminde yer alan Abdürrahim Albayrak'ı yanına almayı planladığı vurgulandı. Her iki isim de Ünal Aysal ile ters düşmüş ve yönetimden ayrılmıştı. Önümüzdeki günlerde Ulusoy'un seçim çalışmalarını hızlandırması ve ekibini de büyük ölçüde kurması bekleniyor. Haluk Ulusoy, Galatasaray'da yapılan bir önceki seçimde başkan adaylığını açıklamış ancak Ünal Aysal'ın aday olacağını duyurmasının ardından seçim yarışına girmeme kararı almıştı.

[attachment=9180:indir.jpg]

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 282
Ben Ünal Aysalın kalmasından yanayım gelecek adına iyi işler cıkartacak benim görüşüm.Borç konusunda sadece bizim cok yüksek borcumuz yok Real Madridin borcu 541 milyon euro Barcelonanın borcu 490 milyon euro Manchester Unitedin Borcu 780 milyon eurodan bahsediliyor.Borçların artma nedenlerinden biride şu anda kur bazının cok yükselmesi gecen sene euro 2,100 şu anda 3.000 liraya yakın buda borçların artmasında büyük etken.İlerde Ünal Aysal Floryayı falan değerlendirmeyi düşünüyor projelerle falan borçları kapatırız diye düşünüyorum.

Ünal aysal geleceğin planlarını yapıyor almanyada futbol takımı aldı.İlerde projeleride değerlendirmeyi düşünüyor arazileri satmayı düşünmüyor.Her sene sabit gsye gelir kazandırma hedefinde.

Çok akıllı bi adam hayat hikayesinden nasıl başarılı biri olduğu ortada zaten nerden nerelere gelmiş.

O kadar kötü gidiyoruz herkes eleştiriyor.Bi konuşması yetiyor adama.

Bu seneyi nazar olarak kabul edelim.Tam yerinde bi söz.

ünal aysal buyuk hatalar yaptı şu an ki durumumuzdan da bu belli.hatalarını duzeltırse aysal kalsın yenı guçlu bır yönetım kursun.yoksa ulusoy gelsın kesın basarılı olur.

Galatasaray'da erken seçim sesleri yükselirken, esk TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un adaylık için çalışmalara başladığı iddia edildi.Şampiyonlar Ligi'ne elenmesinin ardından Spor Toto Süper Lig'de de şampiyonluğa havlu atan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ı zor günler bekliyor.

6 Nisan'da yapılacak olan Olağan Mali Genel Kurul'da muhalefet şimdiden çalışmalara başladı. Başkan Ünal Aysal, erken seçim isteyen genel kurul üyelerine 'tamam' derse sarı-kırmızılı camiada seçim rüzgarları esmeye başlayacak. Kulislerde, geçmiş dönemde görev yapan Adnan Öztürk ve Ali Dürüst'ün adı geçmeye başlarken, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy'un adı gündeme bomba gibi düştü.

Haluk Ulusoy'un başkan adaylığı için ismi geçen Ali Dürüst ve Ünal Aysal'ın da yönetiminde yer alan Abdürrahim Albayrak'ı yanına almayı planladığı vurgulandı. Her iki isim de Ünal Aysal ile ters düşmüş ve yönetimden ayrılmıştı. Önümüzdeki günlerde Ulusoy'un seçim çalışmalarını hızlandırması ve ekibini de büyük ölçüde kurması bekleniyor. Haluk Ulusoy, Galatasaray'da yapılan bir önceki seçimde başkan adaylığını açıklamış ancak Ünal Aysal'ın aday olacağını duyurmasının ardından seçim yarışına girmeme kararı almıştı.

[attachment=9179:indir.jpg]

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 263
İnşallah doğrudur.Haluk ulusoy ünaldan kat ve kat iyi başkan olur.

Haluk Ulusoy TFF baskani olsun su Milli Takimin basina Senol Gunesi getirsin futbola ceki duzen versin isterdim.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ben yakın zamanda baskanın degisecegini düsünmüyorum,dogru da bulmuyorum,ayrıca kaynak nedir?

umarım yalandır, istikrar açısından başarılı bi başkanın gitmesi hiç iyi olmaz. günü birlik başarısızlıklarla başkan değiştirme günlerine geri dönersek kötü olur.

bizim taraftarın bu kadar sabırsız olmasını anlayamıyorum bi türlü, şöyle 5 sezon koşulsuz destek olsak çok büyük işler yapacak onca kişiyi ilk başarısızlığında harcamakta üzerimize yok.

şu başarısızlık dönemlerinin en büyük sebebinin ne başkan, ne hoca, ne takım olmadığını, en büyük suçlunun iyi gün taraftarı olduğunu umarım anlarız bir gün.

Haluk Başkan'a kim hayır diyebilir. Gel Büyük Başkan gel.

Haluk ulusoy ve f.terim ikilisi gelse ligi en az 5 sene domine ederiz ve avrupa kupasıda hayal olmaz bizim için.

Allahım çokmu şey istiyorum sen duy sesimizi.

İnşallah, Ulusoy futbolun patronudur Turkiyede

İnşallah, Ulusoy futbolun patronudur Turkiyede

haluk ulusoy kopsun gelsin.

Gelirken Fatih Terimide getirsin...

Gelirken Fatih Terimide getirsin...

vermek istediğin mesajı farkettim ve olaya müdahale etmem gerekiyordu:cool:

Haluk ulusoy ve f.terim ikilisi gelse ligi en az 5 sene domine ederiz ve avrupa kupasıda hayal olmaz bizim için.

Allahım çokmu şey istiyorum sen duy sesimizi.

ünal aysal buyuk hatalar yaptı şu an ki durumumuzdan da bu belli.hatalarını duzeltırse aysal kalsın yenı guçlu bır yönetım kursun.yoksa ulusoy gelsın kesın basarılı olur.

Koskoca abramovici koyduk oraya görmedinizmi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt