Galatasaray'a Sürpriz Birleşme Teklifi!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
B_4e4e6b50c6013739d7c43af2cf1f38c5.jpg

Haksızlıklar yüzünden ligden çekilmeyi düşünen Cimbom’a, bir Alman kulübü birleşme teklif etti.

Galatasaray’a karşı bir husumeti olduğu söylenen TBF Başkanı Turgay Demirel, son olarak yeni bir yönetmelik çıkarma hazırlığına girdi. Buna göre Beko’nun sponsorluktan çekilmesinin faturası da Galatasaray’a yıkılacak ve Cimbom rekor bir para cezasına çarptırılacak. Bu durum henüz netleşmedi ancak Galatasaray, TBF’nin düşmanca tavırları yüzünden ligden çekilmeyi bile düşünür hale geldi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Aysal ve yönetimi Almanya’dan sürpriz bir teklif aldı.

Edinilen bilgilere göre bir Alman kulübü, Galatasaray’a 6 milyon euro bütçe ve birleşme önerisi getirdi. Teklif kabul edilirse Aslan artık Almanya Ligi’nde mücadele edecek.​

Eğer gerçekse hemen kabul edilsin

bu kadar da atmasyon haber yapılamaz,amk işte sınır tanımıyo.

Ben daha önce söylemiştim. Bekonun çekilmesi bir oyundu.

Beko sözleşmesi zaten bu yıl sonunda bitiyordu.

Aziz-Turgay demirel-Koç ailesi böyle bir oyun oynadı.

Amaçları büyük bir ceza verip göz dağı vermek.

Ve şikeye kimsenin ses çıkarmamasini sağlamak.

Hiç düşünmeden kabul edilmeli eğer haber doğruysa.. ama nasıl olur, olabilir mi böyle birşey, almanya da maçlara çıkabilir miyiz.. orası tamamen muallakta.. ihtimal varsa bile değerlendirmek lazım... Burada şikecilerle ve bizimle eş değerde olmayan klüplerle mücadele edeceğimize orada bayernle mücadele etmeyi tercih ederim... bir şeye değsin emeklerimiz.. açıkçası şikecileri geçmek beni tatmin etmiyor artık..

kalitemizin altında bir lig :) çıkacak yönetmelik geçmişe yönelik olamaz ağır ceza veremezler. haberi yapan kişinin hayal gücünü takdir ettim.

böyle bir birlesme olabiliyormu? olsa bile tam olarak nasil olacak ? ev maclari nerde oynanacak? takimin ismi ne olacak ?

benim anladim kadar bütün maclar almanyada olacak ve bizim takimin oyunculari o alman takimina katilacak , pek galatasarayla bir alakasi kalmiyacak gibi geldi bana ozaman

muhtesem bir olay olur her macina giderim

ama haberin gercekligine ihtimal dahi vermiyorum :)

Aynı şeyi futbolda da yapabilsek keşke. Trabzon ve biz ligden çekilirsek süper olur.

Haber kesin olarak yalan. Kulüp, lige katılım ücretini yakın bir zaman önce yatırdı. Seneye kesin olarak TBL'de mücadele edecez. Ayrıca maçlarımızıda Federasyona ait Abdi İpekçi SS'da oynayacaz.

Ne almanyası yahu dandik alman ligine mi kaldık

Geri
Üst Alt