Galatasaray'a Sürpriz İsim: Ahmet Çalık

yedek oyuncunun yedeki olsun diye mi transfer edilecek?

GPB8z2.jpg

Hatasız çalışmaya devam ediyor ne yazık ki.
bu efsane olmuş nerden alıntı bu?

Yapacak iş çok basit. Alanya maçında yönetime çok büyük tepki verilmeli. Hatta o yalaka ultraslanada tepki verilmeli.

Yoksa bu tür transfer fiyaskoları bitmez elde ne florya kalır nede riva.
Şu transferleri fenerde yapsalar, böyle bir kadroyu onlarda kursalar o başkan ve yönetim çokdan indirilmiştiBjkde bile olmamıştır bu kadar çapsız transferler..
Cengiz Bey soyadınızın hakkını verip sahaya girmeye ne dersiniz?

Belki göğse Nude bir slogan?

Cengiz Bey soyadınızın hakkını verip sahaya girmeye ne dersiniz?

Belki göğse Nude bir slogan?

Bu tepkiyi gerçekleştirmek ben Galatasaraylıyım diyen herkesin görevidir.O stada gidebilme imkanı olan herkes bu tepkiyi vermelidir. Ultraslana rağmen vermelidir. Hem eski Ali samiyen olsun hem yeni stad olsun her gittiğimde biireysel olarak tepkimi vermişimdir.Bundan dolayı sorunlarda yaşadım..Ama bu 3,5 kişinin yapacağı bir iş değildir.

Serdar Aziz'in yerine sezon başında alabilirdik. Fizik olarak daha fit, çabuk sakatlanmayan, nispeten daha güçlü, ayakları yere sağlam basan ve hava hakimiyeti olan bir stoper. Zaafiyeti ağır ve top kullanma yeteneği zayıf. Yaşına göre mental özellikleri iyi.

Açıkçası ben bu çocuğu beğeniyorum

Eğer stopere Türkiye'den bir ismi alacak isek o da bu çocuk olmalı

Chedjou'dan, Semih'ten, Hakan'dan filan

Yani kısaca elimizdeki stoperlerin hepsinden daha iyi bu çocuk

Bu tepkiyi gerçekleştirmek ben Galatasaraylıyım diyen herkesin görevidir.O stada gidebilme imkanı olan herkes bu tepkiyi vermelidir. Ultraslana rağmen vermelidir. Hem eski Ali samiyen olsun hem yeni stad olsun her gittiğimde biireysel olarak tepkimi vermişimdir.Bundan dolayı sorunlarda yaşadım..Ama bu 3,5 kişinin yapacağı bir iş değildir.
anlıyorum .

GSC üyeleri olarak yarı çıplak "Fcuk U Dursun Özbek" temalı bir çalışma düzenleyebiliriz , el ele kol kola.

Katılmak isteyenler Adminlerimize özel mesaj ile kayıtlarını yaptırabilirler.

Lan bi Turkiye disina cikin, beceriksiz herifler

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öküzün teki neresini begeniyorsunuz.

Karakter olarak da gereksizin teki, Yilmaz Vurali kovdurmadi mi bu kazma?

Yahu yerildigi kadar kotu mu cidden

b8a9ad635d6f4d73a292c35e80369257.jpg

H.o diyebilir miyiz?

Geri
Üst Alt