Galatasaray'a UEFA'dan 1 Yıl Men Cezası Geldi! (2016)

Az olmuş ama neyse

Büyük, küçük demeden emeği geçenlerin Abv.

Prestij, ekonomi olarak baya yara aldık ama iyi tarafı olarak 11/12 sezonundaki gibi tek kulvar gideriz şampiyon oluruz ama önce yeni bir yönetim, yeni bir hoca, yeni oyuncular şart.

Aynen öyle,bu yönetimle şampiyon olmak çok zor.Canaydın'la bile şampiyon olduk ama bunlarla olamayız bunlar yetenek gerektirecek kadar büyük ölçüde beceriksiz.

Galatasaray tarihinin en kötü günü net. Biraz gururu olan üyeler varsa son 20 yılın hesabını tek tek sorar.

1 yıl çok iyi.. bu sene kupalara gitmeye hak kazanırsak bal kaymak..

cezamızı AL'de çekmiş olacağız.. zaten kupayı kazanmadığın sürece AL'nin bir getirisi yok.. katılmayınca çok büyük bir götürüsü de yok..

Muslera ıle snejder gidermişmiş iyi gününde vardı kötü gününde yoksa neyleyim ben öyle topcuyu

1 yıl mende Dursun'un etkisi var mı merak ediyorum.Geldiğinden beri yaptığı en iyi iş

Bunu bir nevi bir firsat olarak da görebiliriz. Ne kadar gereksiz, ne kadar bos adam varsa hepsinden kurtulmali.

Futbol takimindan tut, yönetime kadar, yönetimden tut kongreye kadar. Bu ceza ile cok güzel bir nester vurulabilir kulübe.

Ama bunu yapacak adam(lar) yok. Cezayi cekeriz 4-5 sene sonra yine ayni hallere düseriz.

FFP cezasi Dursun'un sucu degil

her konuda beceriksiz ama bu ceza, ondan önceki gelen baskanlarin sucu

Son düzenleme:
Neyse ceza kacinilmazdi.Bundan sonra kurtulus genel kurul yapisinin degismesi ve kulubun lise hegemonyasindan kurtulmasi.

Afedersınız ama dursunun falan etkisi yok bu olaylarda ünal aysal zamanından beri uefa mali kriterleri düzeltin diyor süre verdi hatta ama düzeltemedik aksine daha kötü oldu

Mali cezalara avrupadan men cezası vermek bana çok saçma geliyor. Bunu bir kenara bırakırsak 1 yıllık ceza umarım iyi bir yapılanma yapmamiza vesile olur. Bundan sonra daha akıllı hareket edip bu duruma dusmezler umarım.

Tabi bu sene bir şekilde UEFA ya gitmek için ya Türkiye kupasını yada 3.sırada bitirmek zorundayız.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayrimenkulleri kullanmak için kulübün iflas etmesini mi bekleyeceğiz anlamadım ki..

Uefa kupasina katilma hakki elde edin lahnnn ise yaramaz herifler.

Geri
Üst Alt