Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
MeselaTwitterda doğru isimleri takip ederseniz 2 günlük duyumculara lüzum olmaz![]()
Bu Alemin Tek Kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MeselaTwitterda doğru isimleri takip ederseniz 2 günlük duyumculara lüzum olmaz![]()
Bu işler az çok bellidir ilk kez görüşülmuyor getir evrakları ha tamam ceza verelim yada vermeyelim 1 haftadır inceleniyor müzakere ediliyor kağıtlar uzmanlar tarafından iki taraf içinUefa nin kendi yetkilileri bile bir karara varmamis , mikrofon uzatsan "biz de henuz bilmiyoruz" diyeceklerken nasil henuz gorusmesi dahi yapilmamis bir konu ile ilgili boyle lehte/aleyhte haberler cikiyor inanmak zor
bu bir degerlendirme toplantisi , ceza aciklanma mecrasi degil . Oturup neler olmus neler olacak bir masaya yatirilacak , ulkede 2 haftadir Gs ceza alacak mi almayacak mi mevzusu konusuluyor
artik iyice sacmalanip ortada henuz toplanti yapilmamisken kararlar verilmis gibi yorumlar basladi , boylesine ilk defa rastliyorum , baska sacma isler oluyordu da , daha degerlendirme toplantisi yapilmamisken kararlari basin , forumcular , spor yazarlari vermeye basladi
o zaman uefa hic bosuna zahmet edip bizle gorusmesin, zaten karari aciklamis bizim basin ve medyamiz
Sen hala anlamıyorsun, ben gelir gider farkından bahsetmiyorum. Kurulan kötü kadrolar, bu kadrolara harcanan paralar ve karşılığında alınan oyuncuların kalitesi malum olduğu için gelmeyen başarılar, bununla birlikte düşen gelirler.hayır fener medyası dursun özbek ve adnan polat yönetimlerinin mali açıdan doğru işler yapmasından rahatsız olduğu için böyle bir algı operasyonu yaptılar sizler de sportif başarı gelmeyince ister istemez mali gerçekleri göz ardı ettiniz olan bu şimdi az önce mehmet cansunun nasıl borçları sıfırladığını izah ettim detaylı renktaşa şimdi de nasıl özhan canaydının batırdığını yazacağım
hatırlayın medya mehmet cansunu nasıl rezil etmiş ve özhan canaydını göklere çıkarmıştı niye galatasaray batsın diye zira galatasaray avrupa şampiyonlukları kazanırken sahada bizimle rekabet edemeyenler içimizdeki özhan canaydın ve ünal aysal gibi beceriksizleri fener medyasının gazıyla palazlayarak bizi iflas ettirmedeler.
ne demişti mircea lucescu türkiye kimse allahım benimde bir atım olsun diye dua etmez inşallah komşumun atı ölsün diye dua eder. ardından da itler istedi diye atlar ölmez diye bir atasözümüz var romanyada deyip ayar vermişti. tam özettir bu zira bizim kurtulma ihtimalimiz var ama bjk ve fener battı. tarihi bir kırılma noktasındayız 5 sene dirensek fener ve beliktaş adalete, vefaya dönüşecek biz ligi domine edeceğiz yeter ki sosyetik başkanlar gelmesin yeter ki anadolu çocuğu profilinde mustafa cengiz-dursun özbek-mehmet cansun-adnan polat tipinde başkanlar muktedir olsun...vesselam...
Ercan, sana geçen de sordum ama cevap alamadım. Kaynağın nedir, çünkü çok net işin içinde gibi yazıyorsun. Rica ediyorum kaynağını belirt de bizim de içimize su serpilsin.Bu işler az çok bellidir ilk kez görüşülmuyor getir evrakları ha tamam ceza verelim yada vermeyelim 1 haftadır inceleniyor müzakere ediliyor kağıtlar uzmanlar tarafından iki taraf için
Bu Alemin Tek Kralı
Sen hala anlamıyorsun, ben gelir gider farkından bahsetmiyorum. Kurulan kötü kadrolar, bu kadrolara harcanan paralar ve karşılığında alınan oyuncuların kalitesi malum olduğu için gelmeyen başarılar, bununla birlikte düşen gelirler.
Tekrar ediyorum, bir önceki başkanın aldığı oyuncuları satarak yaratılan kaynak çarçur edildi.
Faydası olmayacağı üç aşağı beş yukarı belli olan oyuncular, yanlış oyuncu ve teknik kadrolar sonucunda yaşanan başarısızlık, bunlar yüzünden olay o satılan oyuncular sayesinde yaratılan kaynağın çarçur edilmesi ile kalmadı, bu başarısızlık sebebi ile sportif gelirler de düştü.
Yani hayır x medyanın pompalaması değil, hep birlikte yaşayıp gördüğümüz, üzüldüğümüz mevzular bunlar.
Ne sordun kaçırmışım kusura bakma ceza almayacağız konusumuErcan, sana geçen de sordum ama cevap alamadım. Kaynağın nedir, çünkü çok net işin içinde gibi yazıyorsun. Rica ediyorum kaynağını belirt de bizim de içimize su serpilsin.
Yok Estağfirullah, ceza almayacağız inşallah bu hepimizin temennisi.Ne sordun kaçırmışım kusura bakma ceza almayacağız konusumu
Bu Alemin Tek Kralı
Bildiğim kadarı ile TFF bile bunu uyguluyor, UEFA dan bağımsız.Deduction of points ( puan eksiltme ya da eksi puanla baslama ) maddesi olasiliksal cezalardan biri olarak yazmistir
boyle bir ceza cinsi var yani yalan soylememis
bize verip vermemelerini bilmem ama var boyle bir ceza
Yönetime yakın olan herkesi tanıyorum takip ediyorum aysal döneminden satır satır biliyorum olanlarıYok, ceza almayacağız inşallah bu hepimizin temennisi.
Ancak mesela sen geçen gün yazmıştığımızda camianın içini dışını biliyoruz yazdın, kaynağını sordum bir kaç kere, keza yine şimdi yazdıkların sanki işin içinde olan biri gibi. Sağlam bir kaynağın olmalı ki veya işin içinde olmalısın ki bunları biliyorsun, işin içinde misin, değil isen kaynağın kim? Yaz da bizim de içimize su serpilsin.
Faruk Süren konusunda kızdım çünkü bize o denli başarılar yaşatan biri öyle lafları hak etmiyor. Eleştirisin, böyle bir açıklamaya ne gerek var idi dersin ok ama hakaret yanlış. Ki Faruk Süren kesin ve kes transfer yasağı gelecek bile dememiş, gelebilir demiş. Bunu neye göre söyledi kendisinden başkası bilemez, benim o gün de dile getirdiğim gibi muhtemelen camianın içinden biri olduğu için bilgi alabildiği kaynaklar vardır.Yönetime yakın olan herkesi tanıyorum takip ediyorum aysal döneminden satır satır biliyorum olanları
Bunu bilmek az çok bellidir aylardır söylüyorum faaliyet raporları alış satışlar belli ve şeffaf noktasına kadar
Uefanin hassas olduğu konular belli onlarda halledildi eee uefa niye bizi neden men etsin
Kaynağım bjkli biri Galatasaray 'ın ilk men edileceğini söyleyen de oydu
Ceza yemiyecegiz kesin sadece kısıtlama olabilir
Sana geçen faruk süren konusundada detaylı anlattım bunları bunak dedim diye kızdın bana
Bu Alemin Tek Kralı
Mesela
Bu Alemin Tek Kralı
Ya daha kac kisi yazacak biri cevap verebilir mi toplanti yarin degil miydi ?
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Faruk süren bende saygı duyarım lakin bu dönemde böyle konuşursa duymam durduk yere kızmıyoruz kimseyeFaruk Süren konusunda kızdım çünkü bize o denli başarılar yaşatan biri öyle lafları hak etmiyor. Eleştirisin, böyle bir açıklamaya ne gerek var idi dersin ok ama hakaret yanlış. Ki Faruk Süren kesin ve kes transfer yasağı gelecek bile dememiş, gelebilir demiş. Bunu neye göre söyledi kendisinden başkası bilemez, benim o gün de dile getirdiğim gibi muhtemelen camianın içinden biri olduğu için bilgi alabildiği kaynaklar vardır.
İnşallah hiç bir ceza almadan atlatırız, o vakitten sonra Faruk Sürenin yaptığı açıklamaların bir anlamı kalmaz. Sadece camianın içinden birinin sözüne bile güven olmayacağını öğrenmiş oluruz.