Çağrı Atabey
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2018
- 112
- 129
- 193
Banane Ali Koç'tan.Magazinci Güzin abla gibisin.Beş çayına, altın günlerine de katılıyorsundur sen.Futboldan gram anlamıyorsun bu açığını da kendin uydurduğun şeylerle kapatmaya çalışıyorsun.Bana fenerli iması yapıyorsun da bugün fenerlilere sorsak Dursunu mu yoksa Aliyi mi daha çok seviyorsunuz diye cevapları dursun olur tıpkı seninkisi gibi.Dursun fedaisi olarak hangi yüzle burdasın onu da anlamadım hala kuruluş felsefesi diyorsun bir de yüzüne tükürdükçe şükür ediyorsun.Abla mabla hayırdırayrıca ben ilk seçimde mustafa cengizi destekledim bunu da yazdım her platformda can topsakal olayı nedeniyle o yüzden algı kasma hatta olay üzerine sözlük yönetimi de fikir beyan etmişti hakkımda
![]()
ismailenver
ocak 2018'de yapılacak seçim düşünüldüğünde galatasaray'da iki başkan adayı var. biri dursun aydın özbek, diğeri mustafa cengiz. bu iki adaydan birini destekleyeni alkışlayıp diğerini cadı ilan edemey...gss.gs
ben seni unutmuşum ama başlık canlanınca fark ettim ali koç hakkında yazmama içerlediğini gördüm zoruna mı gitti dedim gitmiş magazinden kastım ne deyince sen söylemiştin bak kendin yazmışın
Hadi yine çık söyle ali koç hakkında yazdığın gerçek olsa da bel altı vurman yanlış de malum o zamanlar beyaz atlı prensini kollayan çoktu şimdi gerçek yüzü ortaya çıktı sen hala savunduğuna göre senin rüyalarını süslemeye devam ediyor hmmm senin dünya görüşünde demek ki ali koçlar layık seni yönetmeye yağuşuğlu, zengin, karizmatikcahil olması, fesat olması, ahlaksız ve yetersiz olması önemli değil...
Çatlasan da patlasan da Ali Koç gibilere geçit yok hele ki Galatasaray asla kuruluş felsefesinden dönüp de senin gibiler için liboşlaşmaz sana ve başkanına yarınki bejeke maçında başarılar dilemiyorumöptüm gözlerinden bays bays madem seviye düştü ben de düşebildiğim en alt merhaleye düşüyorum... Bir de bugün sevindin mi ki hemen online olmuşun
Ara ara gel de günümüzü şenlendir vizyoncu reysss
Ben de senin yanaklarından öpüyorum güzel isoş ablam.