Galatasaray'a Uefa'dan Servet!

Hesabiniz dogru , en az 8 takimdan iyiyiz , bu 10 a cikabilir en fazla psv ve benfica elenirse

Ama mantikli dusunursek 9 carpi 1,108 milyon eurodan 10 milyon euro alacagiz oradan

(Not : monacoyu unutmusuz)

Hesabiniz dogru , en az 8 takimdan iyiyiz , bu 10 a cikabilir en fazla psv ve benfica elenirse

Ama mantikli dusunursek 9 carpi 1,108 milyon eurodan 10 milyon euro alacagiz oradan

(Not : monacoyu unutmusuz)

Aşırı düşük ama sevmedim bu işi gelirler yükseldi ama bize daha az geliyor böyle.

Yayın geliri ile birlikte yirmi milyon euro civarına yaklaşır diye düşünüyor ve umuyorum.

Guzel , benim endise ettigim kadar asagida kalmamisiz

10 milyon diyelim 12 olursa ekstra olur , yayin havuzundan da yine 12-13 gibi hesapladim

15,25 de katilim kesin , 37-40 milyon euro hic puan almasak bile kazanacagiz

Ustune her galibiyet 2,7 , beraberlik 0,9

Yanlış hatırlamıyor isem kesilen ceza yine taksit olarak, ikişer milyon euro olarak hesaptan düşülecek.

Kendi sahamızda iki galibiyet ile tamamlamak bile 5,5 milyon euro yapıyor. Şu an olan kur ile o bile çok güzel bir para.

Guzel , benim endise ettigim kadar asagida kalmamisiz

10 milyon diyelim 12 olursa ekstra olur , yayin havuzundan da yine 12-13 gibi hesapladim

15,25 de katilim kesin , 37-40 milyon euro hic puan almasak bile kazanacagiz

Ustune her galibiyet 2,7 , beraberlik 0,9

Bunu neye göre hesaplıyoruz.

15.250.000+ 9.972.000 =25.222.000 Euro garanti + Market Pool

Uefayla yapılan anlaşma bu yıl yıl sonu max -20 m euro zarar edebilirsin şeklinde. Burdan 8-10 m euro gelse Badou Denayer ve Akbaba'nın 1 yıllık maliyetleri çıkar :)

Bjk 14 puan almisti ve puan basi 0,5 m euro idi

Simdi puan basi 0,9 m e cikti , yani 8 puan karsilayacaktir (gruptan cikma hesaba katmadan)

Asporda ugur k. detayli acikladi , kaydettim telefona , hemen hemen hersey burada hesapladigimiz gibi , o da 35 milyon euro gibi bir sonuca vardi

Market pooldan fb 10% (elense de) , biz 90% aliyormusuz , bunu da bilmiyordum yeniymis

Bir de gecmisteki uefa kupamizin 2 bonus puani varmis ama onun etkisini aciklamadi

Bjk 14 puan almisti ve puan basi 0,5 m euro idi

Simdi puan basi 0,9 m e cikti , yani 8 puan karsilayacaktir (gruptan cikma hesaba katmadan)

Asporda ugur k. detayli acikladi , kaydettim telefona , hemen hemen hersey burada hesapladigimiz gibi , o da 35 milyon euro gibi bir sonuca vardi

Market pooldan fb 10% (elense de) , biz 90% aliyormusuz , bunu da bilmiyordum yeniymis

Bir de gecmisteki uefa kupamizin 2 bonus puani varmis ama onun etkisini aciklamadi

bu 296 nın içinde mi saçmalık elenen takıma pay vermeleri

Rakiplerde uefa da sıkıntı olmaz 2 tarafta puan bırakır derbilerde basıp geçip işi bitiririz

Başakşehir yılan gibi özellikle.Yatıyolar aleni bi şekilde kasmıyorlar geçen sene de gördük.
Bu sırtlanlara fırsat vermemeliyiz ya bu sene şampiyon olursak makası açıcaz.Herkesin canını dişine takması lazım

Geri
Üst Alt