Galatasaray'a Uefa'dan Servet!

Ben inceledim , oyle saniyordum ben de ama uefa kupasi bonusu yokmus , uefa kupasi varligi siralamadaki yeri belirlerken bonus katkisi veriyormus

Yani 41 inciyiz , belki o kupa olmasa 44 uncuyduk gibi ..

Beraberliklerdeki paranin dagitilma isi de guzel sanirim , cok detay var herkes okudukca katkida bulunuyor

Bu beraberliklerden arta kalan paranin galibiyetlere dagitilma hadisesi hangi linkte var ?

En önemlisi bu paraları ne zaman alacağız?
Şimdiye kadar kasamıza para girdi mi?

yine bjkden az yayın havuzu geliri alacağız desenize kısaca

13-14 ve 14-15te çok az almıştık sonra kaymağı bjk yedi şimdi biz yine eskisi kadar olmasa da düşük para alacağız he

büyük oyunu görelim

2016da baya almışız yalnız

Tam oyle diyemeyiz , hemen hemen esit olacak

Ama kardan zarar diyebiliriz . Artistan istifade edemeyecegiz pek

22-23 uncu siradayiz gibi duruyor 32 takimda . Oradan 9-10 , yayindan 10-12 arasi bekleniyor .

Bjk den az alirsak adamlarin 14 puan alip gruptan cikmasindan oturu olacak

Eger biz 14 puanla gruptan ciksak servet ekleniyor 35-36 milyona

4 galibiyet 2 beraberlik aldilar

12,6 milyon euro puandan , 9,5 da gruptan cikmadan , 22 milyon euro eklenir o 35 milyona

Sistem değişikliğinin denk gelmesi kötü oldu yoksa çok sorun olmazdı ama bu önümüzde ki yıllar için güzel bence 15.sırada olsak kafadan 18 m gelicek her yıl az çok puan kasmalıyız ama aman ne olacak dememeliyiz.

Tam oyle diyemeyiz , hemen hemen esit olacak

Ama kardan zarar diyebiliriz . Artistan istifade edemeyecegiz pek

22-23 uncu siradayiz gibi duruyor 32 takimda . Oradan 9-10 , yayindan 10-12 arasi bekleniyor .

Bjk den az alirsak adamlarin 14 puan alip gruptan cikmasindan oturu olacak

Eger biz 14 puanla gruptan ciksak servet ekleniyor 35-36 milyona

4 galibiyet 2 beraberlik aldilar

12,6 milyon euro puandan , 9,5 da gruptan cikmadan , 22 milyon euro eklenir o 35 milyona

avrupa kulüpler birliğinin federasyonlara yolladığı bir bildiri varmış uğur renktaş'ın dediğine göre geçen seneki yayın gelirinden +1 fazla alacaksınız en azından minvalinde yani beşiktaş katılım harici ve sportif puanlar harici 22 milyon aldıysa biz 10 yıllık takım sıralamasından aldığımız para düşükte olsa diğer kısımdan daha yüksek bir para alabiliriz diye düşünüyorum yoksa 22 milyondan az bir miktar almamız bu bildiriye uymuyor o yüzden en azından 22 milyon tahmini +3 milyon euro bekliyorum ben yayın geliri+10 yıllık sıralama olayından

Zaten hesabimiz maksimum 3-5% sapar . 35 olur 36 olur 37 olur

Rakam belli . Benfica ve psv elense iyi olur . Puan toplarsak daha da iyi olur

Konustugumuz rakamlar cok oynamaz . Dun ben de inanmamistim ama su fb nin 10% almasi tat kacirdi biraz

Ligde şampiyon olup tekrar şampiyonlar ligine gidecek kadar kadromuz olsa yeterli. 2-3 yıl arka arkaya mali disiplinle beraber CL ye gidebilirsek borç yükü diye birşey kalmaz

bu bildiriye göre en düşük 37 milyon euro para alıyoruz umarım pozitif bir sapmayla 40 civarı alırız tabi benfica ve psv'nin elenmesi ile +2.2 milyon euro kazanıyoruz

önceki mesajlarımın birinde 3 senaryo yazmıştım bunlardan umarım uefaya devam ettiğimiz gerçekleşir orada da en azından son 8 e kalıp sağlam bir puan toplamalıyız ertesi sene rahat 5-6 sıra atlatabilir bu toplayacağımız puan

Video otomatikman oradan baslamaz ise , 14:40 dk ya getirip 2-3 dk izleyin

15.25 katılım parası alıyoruz .
Bu sene gelen yeni bir dagılım duzenlemesi ile Cl'ye katılan takımların son 10 yıllık performansına göre dagıtılan bir para olacakmıs uefanın sitesin yazıyor.Tahminim oradan 8.5-9 milyon € alacagız + Tv geliri gelecek

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gelirleriyle ilgili konuştu.

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in TRT Spor'da katıldığı programda, "Şampiyonlar Ligi'nde 0 çeksek bile 55 milyon euro gelir elde edeceğiz" açıklaması gündem yarattı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Mustafa Cengiz'in açıklamalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Haberleri: Mehmet Demirkol'dan Galatasaray için Şampiyonlar Ligi geliri yorumu

beIN Haber'de konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 0 puan çekmesi halinde bile 55 milyon euro gelir elde edemeyeceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi gelirleri için "0 puan çeksek bile 55 milyon euro alacağız" denildi. Biz hesabını yaptık, çıkmıyor bu para. Çünkü 0 puanın karşılığı maksimum 30 milyon euro. Ne yaparsak yapalım bulamadık 55'i. UEFA mail attı 55 milyon euro diyorsa, bunun da basına açıklanması lazım. Maç günü gelirleri, bilet gelirleri falan bunları da eklesen olmuyor. Arada 20 milyon euro var. Galatasaray'ın yıllık stadyum gelirlerinin bile üzerinde bir para bu 20 milyon euro. Başkanın tekrar bunları anlatması lazım."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gelirleriyle ilgili konuştu.

FutbolArena - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in TRT Spor'da katıldığı programda, "Şampiyonlar Ligi'nde 0 çeksek bile 55 milyon euro gelir elde edeceğiz" açıklaması gündem yarattı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Mustafa Cengiz'in açıklamalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Haberleri: Mehmet Demirkol'dan Galatasaray için Şampiyonlar Ligi geliri yorumu

beIN Haber'de konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 0 puan çekmesi halinde bile 55 milyon euro gelir elde edemeyeceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi gelirleri için "0 puan çeksek bile 55 milyon euro alacağız" denildi. Biz hesabını yaptık, çıkmıyor bu para. Çünkü 0 puanın karşılığı maksimum 30 milyon euro. Ne yaparsak yapalım bulamadık 55'i. UEFA mail attı 55 milyon euro diyorsa, bunun da basına açıklanması lazım. Maç günü gelirleri, bilet gelirleri falan bunları da eklesen olmuyor. Arada 20 milyon euro var. Galatasaray'ın yıllık stadyum gelirlerinin bile üzerinde bir para bu 20 milyon euro. Başkanın tekrar bunları anlatması lazım."

2018/19 UEFA club competitions revenue distribution system

Biliyorum bu linki, uzerine baska baslikta 4-5 saat tartistik ,ayrica bu basligin ilk sayfalarinda herkes ortak rakamlarda bulustu ama baskan 55 diyince ortalik karisti

Yalniz biz 35-36 mertebesinde bekliyorduk ama anlasilan 31-32 lere iniyor , yayin ihalesinin bir miktar dusus fiyattan deger bulmasi sebebiyle , o biraz tat kacirdi

Geri
Üst Alt