Galatasaray'a Üye Olmak Tüm Galatasaray Taraftarının Hakkı

bizim gibi elit taraftarlar üye olursa kulübü çok daha iyi hale getirebiliriz

sonuç:tüzük hemen değişmeli

Bence taraftar üyeligi gibi bir yöntem gelistirilebilir. Her taraftarin üye olabilecegi cüzi miktarlara üyelik paketi yapip aylik bir dergi gönderilebilir mesela. Bu üyeler kongrede oy kullanan üyeler olmayacak. Kulübe ekstra gelir saglamak için uygulanacak.

Yapılması gereken bence de bu.Transfer mi lazım yatıralım 50'şer tl :D

Yapılması gereken bence de bu.Transfer mi lazım yatıralım 50'şer tl :D

Degilmi ya? Istanbul dişinda yasayan milyonlarca taraftar var. Store'lardan 1000-1500 liralik ürün alacaksinki, Galatasaray'a 100 tl katkin olsun. Store'lardan kazanilanin kat kat fazlasi gelir elde edilir.

Degilmi ya? Istanbul dişinda yasayan milyonlarca taraftar var. Store'lardan 1000-1500 liralik ürün alacaksinki, Galatasaray'a 100 tl katkin olsun. Store'lardan kazanilanin kat kat fazlasi gelir elde edilir.

Tabiki de öyle.Artık çok büyük paralar dönüyor.Bizi eleyen Chelsea bu imkanları kulübü satarak buldu.Biz sadece kendi içimizden iyi şeyler çıkarabiliyoruz ama kullanmıyoruz malesef

Taraftar üyeliği mantıklı olur, kulüp müthiş gelir elde eder

Her üyenin başkan olmasından bahsetmiyorum her üyenin oy kullanması felaket olur.Kulübün şu an lise hakimiyetinde olması büyük avantaj.

Her üye oy kullanabilsin pek sıkıntı görmüyorum. Ama taraftar oylarının genel kurul oylarının mesela 5% tekabül edebilir.

Nasıl olur 16000 genel kurul üyesi varsa 700 oy da taraftara vermiş olursun.

Diyelim 2 aday var taraftar 60% a 40% oy kullandı.

Birine 420 birine 280 oy verirsin. Tabii yüzde tartışılabilir fakat böyle nir yapının gs'ye kazandıracağı miktar çok olabilir. Değişik seviyeli üyelik mertebelerinde yapabilirsin.

Kaba anlatımla anlattım detaylarını daha da açabilirsiniz tabii ki.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Eskiden kulübün liselilerin hegemonyasında olmasına bende karşı çıkardım ve bu konuyu eleştirirdim. Ama türk futbolunda son 4-5 sene içerisinde yaşananları görünce fikrim değişti. Bu fikrimi değiştirenlerin başında A.Polat gelmektedir. Kendisi Galatasaray Spor Kulübü'nün en rezil başkanıdır. AY gibi bir adamın kankası hatta yaveri gibi bir görüntü vermiştir ve hatta 3 temmuz tapelerinde görüldüğü üzere, fb asbaşkanlarından emir alır hale gelmiştir. Arena açılışı rezaletini, A.Sezgin rezaletlerini saymıyorum bile...

O yüzden bu kulübe her önüne gelen üye olamamalıdır. Ben bunu, kulübün kongre üyesi olmayı herşeyden daha çok arzu eden bir taraftar olarak söylüyorum. Bu taraftarları aşağılamak değildir. Bilakis kulübün yapısını, değerlerini, kültürünü korumak için uygulanan ketum bir tutumdur ve bende bu ketum tutumu destekliyorum. Galatasaray taraftarı maskesi takarak bu kulübe üye olup, içeriden karıştırmak isteyen insanların önüne geçilmiş olur. Gerekirse ömür boyu bu kulübün kongre üyesi olamayayım önemli değil. Yeter ki bu kulübün içinde A.Yıldırım gibi ne idüğü belirsiz kişiler peydah olmasın ve bu asırlık çınarı cümle aleme rezil etmesin. Benim için kafidir.

10.000 tl miz yok malesef, olsa da vermem cok para..

Ben pertten ne kadar gelecek. Yine bir araba alabilirmiyimin derdine düşmüşüm. 10.000 çok para...

Normal sıradan bir vatandaşın (kanımca) veremeyeceği bir para. Hatta olsa bile vermeyeceği...

'' Bir kulüp; kapalı bir yerdir, herkese açık bir yer değildir. Taraftar olmak kulübe üye olmayı gerektiren bir sebep değil. Tabii ki taraftarımız çok olsun. 25 milyon değil 30, 40, 100 milyon olsun. Ama milyonlarca taraftarı olan bir yerde milyonlarca kulüp üyesi olup da ondan sonra oradan kaotik bir şey çıkmıyor olmasının imkanı var mı? Kulüpçülük demek; o bünyedeki insanların en azından göz aşinalığının olması demek. İnsanların birbirini gördüğü zaman kim kimin ne olduğunu biliyor, tanıyor, gerektiğinde yardıma gidiyor olması lazım. Yoksa kulüp olmazsın.''

alp yalman soylemis hakli da

'' Bir kulüp; kapalı bir yerdir, herkese açık bir yer değildir. Taraftar olmak kulübe üye olmayı gerektiren bir sebep değil. Tabii ki taraftarımız çok olsun. 25 milyon değil 30, 40, 100 milyon olsun. Ama milyonlarca taraftarı olan bir yerde milyonlarca kulüp üyesi olup da ondan sonra oradan kaotik bir şey çıkmıyor olmasının imkanı var mı? Kulüpçülük demek; o bünyedeki insanların en azından göz aşinalığının olması demek. İnsanların birbirini gördüğü zaman kim kimin ne olduğunu biliyor, tanıyor, gerektiğinde yardıma gidiyor olması lazım. Yoksa kulüp olmazsın.''

Bizde demiyoruz ki kulubu bize birakin hatta secimlere bile almasinlar biz sadece maddi yonden boyle cok daha fazla katki saglayabilecegimizi dusunuyoruz.

Kongre üyeliği ile üyeliği ayırmak gerekir. Tabii bende kongre üyesi olsaydım Alp Yalman gibi düşünürdüm. Ünal Aysal 62 yaşında üye oldu 72 yaşında başkan. Bence bu tüzükte çok yanlışlıklar var.

Avrupa'nın çok kulübünde böyle üyelik sistemleri var.

Araştırılmaya değer bir konu aslında.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Bence taraftar üyeligi gibi bir yöntem gelistirilebilir. Her taraftarin üye olabilecegi cüzi miktarlara üyelik paketi yapip aylik bir dergi gönderilebilir mesela. Bu üyeler kongrede oy kullanan üyeler olmayacak. Kulübe ekstra gelir saglamak için uygulanacak.

Buna da taraftar deniliyor zaten.

Geri
Üst Alt