GSC Haber Galatasaray’a Vergi Cezası!

Siz halen RTE'ye oy vermeye devam edin. Mööööööööööööööööööö.

Asıl borç 20 milyon TL miş. Nasılsa benden sonrakiler öder diye başkanlık yapan iblisleri bu takıma başkan falan yapmayacaksın.

Artık lise kulübü kurumsallaştırmak zorunda. Bazı adamlar istedi diye başkanlıklar veriliyor.

Nur çebiydi sanırım beşiktaş için sportif kısmı satılmalı demişti aynı olay bizim içinde geçerli. Yok 500 yıllık masallarını bırakmak gerekir. 500 yıllık yapı ise ona göre aidat ve giriş ücreti alırsın.

Üyelerin çoğu liseli çıkışlı sen yıllık aidatı 200 lira gibi komik bir rakam yapıyorsun. 600 liraya üye oluyorsun. Düşün lan şu kulübün yakasından

Olmayan parayi harcadigimiz icin mali krize girdik, yoksa Borc herkes'te var.

Neden Kulübü iyi yöneten başkan bulmak o kadar zor oluyor

Kulübü yabancılara teslim etmemiz lazım, profesyonelce yöneten bir ekiple en azından bu türlü saçmalığı görmeyiz artık.

Sorun sadece yoneticilerde degil ki taraftarlarda da var sorun.

Turkiye'de kuluplerin teker teker yabancilara satildigi gunu goruruz insallah. En basit cozum bu. Gram umrumda degil. Taraftar sahibi de ne oluyor kuluplerin? Cikip bir taraftari baskan yapiyorlar sanki. Insaatci adamlar futbolu yonetecegine, en azindan yabancilar getirir bir sistem kurar bizde adam gibi bir futbol izleriz.

Medya'dan tut hakemlere, federasyona kadar her sey duzelir ama tabi bu duzelme kimsenin isine gelmez.

arkadaş şu aysal düşmanlığını biri bana açıklasın yaw. kupalar mı battı, sneijderi 1 yemekle getirmesi mi battı, bu ateş üfleyerek sönmez mi battı, siyasete dik durması mı battı, kupa finaline çıkmaması mı batt, 45000 kombine mi battıı; ne battı da adama bu kadar nefret duyuyor bazıları

arkadaş şu aysal düşmanlığını biri bana açıklasın yaw. kupalar mı battı, sneijderi 1 yemekle getirmesi mi battı, bu ateş üfleyerek sönmez mi battı, siyasete dik durması mı battı, kupa finaline çıkmaması mı batt, 45000 kombine mi battıı; ne battı da adama bu kadar nefret duyuyor bazıları

onlar biatci tayfa , ft gelsin istiolar , ft gelsin klübün geleceğine dinamit koysn istiolar,

ft her gelip her gittiğinde klübün altını oymuştur

2 gramlık beyninle laf mı atmaya çalışıyorsun sen...

Suç sende değil senin gibileri burada barındıranlar da ne adam gibi cezalar uygulanıyor, ne uyarılar bizde böyle adamın yüzüne 2 gramlık beyine sahip olduğunu söylemek zorunda kalıyoruz...

2 sene evvel aysal başgaaaaaaaaaan diyodunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu mantıkla şunu da diye soyleyebilirsin; Terim'in suçu neydi yav? Adam bizi 6 kez şampiyon yaptı, Uefa kupasını yendirdi vs.vs.

Aysal hakkında konuşurken TÜM yaptığı şeyleri konus; nasıl sorumluluktan kaçan, onca yalan soyleyen adam olduğunu da soylemeyi unutma. Yönetimle yaptığı yanlış hoca tercihleri, sonra da yabancı sınırı var diye onların kötü sonuçların savunması çok komikti. Lan o yabancı sınırı herkes için geçerli değil mi? Ve madem o Türk oyuncularımız o kadar kötü; NEDEN yeni sözleşme imzaladın Selçuk ve Burak gibilerle?

Adam sizi iyice hipnotize etmiş.

Terim'i savunmuyorum bile o da bir yere kadar suçlu. Yalnız bu Aysal in yanlışlarını görmelisiniz; G.Saray başkanı olarak onun da cok büyük katkısı var bu maddi pislikte.
Son olarak şunu eklemek istiyorum; devlete isyancı olmak bize ne yaradı? Dost yerine düşman edinmek uzun vaade de b.k getirmez çünkü bu kulübe.

Son düzenleme:
aysal yalan soylemis

Albayrak gece gunduz yalan konusuyor ama onu efsane yapti terimciler :D kafaya bak

Aysal bize level atlattirdi, bazi vizyonsuzlara cok geldi bu tabi :D

artik konya bile korkulu deplasman oldu :D

kes la armut.
2 gram beyni olana bak 2 sene evvel aysal başgaaaaaaaaaan g.tuuuuuuun kıliyimmm diyodunuz

Gelip burada durup dururken insanlara sarmayı amaç elde etmişsin dikkat et sardığın elinde kalmasın.
sen milletin g.tünün kılı olmaya alışmış olabilirsin de herkesi kendin gibi g.t kılı sanma...

Bu kadar cahil olunmaz arkadas, 2009'da yapilmis hatalar yuzunden Aysal mi suclu? Boyle sacmalik olurmu ? Aysal'a laf sokacam diye sacma sapan seyler diyorsunuz.

Canaydin Polat'a devrettiginde 100 milyon dollar borcumuz vardi Polat Aysal'a devrettiginde ise 300 milyon dolar.

Aysalcı cezan bitmiş :D

Benim kimseye özel bir sempatim olmadığı için senin gibi sadece yaptığı yanlışları söylemek saçmalamak mı oluyor? Defalarca söyledim Polat tarihin en kötü başkanı bence diye.Neyse siz Ünal Aysal'ı savunmaya devam edin siz her şeyi doğru yaptı büyük başkan her şeyi doğru.

Onun suçlusu Adnan Polat, bunun suçlusu Fatih Terim, şunun suçlusu A.Albayrak, diğerlerinin suçlusu Yıldırım Demirören.Tek masum Aysal...

Şu forumda Terim'i eleştirince sıkıntı yok ama ne zaman Aysal eleştirilse hemen Terimci biatçı olunuyor.

Aysal yarım bıraktığı işi tamamlasın mayısta gelsin de Polat'ın önüne geçsin, ikincilik yakışmıyor kendisine.

Geri
Üst Alt