Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.541
- 106.172
- 4.738
Motzla takıla takıla ona benzedin birşey beğenmez oldun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motzla takıla takıla ona benzedin birşey beğenmez oldun
Bu sene yağlı bir sponsor bulur muyuz?Sixt olm bu da
Sadece farklı marka ismi olacak
Yeni sponsor falan yok
Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti yüzünden ikisinden birine sponsor olmak marka imajlarına zarar veriyor çünkü. BJK'yi ipleyen yok.Bjk nasıl buluyor anlamıyorum şimdi de gazprom deniyor Stad için. En çok taraftar bizde en başarılı biziz şampiyonlar ligine gidiyoruz sponsor yok
Ben inanmıyorum yalan atıyorlar Gazporm , Socar olsan neden bjkye gidesin GS , fb varken hadi ucuz desen ucuzda değil.Bjk nasıl buluyor anlamıyorum şimdi de gazprom deniyor Stad için. En çok taraftar bizde en başarılı biziz şampiyonlar ligine gidiyoruz sponsor yok
Rain nasıl oldu, bir şekilde buluyorlarBen inanmıyorum yalan atıyorlar Gazporm , Socar olsan neden bjkye gidesin GS , fb varken hadi ucuz desen ucuzda değil
Saçma bizim bu konuda iyi bir yöneticimiz yok iyi pazarlıyamıyoruzFenerbahçe - Galatasaray rekabeti yüzünden ikisinden birine sponsor olmak marka imajlarına zarar veriyor çünkü. BJK'yi ipleyen yok.
Ben inanmıyorum yalan atıyorlar Gazporm , Socar olsan neden bjkye gidesin GS , fb varken hadi ucuz desen ucuzda değil.
sen de sponsor ol kardeşAvrupa maçlarında thy işi cacık asıl
Hahahha boey ballises
Yanlis konuya atmisimHahahha boey ballises
Oluyoruz zaten kardeşsen de sponsor ol kardeş
Cicardi veya Sicardi isimli global bir marka var mı?icardi etkisinden önümüzdeki sezon global sponsor çıkar mı acaba