Galatasaray'a Yine Bir Skorboard Rezaleti!

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Malatyaspor'dan sonra Trabzonspor'da skorboard'dan gönderme yaptı

Galatasaray'ın baskanı yöneticileri utanıyor mu acaba bizi düsürdükleri bu hale
2058529506ab739ccac3356db206024f.jpg

Sarmiyorsa neden mactan sonra kolbasti oynayip mal mal seviniyorsunuz sanki sampiyon oldugunuz gibi?
Sariyor demek - Fenerbahce gibi su maci kazanalim sezonu kurtardik havasinda bunlar.

4 yeyıp dalga konusu olanlara yazıklar olsun

ne sarmiyor lan gerizekali hamsiler her sene ligi altimizda bitirmeniz mi #FU

dünkü futboldan sonra hakettik üstüne birde geçen yıl kupa görmek isteyen müzemize gelsin diye aynı şeyi biz yaptık. napacaklardı başka

Bu tip şeyleri kafanıza takmayın. Biz de tuhaf şeyler yapıyoruz. Enerjinizi bunlara değil Belhanda’ya olan öfkeyi canlı tutmaya harcayın!

Bir tanesi de dun 4 yildizi silmisler ya fiksturde , oraya top resmi koymus 4 tane , al size 4 yildiz diye

mactan once hamsi tava yapacagız diye dalga gecıyorduk mıhlama yaptılar

Şampiyonlukları Milattan Önce olan 4. büyük, hele hele 2010 da olan Bursa şampiyonluğu sonrası 4 büyükler diyerek hala Trabzon'a 4. büyük demiyorlar mı ayar oluyorum.

Gorende sanacak 10 yillik seri yapmışlar. Arenada cevabını veririz.

3 mac ust uste kazanirsak anca durumu esitliyoruz

Son 9 macta 6 ya 3 suanda durumlar

Arkadas bunlari da ben anlamiyorum, bize gelince köpek gibi oynarlar elerinden kupalarini alan fenere süt yemis kedi kezilirler. bunlar bizimle ne alip vermedi var? yillar önce fenerle sampiyonluk yarisina girmisler biz bunlarida yenince sampiyonlukdan olmuslar ne yapak yani ezeli rakibimiz fener sampiyon olmasin diye bilerek mi yenilseydik? bunun rövansida var unutmayin

Umurumuzda değil
dengimiz değiller
rakibimiz değiller
muhatabımız değiller
kendileri çalıp kendileri oynuyor işte

külüp düzeyinde tröllük normal hale geldi. Tröllük yapan tekil kişilere hiçbirşey demeye hakkımız yok artık. Tröllük legaldir artık.

8 senedir fener'i yenemeyen kulup icin iddiali bir skorboard

Gider anadolu takımından 4 yersen böyle şeyler başına gelir

Bunlar gelip geçici şeyler. Önümüzdeki maçları nasıl kurtarırız ona bakmamız lazım.

Geri
Üst Alt