Galatasaray'da 2025-2026 Sezonu Kombine Yenileme Dönemi Başladı

Bir sey merak ediyorum "kapali ust" eski tabirle 2 fiyatlama var 44 ve 50 diye

44 u alan orda 10 basamak adagiya gecemiyor mu mesela, nasil garip bir is o?

Ben kombinesinin numara ve koltuguna oturan insan gormedim daha:)
Oradaki en kritik fark kışın ortaya çıkıyor. Isıtıcıların denk geldiği yer tam tribünün orta ve aşağı kısmı.

Orası çok iyi ısınıyor montu bile çıkarıyorsun çoğu zaman ama üst kısım inanılmaz rüzgar ve soğuk oluyor.

Batı tarafında herkes koltuğunda genel olarak. Kimse kendi yerini vermez oturanları kaldırıyoruz direkt.

Arkadaşlar yardımcı olursanız bir kaç sorum olacak.
1) Passolig iptal olacaktı devam ediyor mu?
2) Kombine yenileme değilde sıfır başvuru yapmak için illaki GS Para mı gerekli?
3) İstanbul dışından gelmek istiyorum kombine bulma şansım olur mu?
Teşekkür ederim.
Decam ediyor passolig, Gs para ile öncelik oluyor sanırım. Kombine yenileme oranları yüksek olduğu için bulma işi zor olabilir.

Bu arada gecen seneye gore olan fiyat artisi galiba marketteki urunlerden daha az oranda...emin olamiyorum su an ama oyle hissettiriyor

Oradaki en kritik fark kışın ortaya çıkıyor. Isıtıcıların denk geldiği yer tam tribünün orta ve aşağı kısmı.

Orası çok iyi ısınıyor montu bile çıkarıyorsun çoğu zaman ama üst kısım inanılmaz rüzgar ve soğuk oluyor.

Batı tarafında herkes koltuğunda genel olarak. Kimse kendi yerini vermez oturanları kaldırıyoruz direkt.
Muhtemelen doguda da oyledir, ufak tefek tayfalar hep sagini solunu bilir, sahip cikar birbirine.

O guzel bir sey yalan degil. Sevdigim tribun kafalari

Muhtemelen doguda da oyledir, ufak tefek tayfalar hep sagini solunu bilir, sahip cikar birbirine.

O guzel bir sey yalan degil. Sevdigim tribun kafalari
Doğuda da bence öyledir. Ben askerden döndükten sonra aldım Falcao'lu sezondan beri kombineyi yeniliyorum.

İster istemez etrafımızda bir grup oluştu. Son iki yılda da kayıp vermeden herkes yeniliyor bakalım bu yıl nasıl olacak?

Şuan yenilemelere ilgi var mı? Genel satış döneminde kombine bulabilecek miyiz?

Hangi blok bahsettiğin?

yine alamyacağız bu fiyatlara herkes yeniler

kulübe para girmesine karşılar herhalde

Kapasite arttırımı yapılacaktı hani. Onu yapıp ekstra satış yapsalar güzel olur

Kapasite arttırımı kale arkalarına koltukların kaldırılmasına okey verilmesine bağlı gibi o şu anda pek mümkün değil.
Niye mümkün değil. Almanya stadları hep kale arkaları ayakta, ingiltere stadları kıç kıça ufacık koltuklar, merdiven boşlukları daracık. Bizim stad koltuk düzenlemesiyle rahat 60 bin olur

Niye mümkün değil. Almanya stadları hep kale arkaları ayakta, ingiltere stadları kıç kıça ufacık koltuklar, merdiven boşlukları daracık. Bizim stad koltuk düzenlemesiyle rahat 60 bin olur
İzin verilmiyor şu an. Koltuk küçültme ve koltuk düzeni değiştirme yapabilirler ama sanmıyorum.

İzin verilmiyor şu an. Koltuk küçültme ve koltuk düzeni değiştirme yapabilirler ama sanmıyorum.
Almanyada izin veriliyor burada izin verilmiyor öyle mi? Dünyanın en komik olayı. Bizim ülkede izin verilmeyecek şey yoktur sadece izin alamamak vardır

Hangi blok bahsettiğin?
Benim kombine Batı tarafından oradaki 402-401-429-428. bloklarda durum böyle. Üst katlar çok soğuk çünkü ısıtıcılar çatının uç kısmına daha yakın. Öyle olunca da çatının iç kısmında kalan üs katlara ısıtıcıların etkisi olmuyor. Çatı boşluğundan da çok rüzgar alıyor o bloklar.

Benim kombine Batı tarafından oradaki 402-401-429-428. bloklarda durum böyle. Üst katlar çok soğuk çünkü ısıtıcılar çatının uç kısmına daha yakın. Öyle olunca da çatının iç kısmında kalan üs katlara ısıtıcıların etkisi olmuyor. Çatı boşluğundan da çok rüzgar alıyor o bloklar.
Benim arkadaşın 429.blokta yeri var. Orada izlemiştim ben ısıtıcı çok etkili değil yav

Geri
Üst Alt