Galatasaray'da 5 Sözleşme Uzatılıyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Tibet Töre: "Galatasaray’da Kaan Ayhan, Berkan Kutlu, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün'e hem zam yapılacak hem de sözleşmeleri uzatılacak."

Tibet Töre: “Yunus Akgün ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalanacaktı ancak oyuncunun menajeri yurtdışında olduğu için önümüzdeki hafta içinde anlaşmanın tamamlanması bekleniyor.”

O yalandan yapildi ya. Hic biri TFF'ye bildirilmedi Muslera haric.
Mevcut önceki sözleşmeler bitince bunlar giriyor sanki. Torreira kendisi de paylaştı 2028'e kadar uzattığını o yüzden sanmıyorum yalandan olsun en azından yabancılarınkinin olma ihtimali yok bence. Yerlilerde ise emin olamayız.

Mevcut önceki sözleşmeler bitince bunlar giriyor sanki. Torreira kendisi de paylaştı 2028'e kadar uzattığını o yüzden sanmıyorum yalandan olsun en azından yabancılarınkinin olma ihtimali yok bence. Yerlilerde ise emin olamayız.
Oyle birseyi hayatimda duymadim gormedim. Sanmiyorum yani. Eger gercekten sozlesme imzalandiysa kesin baskanin kasasinda falan duruyordur, yani demem o ki resmiyete dokulmemis.

Oyle birseyi hayatimda duymadim gormedim. Sanmiyorum yani. Eger gercekten sozlesme imzalandiysa kesin baskanin kasasinda falan duruyordur, yani demem o ki resmiyete dokulmemis.
Sözleşme vardır bitince bunlar bildiriliyor olabilir demek istemiştim bende. Bu arada Tff'de her şey olabilir şaşırmam. Sözleşme konusunda yerlilerde dediğim gibi bir şeyler olabilir ama yabancıda bunu yapamazsın o yüzden Torreira ile sözleşme uzamıştır 2028'e. Torreira kendi paylaştığına göre.

O uzatmaların KAP'a düşmemesinden belliydi yalan dolan olduğu

bildirilmediyse bütçeyle alakalı bir durumdandır başkanıma güvenin.

Berkan ın takıma katacağı yegane şey dinamizmi olur. Maçına ve dakikasına göre idareten orta saha veya kanat beki görevleri verecektir hoca. Geçen seneki gibi ekstra 1-2 gol de sıkıştırırsa, enfes olur.

Geri
Üst Alt