Galatasaray’da 6 Oyuncu Yolcu

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Galatasaray’da 6 oyuncu yolcu​

Yönetim, Falcao, Şener, Linnes, Jimmy Durmaz, Sekidika ve Saracchi ile yollarını ayıracak

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezon için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılarda Belhanda'nın ayrılığı sonrası önümüzdeki sene kadroda düşünülmeyen isimler de belirlendi. Sezonun sona ermesiyle tam 8 futbolcusu ile sözleşmesi sona erecek olan İstanbul ekibinde kiralanan 4 ismin de sözleşmesi dolacak. Sakatlık sancısı yaşayan Falcao'ya uygun bir teklif gelmemesi halinde yollar ayrılacak. Sözleşmesi bitecek olan Şener Özbayraklı ile Linnes'e de teşekkür edilecek. Sezon başında F.Karagümrük'e kiralanan Jimmy Durmaz ile de yollar ayrılacak. G.Saray'ın Eskişehirspor'dan aldığı ve devre arasında Konyaspor'a verdiği Sekidika ise yeniden kiralık verilecek.

SARACCHİ GİDİYOR
Yönetimin, geçen sezonun ortasında Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'ten kiraladığı Saracchi ile de bonservis bedelinin yüksek olması sebebiyle devam edilmeyeceği öğrenildi. Yeni Asir

Doğru iş olur.

Saracchi haberlerde ki gibi 4 e falan bitiyorsa mutlaka denemek lazım büyük bir potansiyel en büyük sorun sakatlik..4 milyon da alınabilecek bir risk bence

gelecek vaad eden babili göndermek büyük mallik olur

babel-arda-emre akbaba-ömer bayram bunlarında şutlanması lazım. saracchi 3-4 arası alınabilirse fırsatı değerlendirmek lazım.

falcaoya uygun teklif gelmemesi halinde yollancak ifadesinin mantigi var midir fotomac m kaynak

Şöyle bir bakıyorum takım kadromuza Fatih & Donk & Ozornwafor & Taşdemir & Linnes & Şener & Etebo & Akbaba & Babel & Feghouli & Falcao & Arda & Halil gibi adamların gitmesini istiyorum

Duruma göre Ömer Bayram & Omar & Saracchi gibi adamların durumları da düşünülebilir

Falcao ve Saracchi devam eder diğerleri gider, Sekidika Galatasaray seviyesinin oyuncusu değil direkt yollayabiliriz bonservisiyle.

Hangi yonetim?

Geri
Üst Alt