- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yanacak bu yönetim kalırsa,Abdullah Avcı da hevesini alsın biraz.Sene içinde onu kovalım,yerine Yılmaz Vural hocam gelsin.
dursun sayesinde bütün çapsızları elden geçirip gelecekle ilgili ihtimalleri ortadan kaldıralım diyorsun..hiç değilse herkes rahatlamış olur ve gelecekte bir daha kimse isimlerini anmaz..
olan bizim sezonumuza olur tabi..
Zaten yanacak yönetim değişmezse,bu yönetimin şampiyonluğa gidecek bir yapılanma kurma ihtimali %1 bile değil,4-5 tane alternatif hocayı harcayalım,iyidir iyi.![]()
dursun kalmayacaktır diye düşünüyorum.. kongremiz o kadar mal değildir..
ancak dursun kalırsa kimin gelip kimin gittiğinin önemi yok..
ben de önümüzdeki sezon ping-pong takip ederim.. ciddi ciddi dursun kalırsa iddialı olacağımızı düşünen taraftar yoktur diye umuyorum.. eğer varsa kendine bi baktırsın![]()
Bu üslup iyi değil,bence de kalacak çünkü bu maddi külfetin altına girip bununla uğraşacak bir tane başkan adayı yok.
ihtiyarlar isterse dursun anında gider.. sahiplenmek isteyen yok değil.. var.. ancak kongrenin desteğini alamıyor.. son seçimde bütün adaylar kötüydü ama en kötüsü dursun'du..
daha öncesinde alp yalman uzun vadeli ortaya çıktı ama dinozorlar duygun'u göreve atadılar.. seçim sadece kamuflaj.. emir büyük yerden.. muhtemelen peşkeş çekilecek bazı değerlerimiz var..
Kongre desteği diye bir şey yok,kim işaret edilirse o başkan olur.Dursun yerine başka adam yok ki bu adam görevde.Yoksa biz de biliyoruz Dursun'un istenmediğini,1 gram ağırlığının olmadığını.
ben sana bilmiyorsun demedim ki.. neden alındın anlamadım
bütün söylediğim "dursun'la başarılı olacağımızı düşünen taraftar yoktur herhalde" gibi bir cümle.. varsa gerçekten duymak isterim nasıl olacağını..
(basketboldaki başarı şubeden haberi bile olmadığı ve hiç karışmadığı için gelmiştir..)
dursun ile neden kesinlikle olamayacağını geçtiğimiz sezon yaşanan rezaletlerin bazılarını hatırlayarak görelim..
1- son gün melo ve telles'i yolladı..
2- grosskreutz konusunda tarihimizde görülmemiş bir rezalete imza attı
3- cem karacan gibi bir komisyon transferinin alınmasına onay verdi
4- aylarca milleti ibrahimovic ile oyaladı
5- ibra'dan bahsederek taraftar baskısını üzerine çekti ve bunun sonucunda niasse transferine maçası yemedi
6- hamza'nın da hataları var ama sezona berbat bir kadro yapılanması ile girilmesini sağladı
7- melo'dan ettiği karı gitti donk gibi bir çapsıza verdi.. sözleşmesinde 3 ay kalmış oyuncuya 2.5 milyon euro vererek tüy dikti
8- hamza'yı gönderip emekli olmuş denizli'den medet umdu
9- taraftarın gözünün içine baka baka yalanlar söyledi..
10- pazartesi transferler biter dedi ama o pazartesi hala gelmedi
bunları yazarken düşünmedim bile.. düşünsem daha ne kepazelikler çıkar..
bu adamın başarılı olma ihtimali sıfır bile değildir.. benim görüşüme göre olacağını düşünen taraftar gerçekten idrak problemi yaşıyordur.. bundan sen neden alınıyorsun ki.. senin öyle bir problem yaşadığını düşünmüyorum.. yok eğer gerçekten sence milyonda bir başarı ihtimali varsa sebepleri duymak isterim..
belki idrak problemi yaşayan benimdir..
İyi de sen Dursun'un kalacağını düşünen kendine baktırsın demişsin,bu cümleden nasıl Dursun'la başarılı oluruz/olamayız tarzı bir anlam çıkar?![]()
la ben de bu adam niye alındı şimdi diyorumben öyle yazmadım.. bir daha bak.. eksik okumuşsun :asd22:
İddialı kelimesi yoktu gibi sanki,sen mi sonradan ekledin yoksa ben mi gerçekten eksik okudum?Sonradan eklemedim diyorsan kusura bakma o halde.
yok sen eksik okumuşsun..
zaten ben de anlam veremedim yazdığına.. dikkatini çekerim mesaj editlendiği zaman altta yazar![]()
İddialı kelimesi yoktu gibi sanki,sen mi sonradan ekledin yoksa ben mi gerçekten eksik okudum?Sonradan eklemedim diyorsan kusura bakma o halde.
1 dakika içinde editlersen yazmaz.![]()
yok artık niye editleyeyim.. yazsam lafımın arkasında dururum.. öyle yazsam saçma bir cümle olurdu yani.. eksik okumuşsun işteolur böyle şeyler..