Galatasaray’da Aleyna Tilki Sesleri

Aleyna hanım için ekran basında olacağım.

Bu kızcağız tek kuruş telif talep etmeden şarkısının bütün sezon stadda çalınmasına izin verdi. Öncelikle emeğe saygı. Muhtemelen konser için de ücret talep etmeyecek. Vallahi seni savunacağız Aleyna Baba !

sıla ve kenan mı böğğğğ ! zevke bak ! aleyna o ortamı kaldıramaz yerler onu :)
çağırın tarkan'ı şanımız yürüsün en büyük kulube en büyük şarkıcı gider.

NlzMTt.jpg

Son düzenleme:
Bekledik bugünü çok bekledik... Alemin kralına, sahnelerin kralı yakışır. Hoş geldin BABA.

Galatasaray taraftarının beyni de ergen demekki.kalitesizlik akıyo bildiğin.bu ergen kezbanın şarkısını uygun görmüşler bi de gomise..

Tüm kutlamalar ergen işi değil mi yav ne anlatıyosun arabeskci mi gelecekti?

Tüm kutlamalar ergen işi değil mi yav ne anlatıyosun arabeskci mi gelecekti?
benim bahsettiğim şarkıcı kalitesi...fransadan birileri gelebilirdi.hepi topu 2 sarkı söylese muazzam olurdu.bu sezona bu yakısırdı.maitre gims,willy william vb

Kalk Sergen kalk Allah'in dedigi olur!

Su an aktif popcularin en iyisi Aleyna Tilki'dir, net.

Galatasaray taraftarının beyni de ergen demekki.kalitesizlik akıyo bildiğin.bu ergen kezbanın şarkısını uygun görmüşler bi de gomise..
Sergen çoook boş yapıyorsun.
1) İster şarkılarını beğenme, ister çocuksu bul. Kız gayet yetenekli ve sesi de gayet güzel. İlerde çok iyi yerlere gelme potansiyeli var.
2) Bugün milyonlarca ergen ve çocuğun sevdiği ve takip ettiği biri. Bu bakımdan GS markasını genç nesillere taşıma konusunda muhteşem bir PR olacak.
3) Şampiyonluk kutlamasında ne çalacağız Müslüm Gürses mi?

Sergen çoook boş yapıyorsun.
1) İster şarkılarını beğenme, ister çocuksu bul. Kız gayet yetenekli ve sesi de gayet güzel. İlerde çok iyi yerlere gelme potansiyeli var.
2) Bugün milyonlarca ergen ve çocuğun sevdiği ve takip ettiği biri. Bu bakımdan GS markasını genç nesillere taşıma konusunda muhteşem bir PR olacak.
3) Şampiyonluk kutlamasında ne çalacağız Müslüm Gürses mi?
böyle pr olmaz,aleynaya gelince evet yetenekli ama kariyerini türküler konusunda değerlendirseydi bi sanatcı olabilirdi.türkü albümü yapılmalıydı,onu böyle ortaya atanlarda suç .selda bagcan türkülerini güzel söylüyo. öte yandan her gördüğümde uyusturucu cekmiş gibi bi yüz ifadesi var ve kaybolup gidecek biri dur demezse.bu popüler kültür yiyecek o kızı.ben hem ona üzülüyor hem de Galatasaray'a böyle bi kalitesizliği yakıstıramıyorum.neyse

Aleyna hanım adamdır laga luga yapmayın.

böyle pr olmaz,aleynaya gelince evet yetenekli ama kariyerini türküler konusunda değerlendirseydi bi sanatcı olabilirdi.türkü albümü yapılmalıydı,onu böyle ortaya atanlarda suç .selda bagcan türkülerini güzel söylüyo. öte yandan her gördüğümde uyusturucu cekmiş gibi bi yüz ifadesi var ve kaybolup gidecek biri dur demezse.bu popüler kültür yiyecek o kızı.ben hem ona üzülüyor hem de Galatasaray'a böyle bi kalitesizliği yakıstıramıyorum.neyse
Sergen kızı türkü söylemiyor diye eleştirmek nedir yav. Kendine popu yakıştırıyor, en popüler olan müzik dünya çapında açık ara pop vs gibi zibilyon tane sebep sayılabilir. Bu bi eleştiri konusu olamaz.
PR konusunda ise şiddetle katılmıyorum. Bundan iyi PR mı olur...

Oğlum forumda şampiyonluk kutlamasında şarkı söyleyecek kişinin bile kalitesi ve performansı hararetle tartışılıyor. Muazzamsın GSC! :asd:

Geri
Üst Alt