- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
üzücü gelmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzücü gelmesi
Sen sus Sergi, Gomis ve taraftar Aleyna istiyor.
Galatasaray taraftarının beyni de ergen demekki.kalitesizlik akıyo bildiğin.bu ergen kezbanın şarkısını uygun görmüşler bi de gomise..
benim bahsettiğim şarkıcı kalitesi...fransadan birileri gelebilirdi.hepi topu 2 sarkı söylese muazzam olurdu.bu sezona bu yakısırdı.maitre gims,willy william vbTüm kutlamalar ergen işi değil mi yav ne anlatıyosun arabeskci mi gelecekti?
Sergen çoook boş yapıyorsun.Galatasaray taraftarının beyni de ergen demekki.kalitesizlik akıyo bildiğin.bu ergen kezbanın şarkısını uygun görmüşler bi de gomise..
böyle pr olmaz,aleynaya gelince evet yetenekli ama kariyerini türküler konusunda değerlendirseydi bi sanatcı olabilirdi.türkü albümü yapılmalıydı,onu böyle ortaya atanlarda suç .selda bagcan türkülerini güzel söylüyo. öte yandan her gördüğümde uyusturucu cekmiş gibi bi yüz ifadesi var ve kaybolup gidecek biri dur demezse.bu popüler kültür yiyecek o kızı.ben hem ona üzülüyor hem de Galatasaray'a böyle bi kalitesizliği yakıstıramıyorum.neyseSergen çoook boş yapıyorsun.
1) İster şarkılarını beğenme, ister çocuksu bul. Kız gayet yetenekli ve sesi de gayet güzel. İlerde çok iyi yerlere gelme potansiyeli var.
2) Bugün milyonlarca ergen ve çocuğun sevdiği ve takip ettiği biri. Bu bakımdan GS markasını genç nesillere taşıma konusunda muhteşem bir PR olacak.
3) Şampiyonluk kutlamasında ne çalacağız Müslüm Gürses mi?
ergen popcular ve kezban sarkıları konusunda 1 numara evet.neyse bu kadar fanı oldugunuzu bilmiyodum,Allah yardımcınız olsunKalk Sergen kalk Allah'in dedigi olur!
Su an aktif popcularin en iyisi Aleyna Tilki'dir, net.
Sergen kızı türkü söylemiyor diye eleştirmek nedir yav. Kendine popu yakıştırıyor, en popüler olan müzik dünya çapında açık ara pop vs gibi zibilyon tane sebep sayılabilir. Bu bi eleştiri konusu olamaz.böyle pr olmaz,aleynaya gelince evet yetenekli ama kariyerini türküler konusunda değerlendirseydi bi sanatcı olabilirdi.türkü albümü yapılmalıydı,onu böyle ortaya atanlarda suç .selda bagcan türkülerini güzel söylüyo. öte yandan her gördüğümde uyusturucu cekmiş gibi bi yüz ifadesi var ve kaybolup gidecek biri dur demezse.bu popüler kültür yiyecek o kızı.ben hem ona üzülüyor hem de Galatasaray'a böyle bi kalitesizliği yakıstıramıyorum.neyse
Aleyna Tilki'yle evlenmek isterdim sahsen