Galatasaray’da Aleyna Tilki Sesleri

Sergen kızı türkü söylemiyor diye eleştirmek nedir yav. Kendine popu yakıştırıyor, en popüler olan müzik dünya çapında açık ara pop vs gibi zibilyon tane sebep sayılabilir.
PR konusunda ise şiddetle katılmıyorum. Bundan iyi PR mı olur...
ben eleştirmedim.bigün iyi olarak anılabilceği şeyi yok etti,ettiler.kalıcılık,üretmek,üretkenlik vb....sanatcı olmak ayrı soytarı olmak ayrı,neyse.boşver

5b012a9eae298bee25f0e662

söylemeden edemeyeceğim şarkı yarışmalarından da gördüm forumda müzik anlamında ciddi bir leşlik sözkonusu. özellikle bok gibi yabancı parçalara bayılıyorlar adeta fetiş seviyesinde . bir ihtimal gomis maskotu olduğundan aleyna çağrılabilir ama ben olsam yapmazdım . hele yabancı şarkıcı önerene şaşırıyorum ne işi var ? kaç kişi dinler ? ne gibi ortak bağ ve kültürü var da stada o topluluğa seslenecek ?
o ortama coşturma ve kalite anlamında uyacak tek kişi tarkan'dır. gelmedi mi çağırırsın hadise'yi . en azından imajı ve seksapeli var.

ulan gomis sen de dinleyecek başka şarkı bulamadın mı. bizi bu süzme ergene maruz bırakıyorsun.

ben eleştirmedim.bigün iyi olarak anılabilceği şeyi yok etti,ettiler.kalıcılık,üretmek,üretkenlik vb....sanatcı olmak ayrı soytarı olmak ayrı,neyse.boşver
Günümüz müzik dünyasında artık sanatçı kavramı nerdeyse yok. Onun yerine star, şarkıcı vs var işte. Sadece TR'de değil global manada bu iş böyle. Sanatçı olarak nitelendirilen kişiler de hakettiği değeri ne maddi ne manevi olarak gör(e)mediği için artık kimse bu amaçla bu işi yapmıyor. O yüzden çok doğru bir beklenti değil seninki. Artık bu sektörde kimsenin kalıcı olma gibi bi hedefinin olduğuna da inanmıyorum ve bu yüzden eleştiremiyorum. Kendi devirlerinde yakalayabildikleri kadar popülarite ve parayı kazanmak... Ana amaç şu anda bu...

Amma da abartıyor ve uzatıyorsunuz. Akşam mutlaka popçu sahneye çıkmalıydı. Aksi düşünülemez. Bu kız hem popüler hem de bu sene şarkısı maskotumuz oldu.

4. Yıldızı aldığımızda “rütbeni bilecen” şarkısı maskotumuzdu. Ama Kenan Doğulu kutlamalara gelmedi. Şimdi kalkmış Aleyna Tilki’yi eleştiriyorsunuz. İzlemeyin kapatın televizyonu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

söylemeden edemeyeceğim şarkı yarışmalarından da gördüm forumda müzik anlamında ciddi bir leşlik sözkonusu. özellikle bok gibi yabancı parçalara bayılıyorlar adeta fetiş seviyesinde . bir ihtimal gomis maskotu olduğundan aleyna çağrılabilir ama ben olsam yapmazdım . hele yabancı şarkıcı önerene şaşırıyorum ne işi var ? kaç kişi dinler ? ne gibi ortak bağ ve kültürü var da stada o topluluğa seslenecek ?
o ortama coşturma ve kalite anlamında uyacak tek kişi tarkan'dır. gelmedi mi çağırırsın hadise'yi . en azından imajı ve seksapeli var.
Kısmen katılıyorum. Yabancı şarkı konusunda özellikle. Kalitesine bakılmaksızın dinleniyorlar. Popüler mi değil mi. Önemli olan tek şey o. Hayır bir şarkı çok kaliteli olduğundan popülariteye ulaşabilir ama genelde tam tersi oluyor. Herkes dinliyor diye dinliyor millet. Ondan sonra decpasito mudur nedir onun gibi milyarlarca streame ulaşıyorlar bir anda. Tamamen sürü psikolojisi.

Katılmadığım konu ise orta bağ ve kültür konusu. O kadar kişiye hitap edebilmesi için bu gerekmez. Önemli olan kendince bi anlam buluyor musun onu dinlerken, buluyorsan gerisi fasa fiso. Ben her telden müzik dinlerim mesela. İspanyolca, Lehçe vs. Gram anlamam ve hiçbir ortak kültür de yok, ama kendimi bulurum dinlerken.

Şimdi bugün stada mesela bi David Guetta, Calvin Harris filan gelse o stad ne olur? Yanar yanar. Ortak kültür ve bağ olmasına gerek yok.

Kısmen katılıyorum. Yabancı şarkı konusunda özellikle. Kalitesine bakılmaksızın dinleniyorlar. Popüler mi değil mi. Önemli olan tek şey o. Hayır bir şarkı çok kaliteli olduğundan popülariteye ulaşabilir ama genelde tam tersi oluyor. Herkes dinliyor diye dinliyor millet. Ondan sonra decpasito mudur nedir onun gibi milyarlarca streame ulaşıyorlar bir anda. Tamamen sürü psikolojisi.

Katılmadığım konu ise orta bağ ve kültür konusu. O kadar kişiye hitap edebilmesi için bu gerekmez. Önemli olan kendince bi anlam buluyor musun onu dinlerken, buluyorsan gerisi fasa fiso. Ben her telden müzik dinlerim mesela. İspanyolca, Lehçe vs. Gram anlamam ve hiçbir ortak kültür de yok, ama kendimi bulurum dinlerken.

Şimdi bugün stada mesela bi David Guetta, Calvin Harris filan gelse o stad ne olur? Yanar yanar. Ortak kültür ve bağ olmasına gerek yok.
senin zevkine öyle hitap eder seversin ama oraya çocuktan yaşlıya birçok insan gelecek . şarkıcı sadece şarkı söylemeyecek orda . konuşacak hitap edecek. kutlamalara katılacak . türkçe bilmesi şart. yoksa çok garipsenir. beğeni anlamında ben de birçok yabancı parçayı severim ama o atmosfere o mozaik kitleye gitmez.

senin zevkine öyle hitap eder seversin ama oraya çocuktan yaşlıya birçok insan gelecek . şarkıcı sadece şarkı söylemeyecek orda . konuşacak hitap edecek. kutlamalara katılacak . türkçe bilmesi şart. yoksa çok garipsenir. beğeni anlamında ben de birçok yabancı parçayı severim ama o atmosfere o mozaik kitleye gitmez.
Çoğunluk bugün zaten genç kitle olacak. Olayın o aksiyonuyla kimsenin ben garipseyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Sadece yabancı dj veya şarkıcılar gelse dediğin olabilirdi ama Hadise, Tarkan vs gibi ünlü yerlilerin yanında David G. vs gibi dünyaca ünlü yabancı isimler hem global manada PR, hem de orasını coşturma açısından mükemmel olurdu.

Son düzenleme:
Tarkan iyi olurdu ama Tarkan'dan sonra en iyi opsiyon Aleyna Tilki

Ayrica Tarkan bir nevi emekli oldu, Aleyna ise tirmanmakta

Ya hakikaten merak ediyorum hem burada hem sosyal medyada falan Aleyna'yı istemeyenler var.. Neden mesela?

Bir terbiyesizliğini mi gördünüz? Ne bilim yakışmayan sözler mi söyledi, ne yaptı bu kız? Belki ben bilmiyorumdur. 16 yaşında popüler olmasına rağmen hemen hiç kendini bozmadı.

Bırakın sevmemeyi baya takdir ediyorum kendisini. Bizim gibi bir ülkede bu yaşta popüler olup kendini bozmaması takdirlik.

Bana göre tek nedeni kıskançlık. Bu yaşta bu popülerliğini pek çok kişi kıskanıyor olabilir. Eğer benim bilmediğim bir nedeni varsa söyleyin..

Gomis için gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelsin toprağım.. bazıları küçük görüyor hakir görüyor daha yolun başında Aleyna..

Üstelik bir sene boyunca onun şarkısıyla motive olduk unutmayın

Başlığı görünce mevkisi ne bu Aleyna Tilki'nin diye sorasım geldi.

Geri
Üst Alt