Galatasaray'da Andre Ayew Harekatı!

Mümkün değil. West Ham'ın da elinde fazla adam yok, kadroları dar. 2 adam almayı düşünmüyorlarsa hücuma, bırakmazlar bize. Hele ki kiralık filan olması mümkün değil.

Para yok arkadas nasil alacaz ayewi

ayin sonunda bir solbek gelirse öpüp basimiza koymak lazim

istenilen bonservis miktarına ulaşılamayan topçuların kiralanması yaygın görülen bişey arda-belediyespor örneğinde olduğu gibi. yani kiralık olarak imkansız bi transfer değil ayew bence

istenilen bonservis miktarına ulaşılamayan topçuların kiralanması yaygın görülen bişey arda-belediyespor örneğinde olduğu gibi. yani kiralık olarak imkansız bi transfer değil ayew bence

Arda bir senedir ayağına top değmemiş bir adam olarak geldi neredeyse.
Ayew 2017 senesinde 50'ye yakın maçta sahadaydı. Aynı zamanda yıllık ücreti de sağlam diye hatırlıyorum.
Ben öncesinde Ayew'i kulübünün bırakacağını sanmıyorum, ellerinde yeterli adam yok.

Arda bir senedir ayağına top değmemiş bir adam olarak geldi neredeyse.
Ayew 2017 senesinde 50'ye yakın maçta sahadaydı. Aynı zamanda yıllık ücreti de sağlam diye hatırlıyorum.
Ben öncesinde Ayew'i kulübünün bırakacağını sanmıyorum, ellerinde yeterli adam yok.
yeni tdirektörle birlikte fazla şans bulamıyormuş yanlışım yoksa moyes ayewe soğuk bakıyorsa, yedeğe çektiyse ayrılmaması için bi sebep yok bence en azından kısa vade için

Bana futbolu tekrar sevdirecek bir transfer olur.

Sol açıkta banko oynar.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4l4O0t1tRU25bWrpy0HkTHt2mu6_MOkXIC_etMkImvCnLCaX3VeFvylR_LhullUVpcNsLHkQnWGdCGxX8u5d2Q6u6Kqt1pkf4DEefhzMI9Xg9NvpCOqeWWNNawpERVx93_7CYUaHPbWcDNVQ1d93xAOZNnL53rq66LKD6det0A96yf3-njlbDQ=w442-h332-nc

Gelmesi cok zor.

Gelme ihtimali cok dusuk.

Gelirse efsane bir transfer olabilir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt