Galatasaray'da Arsenal Maçı Öncesi Şok

Allah bile 3-5-2 oynamamızı istemiyo. umarım Selçuk'un oynamayışıyla formasyonu da komple değiştirir prandelli.ched-semih ikilisinin yanlarında tarık-telles önlerinde melo-dzemaili hücumda bruma-sneijder-olcan ilerde pandev(burak) çok daha iyi olmamızı sağlar.

böyle şok mu olur bu bildiğin sevindirici haber

Başlık: "Gerçek" Galatasaray taraftarına Arsenal maçı öncesi güzel haber, diye değiştirilmesini talep ediyorum.

Yok arkadaş yok, bu İtalyan eline geçen fırsatları tek tek teper böyle. Yeteneksizlerin şahı Yekta'yı oynatacakmış, sabır sabır sabırrr!!!!

İyi haber değil yekta oynayacaksa hiç iyi değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gecmis olsun

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yekta oynarsa 9 kişi başlayacağımız maça yine 9 kişi başlarız. Arsenal gibi bir takıma karşı kanatsız başlamak ağır küfürlük hareket. Maçtan önce bol bol küfür edip az daha rahat izlemeye çalışacağım.

Bu maçta hiç bir his yok içimde iyice soğuttular

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son Dakika: D-Smart'ta Prandelli açıkladı:

"Selçuk son dönemde çok yoruldu.
O yüzden riske atmak istemedik."

Bana da yıllık 10 trilyon verin benim de psikolojim bozulsun ve yorulayım lan. Ne güzel Galatasaray.

Başlık doğru çıktı harbi şok. Yekta ne oğlum :(

Selçuk son maçta biraz toparlanır gibiydi, şimdiden sonra Prandelli kovulmadıkça düzelme ihtimali yok gibi bir şey. Ulan ille dinlendireceksen Sivas maçında dinlendir. Yerine Pogba var sanki de Selçuk'u kesiyor. YEKTA NE? Derhal kovulmalı bu adam, saçmalamakta kendini aştı.

Bu haberi iyi haber olarak görenleri, Galatasaray orta sahasının Arsenal karşısında ne hale düştüğünü gördükten sonra da burada görmek isterim.

Buyrun gelin futbol cühelalari.
Galatasaray'da sorunun selçuk olduğunu sanan bir yığın zevat vardı.
Dilimde tüy bitti , selçuk son 1 aydır iyi oynuyor diye ama nafile..
Gördünüz şimdi selçuk'suz takımı
Bundan sonra " kim oynarsa oynasın , selçuk tan daha kötü olacak hali yok ya ! " diyenlerin , selçuk inan'in oynamamasini "müjde" olarak görenlerin sesi kesilir umarım !

Geri
Üst Alt